Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Jucer dogovorena tuca izmedju navijaca Frankfurta i Sank Paulia, Frankfurtovi pobijedili....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
pao-olympiakos

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ja ne znam kako im padne ovoliko zastava u p.m.STEVIE je napisao/la:pao-olympiakos
![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mora znaciti da su sve one bitne. Kod nas je lahko sve kontrolisati kad nam je prosjek ljudi na tribini 300-400 pa cak i manje, dok ovdje gdje imas hiljade je vec druga stvar. A i mozda su oduzimane od ljudi kojima ne smeta uzeti novu, pa da i tu onda opet izgube.
Celik!3,2,2.
@AllGunsBlazing:I to sto kazes, dosta ovih zastava sa pijace, iz fan shopova.....
Frankfurt, Dresden i Rostok nekoliko nivoa iznad svih u Njemackoj....
[youtube][/youtube]
Frankfurt, Dresden i Rostok nekoliko nivoa iznad svih u Njemackoj....
[youtube][/youtube]
ti iz frankfurta mi nikad nisu bili nesto super impresivni, cini se da su obicni pozeri kao vecina iz zapadne njemacke..
ovi s istoka njemacke su po svemu iznad sviju u ostatku njemacke. imaju nekakav onaj pravi navijacki "smek", nisu vjesti.
Joj kad bi te culi moji prijatelji iz FrankfurtaSTEVIE je napisao/la:ti iz frankfurta mi nikad nisu bili nesto super impresivni, cini se da su obicni pozeri kao vecina iz zapadne njemacke..ovi s istoka njemacke su po svemu iznad sviju u ostatku njemacke. imaju nekakav onaj pravi navijacki "smek", nisu vjesti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
tu i jeste neka razlika izmedju takvi pozera i haj' recimo napolitanaca kao primjer. od ti 15.000 tu ce biti u vrh glave 4.-5.000 pravi ultrasa, a recimo napolitanci odu u rim s 8.000 ili u marseille s 5.000 i od ti bude tu 99% pravi ultrasaLillard je napisao/la:Joj kad bi te culi moji prijatelji iz FrankfurtaSTEVIE je napisao/la:ti iz frankfurta mi nikad nisu bili nesto super impresivni, cini se da su obicni pozeri kao vecina iz zapadne njemacke..ovi s istoka njemacke su po svemu iznad sviju u ostatku njemacke. imaju nekakav onaj pravi navijacki "smek", nisu vjesti.
. Kazu ide ih oko 15 tisuca za Bordeaux.
e moj Stevie, niđe veze, pogledaj samo brojnost tih ultrasa, koreografije, kortea po gostovanjima, mislim da ovaj klip govori vise od 1000 rijeci
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
o brojnosti sam ti vec pojasnio gore, ne valja mijesati brojnosti s ultra' pojmom
to ce ti svak' sto prati navijacku scenu reci. jos kad dodas gdje su se god pravili da su face da su dobili po usima. dosli u rostock i dobili po usima, pravili se mangupi s onim rusima iz zenita, pa opet dobili po' usima itekako. frankfurtovci su furka svakog hobby-ultrasa 
Aarau - Basel 02.11.2013

