BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jan 2017, 19:26

Čekaj, spomenut će, sad će kad dođe u Sarajevo press održati. :mrgreen:

Jedina dobra stvar kod Mirze je da ne može nazadovati jer od Sofije pa do augusta ne zna za pobjedu, može samo bolje. Igra sljedeće sedmice neki ch, kvale. A Damir do Sofije ništa od ATP turnira a prije toga DC.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 16 jan 2017, 19:39

babino je napisao/la:Dragi Uno.. I ti zapeo ko sivonja sa budalom se raspravljati, nemoj svega ti...
Lik napise u prvom postu da je gledao samo od 3-3 u petom setu a evo sad dijeli lekcije kako je viktor igrao u prethodnim setovima...
Ako ga vec neces poslati na hladjenje, barem ga ignorisi.

A damir ko damir, cudan karakter, rekao bih i previse nafuran, neki kompleks vise vrijednosti, sta li vec.
Niti je faca na atp-u, niti toliko dobar igrac da bi se ponasao onako kako se ponasa.
Gledam ga redovno, nebitno u koje vrijeme, ali precesto covjek iznervira i bas te tjera da ga ne gledas i navijas za njega...nekad, kao sinoc u petom setu me bas bude stid
sto sam njegov navijac...ono je dno dna, nema te sudijske kradje koja smije izazvati onoliki kretenizam.
Citam i danas ovu izjavu, bas je smijesan, svi mu izgleda krivi osim sam sebi, cudi me da i nas sa foruma nije spomenuo:-)

Sve u svemu treba da se udara nogom u gujicu ako cijelu svoju karijeru provede izmedju 50-100 na svijetu i redovno igra slamove..i to bi bio uspjeh za nekoga iz ove nase, da ne kazem kakve zemlje.
Sta tek reci za naseg No. 2, evo ga izletio i iz top 200, ovo sto je igrao od sofije prosle godine, bolje da i nije. Igra, kretnja, govor tijela, anemicnost, nezainteresovanost, tesko da ce izaci na dobro, sreca u nesreci sto tesko da moze gore od ovog i sto ne brani vise skoro nista.

Ne trebam ja ni gledati neke meceve znam kako se odvijaju stvari prateci samo na rezultatima..a i prije meca :kafa:
Potpisujem ovo plavim slovima...
Nisi trebao staviti 50-100 mogao si napisati i izmedju 1-100 ako bude nek se udara nogom u guzicu..

A ja vam mogu reci uzivajte dok je na ovoj 80oj poziciji jer ce momak letiti iz top 100 :kafa:

@samirr- ne nego cu na Damira :urnebes:

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 16 jan 2017, 20:49

Zalosno je da ovoliko prostora i vremena uzima ovaj tip, koji je vec nekoliko puta banovan, da bi se ponovo vracao, primirivsi se neko vrijeme, te opet nastavljao po starom...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jan 2017, 23:13

Evo ako ko želi snimak pogledati

Damir Dzumhur!!!!

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 17 jan 2017, 11:16

RafaGarros9 je napisao/la:@uno nije on ni izasao potpuno zdrav al eto i da jest kao sto kazes mlatio ga je dok se nije povrijedio i ne znam zasto se za to kacis kad znas zbog cega je "dobio"..vjerovatno nemas vise nista da kazes pa pokusavas nesto sa tim mecem protiv rafe al znamo svi kako je bilo... :D

@TrollsRoyceOoooooj sta rece i osta ziv zato ti vidim pratis :rol: a zasto vrijedjas ako se ne razumijes ne razumijes se ha ja idi gledaj kriket ili ragbi ako ti takvi sportovi valjaju kad tenis i fudbal ne valjaju.. :kafa:
Hajmo se kladiti da sam sto se tice poznavanja tenisa doktor nauka za tebe, ako si iz Sarajeva potvrdit cu ti jos danas uzivo, moze ?
Isti sam igrao, bas sa Dzumhurom, i pratim ga i poznajem jako dobro, ako zelis, nadjemo se na kafi, ti pokazes koliko pojma nemas, podvijes rep, i pravac kuci.

