boli me k.i.t.a. najiskrenijestarcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
boli me k.i.t.a. najiskrenijestarcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL
"benzinksu"fixator je napisao/la:
ja bih se usro od sreće namah![]()
![]()
![]()
![]()
ajmo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiii
Koga briga za koga ćeš TI navijat?starcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL
kako gdje...Bosnier je napisao/la:evo me iz grada, atmosfera do usijanja !
NAPRIJED ZMAJEVI !!!
Cuuuuuj. I ja navijam za Argentinu.starcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL
Drago mi je zbog tebestarcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL
Rade rade,pojma nemas kako smo se mi Bosnjaci promjenili nakon sto ste vi klali civile po srebrenici i cijeloj istocnoj bosni,bolje ti je ne provociraj majku ti j**** dosta mi je vise i vas onog dodika i vase tzv rep smrdije,protjerat cemo vas na kraj svijeta majku vam j****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rade_bl je napisao/la:jessus123 evo kad si vec krenuo sa klipovima i prozivanjem,da ti ne ostanem duzan...da ustvvari vidis ko su pic*ice....evo iz prve ruke, ovo su djela...a ne pjesme i prazne price... http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... fullsize=1
cuj on navija....ja se onda zapita pa da li o uopste zna navijat hehhehehe samo naprijed steta sho ces biti razocaran....fixator je napisao/la:boli me k.i.t.a. najiskrenijestarcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL
Znas da avaz cesto grijesi...edo_malesak je napisao/la:"benzinksu"fixator je napisao/la:
ja bih se usro od sreće namah![]()
![]()
![]()
![]()
ajmo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne nasjedaj sam na rudu na Radu se to ne odnosi on je iz BLneko_iz_mase je napisao/la:Nisam mogao da se malo ne vratim, da vidim sta pisete, kad ono vi raspravljate s budalama,cije reprezentacije na prvenstvima gube u setovima![]()
Sta kazes RAde, doce Djokovic u Borik. To vjerovatno dolazi da vas poduci,kako da ne gubite 6:0, da barem jedan gem uzmete
Kuku vama, i Holandija i Argentina su na SP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.