ma pusti ba to sto ljudi govore, ja da slusam druge ne bi ni dokle doguraoVlarayan110 je napisao/la:Gledaj nije wp store loš, (pogrešno sam se izrazio zanemari), govorim samo da nema TAČNO one aplikacije koje ljudi traže, nego ima alternative, a narod kakav je popljuje po njima jer je wp 3. OS i niko neće da prihvati da je kvalitetan.
Android ima nekih aplikacija, al' logično ako hoćeš da valja moraš da platiš. Problem je u tome što kod nas wp nije toliko zastupljen i ljudi nisu upoznati sa njim. Govorim ti opet bilo kad da mi daš izbor, ja bi uvijek uzo wp prije androida. Može on bit 5 puta open so.urce i sve, al' mi je draže da imam sigurnost i provjeren rad windowsa.
Činjenica je, da po broju aplikacija wp zaostaje za playom, to je (možda ? ) jedina mana....
Uvalismo se previše sad u priču, zaključak makar moj, je da je ljude strah wp-a i nokie, i da se drže 'provjerenog' androida.
znas sam sta valja sta ne valja, sta ti treba a sta ne
ja sam sestri uzeo lumiu 920 davno, i to je sluzilo za eksperimentisanje s moje strane, da vidim kakav je taj OS
i evo me sad imam lumiu 1020 i znas kakav je dojam ostavio wp na mene
svima je prvi argument (androidasima) customizacija OSa, meni je to dosadilo, draze mi je kad telefon radi bez problema, ne steka i stabilan je
sad cekam da puste za 1020 cyan radi novih algoritama za kameru