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 17 jan 2017, 14:03

Ma ovaj tip nastavlja lupati gluposti, nevjerovatan je, samo dokle ovako? :roll:

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 17 jan 2017, 16:13

TrollsRoyce je napisao/la: Hajmo se kladiti da sam sto se tice poznavanja tenisa doktor nauka za tebe, ako si iz Sarajeva potvrdit cu ti jos danas uzivo, moze ?
Isti sam igrao, bas sa Dzumhurom, i pratim ga i poznajem jako dobro, ako zelis, nadjemo se na kafi, ti pokazes koliko pojma nemas, podvijes rep, i pravac kuci.
Sreca tvoja pa nisam iz Sarajeva,znam da sam te u dzep stavio al ajde reci mi doktore gdje grijesim??

@@@ i ne vidim zasto bi dobio ban ono sto sam prije radio sad ne radim to zna i @uno tako da... samo iznosim svoje misljenje :salut:

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 17 jan 2017, 16:27

Cim si nekada imao tendenciju da radis ono sto si radio, ti ne mozes biti realan nikako.

Grijesis zato sto ne znas, a s obzirom koliko ne znas puno pises.

Sta pokusavas dokazati, da ce ispasti iz top 100, covjek koji je skoro 2 godine unutar top 100?

Hoce, ali povremeno, jer je on kvalitet izmedju 40. i 120. mjesta otprilike.

Ti mislis da covjek koji nije za top 100 moze dobiti Berdycha, ili dovesti Raonica do toga da 2-3 lopte odlucuju mec ?

Pogledaj malo meceve izmedju Raonica i Berdycha protiv 100+ igraca, vidjet ces koliko grijesis.

Takvi igraci nemaju promil sanse protiv njih, nikada.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 17 jan 2017, 16:55

@TrollsRoyce-Ja vidim da ti uopste ne znas zbog cega sam ja dobijao ban??
Puno pisem zato sto vama pokusavam objasniti i zato sto vam zelim prikazati sto realniju sliku ali vi ovdje ne kontate...
Zato ti pises malo jer znas :crazy:
Samo je pitanje trenutka kad ce ispasti iz top 100 a siguran sam da ce se to desiti ove godine...ma kakav top 40 sta je vama ccc ima 5 god. on je top 40 al nikako da udje hmm i ti mi govoris da znas o tenisu :roll:
Ma sta imas porediti meceve protiv raonica i berdycha kad ljudi kad ga vide koliki je i kakvu gradju ima odmah kazu sebi e danas igram sa 30% snage...Dzumhura redovno dobijaju igraci preko 200 pozicije na atp listi a da ga raonic i berdych dozive ozbiljno..onakve gromade od ljudi i onkvi bombanderi..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jan 2017, 17:08

RafaGarros9 je napisao/la:@TrollsRoyce-Ja vidim da ti uopste ne znas zbog cega sam ja dobijao ban??
Puno pisem zato sto vama pokusavam objasniti i zato sto vam zelim prikazati sto realniju sliku ali vi ovdje ne kontate...
Samo je pitanje trenutka kad ce ispasti iz top 100 a siguran sam da ce se to desiti ove godine...ma kakav top 40 sta je vama ccc ima 5 god. on je top 40 al nikako da udje hmm i ti mi govoris da znas o tenisu :roll:
Ma sta imas porediti meceve protiv raonica i berdycha kad ljudi kad ga vide koliki je i kakvu gradju ima odmah kazu sebi e danas igram sa 30% snage...Dzumhura redovno dobijaju igraci preko 200 pozicije na atp listi a da ga raonic i berdych dozive ozbiljno..onakve gromade od ljudi i onkvi bombanderi..
:lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 17 jan 2017, 17:21

:bow:

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 17 jan 2017, 17:21

RafaGarros9 je napisao/la:@TrollsRoyce-Ja vidim da ti uopste ne znas zbog cega sam ja dobijao ban??
Ok, zbog ovakvih recenica se osjecam glupo sto uopste komuniciram s tobom.

Ovo ti je zadnji odgovor od mene.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 17 jan 2017, 17:25

Isto tako kaže Brown kad vidi Rafu :D

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 17 jan 2017, 17:26

Druze ja se osjecam glupo sto ragbisti pokusavam objasniti sta znaci rijec tenis..

Istina boli znam zao mi te... :thumbup:

@remA1-evo mog starog druga,pa gdje si ne javljas se...al kad se javis kazes malo ali . . . . . :hmmmmm:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jan 2017, 17:36

Ovi igrači koji su isto godište ili mlađi od Damira a koji u bolje plasirani na ATP listi: Harrison, Jordan Thompson, Medvedev, Schwartzman, Khachanov, Vesely, Ćorić, Edmund, TomiK, Zverev i Kyrgios a on je pobjeđivao Khachakova, Edmunda, Veselog, TomiKa, Bornu a protiv Schwartzmana imao meč loptu. Što znači 11 igrača je ispred njega a u TOP 50 je samo tri igrača Edmund, Zverev i Kyrgios. Što pokazuje da je Damir još uvijek dosta mlad i ima još prostora za napredak, sačekajmo kraj sezone za analizu šta će a šta neće.

