Ima tenis, skijanje takodjerOtelo je napisao/la:Bilo bi lijepo da ima kakva sportska igra pa da mi sa foruma napravimo ligu.
Mislim da se moze onaj NHL 09 igrati pa bi smo to mogli ?
Imal jos neko prijedloga ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima tenis, skijanje takodjerOtelo je napisao/la:Bilo bi lijepo da ima kakva sportska igra pa da mi sa foruma napravimo ligu.
Ma nije. Malo je tesko dok se ne naviknes na gameplay a onda je vrh.Ljiljani87 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Bilo bi lijepo da ima kakva sportska igra pa da mi sa foruma napravimo ligu.
Jel kompikovano za igranje taj NHL, baš tražim neku zimsku igricu
SkiChallenge, na istu mislimoOtelo je napisao/la:Ma nije. Malo je tesko dok se ne naviknes na gameplay a onda je vrh.Ljiljani87 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Bilo bi lijepo da ima kakva sportska igra pa da mi sa foruma napravimo ligu.
Jel kompikovano za igranje taj NHL, baš tražim neku zimsku igricu
@Forster skijanje bi bilo dobro, samo ne znam koja je to igra. Znam za onu jednu ali ima samo jedna disciplina
Igra se na trial verziji, malo teze i grafika je ocajna al' eto nema zainteresovanihUnofficialpage je napisao/la:Ja sam davno pokušao tenis da aktiviram ali nije uspjelo. Dobro bi bilo da na uzoru na PES 6 ligu aktiviramo i tenis i košarku.
Forster je napisao/la:Igra se na trial verziji, malo teze i grafika je ocajna al' eto nema zainteresovanihUnofficialpage je napisao/la:Ja sam davno pokušao tenis da aktiviram ali nije uspjelo. Dobro bi bilo da na uzoru na PES 6 ligu aktiviramo i tenis i košarku.
To je toDukeOfWellington je napisao/la:Najjača disketa 999999 in 1, a ono razne varijacije 4 igre i to Mario, tenkovi, patke i tanjiri.
I ja sam isto ja jaranima se igrao po polju nema šta nismo radili i hvala bogu na tome da tada nije postojala bolest zvana facebook,sada kada vidim ovu djecu da po cijeli dan sjede za kompom na fb i igraju igrica hoce srce da mi pukne,ne znaju šta propuštaju,ali ono što hocu da kažem da sam nalazio i pored toga vremena da igram ovih igrica Terminatorki,kada se sjetim kad bude zima dođem sa sankanja,skijanja upalim ih lagano čaj i pucam maria,tenkića,galaksije,Moja prva konzola je Plejka kec i to ona velika. Baš sam je skupo platio. Ove sege i ostalu kompaniju nisam uopšte kupovao jer sam bio napolju i igr'o se k'o budala
kupiš disketu sa 99 igrica, a ustvari tamo 15 igrica koje se ponavljaju.BluesForever je napisao/la:Legendarni Terminator,konzola iz mog djetinstva ali i ima i vas koje ste je igrali,na disketi bude po 20 igrica.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.