SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Neka pitanja nisu bila egzaktna, npr. zašto se raspao bend ili zašto su imali problema kod snimanja Šejtana.
Let's talk about SIX baby!
@bulbasor da je ovo bio ligaski bruku bodova bo skupili hahaha
Prosli muzicki 2, u ovom 7
Prosli muzicki 2, u ovom 7
Biće dodatno testiranje.
Drago mi je da ti se svidio, zamalo i ti u kombinaciju da uletiš.
Zbog Zenita su ih zamalo izbacili sa snimanja ima objašnjeno u knjizi.
A Sejo je definisao da mu je počelo smetati to što je Nele htio u političke vode, a stav Primitivizma je NE politici.
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 30 apr 2020, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
237600
Upadajte
Upadajte
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mene početak zeznu. Ne može se nikako raditi nešto pored i odgovarati na pitanja.
U prvih 12 pitanja 9 promašaja, do kraja ovo ostalo. Dobar fowl.
U prvih 12 pitanja 9 promašaja, do kraja ovo ostalo. Dobar fowl.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
To za Zenita mi je zanimljiv fact, al znam da su tad imali problema zbog afere Maršal.
A raspad se desio jer je Sejo htio da Pušenje bude band za raju, a Nele je htio napraviti "stadionski" bend. Moglo bi se reći da su i jedan i drugi uspjeli u svojim zamislima poslije rata.
Očigledno nam se izvori ne poklapaju, ali slažem se s tobom. Malo loša postavka pitanja.Fowl95 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:52To za Zenita mi je zanimljiv fact, al znam da su tad imali problema zbog afere Maršal.
A raspad se desio jer je Sejo htio da Pušenje bude band za raju, a Nele je htio napraviti "stadionski" bend. Moglo bi se reći da su i jedan i drugi uspjeli u svojim zamislima poslije rata.
Kapitenu nisam znao da si toliki fan ZPa
Mislio sam da ce malo vise biti i o poslijeratnom ZPu.
Fildzan viska, Bog vozi mercedes, Agent tajne sile su bara bara albumi sa Neletovim, po kvalitetu.
Mislio sam da ces spomenuti Marina Gradca i neke njegove pjesme.
Inace Lijepa Alma moze biti himna BiH, ne bi se niko bunio.
Fildzan viska, Bog vozi mercedes, Agent tajne sile su bara bara albumi sa Neletovim, po kvalitetu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ma u suštini teško je navesti samo jedan razlog kad dođe do raspada benda. Spominjo je Sejo i da je došlo do konzumacije težih droga tad.Captain4 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:54Očigledno nam se izvori ne poklapaju, ali slažem se s tobom. Malo loša postavka pitanja.Fowl95 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:52To za Zenita mi je zanimljiv fact, al znam da su tad imali problema zbog afere Maršal.
A raspad se desio jer je Sejo htio da Pušenje bude band za raju, a Nele je htio napraviti "stadionski" bend. Moglo bi se reći da su i jedan i drugi uspjeli u svojim zamislima poslije rata.![]()
Pitanje zašto se neki bend raspao u 90% slučajeva ima više odgovora a niti jedan zajednički.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Definisao sam sinoć, neću da ulazim u poslijeratno Pušenje jer ne znam ni četvrtinu o tome koliko znam o starim stvarima. Ja sam te albume poslušao par puta, nisu na mene ostavili neki specijalan odraz, poštujem ih i to je to.bulbasor je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:55Kapitenu nisam znao da si toliki fan ZPa![]()
Za mene su prve 4 stvari nenadjebive i nikad neće izaći album kojeg će voljeti kao te stvari.
Zasad sam na svaki zakasnio 
koji je kod za ovaj u 20 i 30?
ševket opet u top 4
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kako nisu cigani kad smo graničili i sa Bugarima i sa Grcima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Što sam vam zavalio I.Sarajevo i Lucasa Vasqueza 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.