Jedina dobra stvar kod Mirze je da ne može nazadovati jer od Sofije pa do augusta ne zna za pobjedu, može samo bolje. Igra sljedeće sedmice neki ch, kvale. A Damir do Sofije ništa od ATP turnira a prije toga DC.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
babino je napisao/la:Dragi Uno.. I ti zapeo ko sivonja sa budalom se raspravljati, nemoj svega ti...
Lik napise u prvom postu da je gledao samo od 3-3 u petom setu a evo sad dijeli lekcije kako je viktor igrao u prethodnim setovima...
Ako ga vec neces poslati na hladjenje, barem ga ignorisi.
A damir ko damir, cudan karakter, rekao bih i previse nafuran, neki kompleks vise vrijednosti, sta li vec.
Niti je faca na atp-u, niti toliko dobar igrac da bi se ponasao onako kako se ponasa.
Gledam ga redovno, nebitno u koje vrijeme, ali precesto covjek iznervira i bas te tjera da ga ne gledas i navijas za njega...nekad, kao sinoc u petom setu me bas bude stid sto sam njegov navijac...ono je dno dna, nema te sudijske kradje koja smije izazvati onoliki kretenizam.
Citam i danas ovu izjavu, bas je smijesan, svi mu izgleda krivi osim sam sebi, cudi me da i nas sa foruma nije spomenuo:-)
Sve u svemu treba da se udara nogom u gujicu ako cijelu svoju karijeru provede izmedju 50-100 na svijetu i redovno igra slamove..i to bi bio uspjeh za nekoga iz ove nase, da ne kazem kakve zemlje.
Sta tek reci za naseg No. 2, evo ga izletio i iz top 200, ovo sto je igrao od sofije prosle godine, bolje da i nije. Igra, kretnja, govor tijela, anemicnost, nezainteresovanost, tesko da ce izaci na dobro, sreca u nesreci sto tesko da moze gore od ovog i sto ne brani vise skoro nista.
Hajmo se kladiti da sam sto se tice poznavanja tenisa doktor nauka za tebe, ako si iz Sarajeva potvrdit cu ti jos danas uzivo, moze ?RafaGarros9 je napisao/la:@uno nije on ni izasao potpuno zdrav al eto i da jest kao sto kazes mlatio ga je dok se nije povrijedio i ne znam zasto se za to kacis kad znas zbog cega je "dobio"..vjerovatno nemas vise nista da kazes pa pokusavas nesto sa tim mecem protiv rafe al znamo svi kako je bilo...![]()
@TrollsRoyceOoooooj sta rece i osta ziv zato ti vidim pratisa zasto vrijedjas ako se ne razumijes ne razumijes se ha ja idi gledaj kriket ili ragbi ako ti takvi sportovi valjaju kad tenis i fudbal ne valjaju..
Sreca tvoja pa nisam iz Sarajeva,znam da sam te u dzep stavio al ajde reci mi doktore gdje grijesim??TrollsRoyce je napisao/la: Hajmo se kladiti da sam sto se tice poznavanja tenisa doktor nauka za tebe, ako si iz Sarajeva potvrdit cu ti jos danas uzivo, moze ?
Isti sam igrao, bas sa Dzumhurom, i pratim ga i poznajem jako dobro, ako zelis, nadjemo se na kafi, ti pokazes koliko pojma nemas, podvijes rep, i pravac kuci.
RafaGarros9 je napisao/la:@TrollsRoyce-Ja vidim da ti uopste ne znas zbog cega sam ja dobijao ban??
Puno pisem zato sto vama pokusavam objasniti i zato sto vam zelim prikazati sto realniju sliku ali vi ovdje ne kontate...
Zato ti pises malo jer znas![]()
Samo je pitanje trenutka kad ce ispasti iz top 100 a siguran sam da ce se to desiti ove godine...ma kakav top 40 sta je vama ccc ima 5 god. on je top 40 al nikako da udje hmm i ti mi govoris da znas o tenisu![]()
Ma sta imas porediti meceve protiv raonica i berdycha kad ljudi kad ga vide koliki je i kakvu gradju ima odmah kazu sebi e danas igram sa 30% snage...Dzumhura redovno dobijaju igraci preko 200 pozicije na atp listi a da ga raonic i berdych dozive ozbiljno..onakve gromade od ljudi i onkvi bombanderi..
Ok, zbog ovakvih recenica se osjecam glupo sto uopste komuniciram s tobom.RafaGarros9 je napisao/la:@TrollsRoyce-Ja vidim da ti uopste ne znas zbog cega sam ja dobijao ban??
Puno pisem zato sto vama pokusavam objasniti i zato sto vam zelim prikazati sto realniju sliku ali vi ovdje ne kontate...
Samo je pitanje trenutka kad ce ispasti iz top 100 a siguran sam da ce se to desiti ove godine...ma kakav top 40 sta je vama ccc ima 5 god. on je top 40 al nikako da udje hmm i ti mi govoris da znas o tenisu![]()
Ma sta imas porediti meceve protiv raonica i berdycha kad ljudi kad ga vide koliki je i kakvu gradju ima odmah kazu sebi e danas igram sa 30% snage...Dzumhura redovno dobijaju igraci preko 200 pozicije na atp listi a da ga raonic i berdych dozive ozbiljno..onakve gromade od ljudi i onkvi bombanderi..
RafaGarros9 je napisao/la:@TrollsRoyce-Ja vidim da ti uopste ne znas zbog cega sam ja dobijao ban??
Tako je, boljeg nismo imali a sumnjam da ćemo boljeg dobiti u narednih 10 godina minimalno. Sve nas iznervira ali opet boljeg nemamo, čovjek nas je uvrstio na tenisku mapu, pokrenuo tenis i kod nas. Pa valjda neko uspije se probiti. Vrijedi ispratiti kako će ići sa razvojem Fatih, možda bude bolji od Damira, tehnički odlično sve izvodi za svoje godine.remA1 je napisao/la:Ma dajte ljudi. Damir je teniser kakvog nikada nismo imali i kakav se neće roditi u narednih 100 godina! Treba da se ponosimo što ga imamo, kakav god da je. Pa jeste li prije 10 godina mogli zamisliti da ćemo imati aktivnog igrača na GS-ovima, na ATP turnirima? Ja prije 10 godina nisam ni znao da se uopšte igra profesionalni tenis kod nas. On pred sobom ima još sigurno 10-ak godina aktivnog bavljenja tenisom i u tih 10 godina ima prilike za napredovanje koliko god može i želi. I kada uđe u top 50, već ove godine, dođite opet vi hejteri što pišete da nije igrač ni za top 100.Svakom drugom bi Damir valjao, samo nama ne valja... kako će nam valjati kad imamo hiljad boljih?
Ne igraAnelMid je napisao/la:Igrali Mirza kvalifikacije za Rennes znali neko mozda
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.