Imaju kamermaniAndroid je napisao/la:Ima li ikoga na Maksimiru osim redara![]()

Imaju kamermaniAndroid je napisao/la:Ima li ikoga na Maksimiru osim redara![]()
Samo na prosvjeduAndroid je napisao/la:Ima li ikoga na Maksimiru osim redara![]()
Jel to rijeseno jucer? U utorak je najavljeno da ce u cetvrtak biti sastanak na kojem ce se traziti od Grada/Zupanije da obeca Savezu da ce svi radovi biti gotovi na vrijeme. Ima stvarno puno radova, treba skinuti stolice sa zapada, prebaciti ih na jug i sjever, staviti nove na zapad, urediti ogradu na zapadu, a jos uraditi i hidroizolaciju tribina prije novih stolica. Tu su jos i svlacionice, razglas i hrpa sitnica. Cudio sam se od prvog dana kad su Vinkovci dobili finale. Stadion nije najuslovniji, a Grad nece da ulaze u klub, a da bi dali tolike pare da srede stadion zbog jedne utakmice.jolicnikola je napisao/la:nakon devet godina u finalu Hrvatskog kupa ce se sastati dva najbolja tima Dinamo i Hajduk. Utakmica se nece igrati u Vinkovcima, jer stadion Cibalije ne ispunjava uslove za odigravanje utakmica ovako visokog rizika, buduci da se derbiji tretiraju kao utakmice visokog rizika.
Modri i Bili ce igrati sedmi put medjusobno u finalu, a u posljednjih sest je skor izjednacen, prva tri finala (1993, 1995 i 2000) je dobio Hajduk, a u zadnja tri finala (2001, 2008 i 2009) je slavio Dinamo.
Znam. Nekako mi je Osijek najrealniji. Varazdin je prosle godine bio domacin, za Rijeku sam nekako skeptican da bi ugostili to, a u Osijeku ce jos stadion biti dodatno spreman zbog Senegala. Osijek je jos jako blizu Vinkovaca i ako su klubovi imali planove i rezervacije onda im se nece nesto puno poremetiti.jolicnikola je napisao/la:a ja zelim da se finale igra u Osijeku ili Varazdinu, pa mozda i u Rijeci, tamo gdje je neutralnije, nema sanse da se odrzi u Splitu ili u Zagrebu, jer ce jedan od dva kluba imati navijacku premoc
Jedva cekam vidjeti ovo, brutalnoSignore je napisao/la:NK Osijek konacno predstavio stadion. Stadion ce se nalaziti u sklopu trening kampa na Pampasu. Bit ce kapaciteta 12.000 sjedecih mjesta i bit ce zavrsen do 2.020 godine.
Meni Osijek djeluje ozbiljniji od Rijeke, barem za sad dok jos nisu poceli s radovima, pa ne mozemo znati da li muljaju, ali su prilicno uvjerljivi sa svojim pricama. Rijeka planira staviti krov na istok, to bi bio posljednji cavao u lijes Kantride.SiamoNoi je napisao/la:Hoće prije Osijek ili Rijeka izgradit stadion?
Stadion jako dobro izgleda i 12000 je solidno.Mozda da je 15 000,za više svakako nema potrebe.
Ček,sjedećih mjesta?Ukupni kapacitet je veći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.