Damir Dzumhur!!!!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 17 jan 2017, 18:31

Ma dajte ljudi. Damir je teniser kakvog nikada nismo imali i kakav se neće roditi u narednih 100 godina! Treba da se ponosimo što ga imamo, kakav god da je. Pa jeste li prije 10 godina mogli zamisliti da ćemo imati aktivnog igrača na GS-ovima, na ATP turnirima? Ja prije 10 godina nisam ni znao da se uopšte igra profesionalni tenis kod nas. On pred sobom ima još sigurno 10-ak godina aktivnog bavljenja tenisom i u tih 10 godina ima prilike za napredovanje koliko god može i želi. I kada uđe u top 50, već ove godine, dođite opet vi hejteri što pišete da nije igrač ni za top 100. :D Svakom drugom bi Damir valjao, samo nama ne valja... kako će nam valjati kad imamo hiljad boljih? :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jan 2017, 18:38

remA1 je napisao/la:Ma dajte ljudi. Damir je teniser kakvog nikada nismo imali i kakav se neće roditi u narednih 100 godina! Treba da se ponosimo što ga imamo, kakav god da je. Pa jeste li prije 10 godina mogli zamisliti da ćemo imati aktivnog igrača na GS-ovima, na ATP turnirima? Ja prije 10 godina nisam ni znao da se uopšte igra profesionalni tenis kod nas. On pred sobom ima još sigurno 10-ak godina aktivnog bavljenja tenisom i u tih 10 godina ima prilike za napredovanje koliko god može i želi. I kada uđe u top 50, već ove godine, dođite opet vi hejteri što pišete da nije igrač ni za top 100. :D Svakom drugom bi Damir valjao, samo nama ne valja... kako će nam valjati kad imamo hiljad boljih? :D
Tako je, boljeg nismo imali a sumnjam da ćemo boljeg dobiti u narednih 10 godina minimalno. Sve nas iznervira ali opet boljeg nemamo, čovjek nas je uvrstio na tenisku mapu, pokrenuo tenis i kod nas. Pa valjda neko uspije se probiti. Vrijedi ispratiti kako će ići sa razvojem Fatih, možda bude bolji od Damira, tehnički odlično sve izvodi za svoje godine. :D

Damir Dzumhur!!!!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 jan 2017, 23:56

Uno...isto tako ih ima najmanje 20 mladjih od njega a koji su trenutno iza njega na listi a preteci ce ga u roku godine-dvije..a jos istih takvih 20 ce isplivati za koje sad i ne znamo posteno...
RemA1..stvarno ne vjerujem da damir ove godine moze u top 50, volio bih ali tesko, januar i februar otpisi a vec u proljece brani brdo bodova..
Ono sto ja pisem od samog pocetka da sam damir a i mi svi s njim mora(mo) biti zadovoljni jer nikad do sada a tesko da cemo i nekad poslije imati igraca u njegovoj poziciji. Isto tako treba biti realan i zadovoljan sto drzi poziciju koja mu garantira stalno ucesce na slamovima, nek samo njih odigra do kraja svoje karijere, on je uspjesan i bogat covjek.
Po meni, bespotrebno sebi stvara pritisak oko atp liste, stalno neka obecanja koja tesko da moze izgurati pa s tim i razocarenja, najavljivao je i sami vrh svjetskog tenisa a nema taj kapacitet. Evo brzo ce i ta famozna 2018.-ta u kojoj je najavio svoj vrh, tu ga neki ocekuju u top 30, vidjecemo sta ce biti. Otuda i onolika nervoza, rekao bih i doza debilizma koja stvarno tjera dosta ljudi da preispitaju svoje simpatije prema njemu. Gledam svaki njegov mec, bas iz razloga sto je prvi iz ove shugave drzave na tom nivou i skidam mu kapu ali da me cesto bude stid njegovog ponasanja, itekako.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 21 jan 2017, 18:49

Igrali Mirza kvalifikacije za Rennes znali neko mozda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 21 jan 2017, 23:55

AnelMid je napisao/la:Igrali Mirza kvalifikacije za Rennes znali neko mozda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne igra

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.