FC Sion - FC Luzern 02.11.2013

Thun - FCZ 03.11.2013

Grasshoppers - Young Boys 03.11.2013

Amiens - Paris SG (2) 02.11.2013

Sochaux - Saint Étienne 02.11.2013

Rennes - Marseille 02.11.2013

Lens - Caen 02.11.2013

Aalen - Fortuna Düsseldorf 01.11.2013

Preussen Münster - Hansa Rostock 01.11.2013

Fortuna Düsseldorf II - KFC Uerdingen 01.11.2013

Magdeburg - Hertha Berlin II 03.11.2013

Hartenfels Torgau - Chemie Leipzig 02.11.2013

De Graafschap - FC Eindhoven 02.11.2013

FC Sion - FC Luzern 02.11.2013

Thun - FCZ 03.11.2013

Grasshoppers - Young Boys 03.11.2013

Amiens - Paris SG (2) 02.11.2013

Sochaux - Saint Étienne 02.11.2013

Rennes - Marseille 02.11.2013

Lens - Caen 02.11.2013

Aalen - Fortuna Düsseldorf 01.11.2013

Preussen Münster - Hansa Rostock 01.11.2013

Fortuna Düsseldorf II - KFC Uerdingen 01.11.2013

Magdeburg - Hertha Berlin II 03.11.2013

Hartenfels Torgau - Chemie Leipzig 02.11.2013

De Graafschap - FC Eindhoven 02.11.2013

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ali oni su jedini smjeli sa Rusima da se tucu, neki dan u dogovorenoj tuci pobijedili St. Paulijeve ultrase, **** jesu fasovali dosta puta ali nisu bjezali sto je po meni bitnije nego odbiti tucu, dosta turaka im ima na tribini, ali po meni oni su pravo dobri ultrasi i sigurno medju top 5 u Njemackoj....STEVIE je napisao/la:o brojnosti sam ti vec pojasnio gore, ne valja mijesati brojnosti s ultra' pojmomto ce ti svak' sto prati navijacku scenu reci. jos kad dodas gdje su se god pravili da su face da su dobili po usima. dosli u rostock i dobili po usima, pravili se mangupi s onim rusima iz zenita, pa opet dobili po' usima itekako. frankfurtovci su furka svakog hobby-ultrasa
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Ne svracam nesto dosta na ovaj podforum i ovu temu iako sam nekada (ne bas sad vise) pokusavao pratiti u stopu taj ultra fazon.
Ljudi stvarno ne znam da li cete me sad napasti ali evo preletih unazad nekoliko stranica, ovi "evropljani" mi nisu nesto fascinantni i u poredjenju sa nasim Hordama, Manijacima, Srbima, Hrvatima ne prednjace nesto puno.
Ne znam slazete li se samnom ali eto volio bih cuti vase misljenje.
Pricam o ultra fazonu naravno.
Italijane izostavite
haha
Ljudi stvarno ne znam da li cete me sad napasti ali evo preletih unazad nekoliko stranica, ovi "evropljani" mi nisu nesto fascinantni i u poredjenju sa nasim Hordama, Manijacima, Srbima, Hrvatima ne prednjace nesto puno.
Ne znam slazete li se samnom ali eto volio bih cuti vase misljenje.
Pricam o ultra fazonu naravno.
Italijane izostavite
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni iskreno Napolitanci i nisu neki ultrasi. Mislim, uredu sve navijanje, ali ne mogu shvatiti onakve napade po Napulju kad bodu ljude i slicno, to mi nikako nije ultra. Doduse vecina Italijana je vec ispuhala sto se tice ultra stvari. Malo onih sto ganjaju komercijalu, malo ugasenih i to je to. Jedino mi se ovi iz Verone cine dobrim, jest da su desnicari, ali opet se cine dobrim. Steta sto nema vise Atlantinih oni nisu bili normalni.
A upravu je Mr.White, bitnije je stati pa i izgubiti nego nikako ne stati. Zamisli koliko bi nasih ekipa recimo stalo? A smatramo se ultrasima. Ja bih jedino smio reci mozda kad repka igra, ne zbog BHF-a, vec zbog svih zajedno, a ovako pojedinacno ipak sumnjam.
@justFlow Jarane prednjace oni i to dobro. U odnosu na BBB/Torcidu i Delije ne prednjace, u odnosu na sve ostale ipak su jaci. Dovoljno je vidjeti broj ljudi na utakmici Zelje jucer, Sarajeva prosle godine(nakon sto su izgubili bitku za titulu), mojih inace osim kad je derbi, RA, Ultras, Lesinari, svi kad se sastavimo nema nas 2000(na slabijim utakmicama gdje se prava ekipa ogleda).
A upravu je Mr.White, bitnije je stati pa i izgubiti nego nikako ne stati. Zamisli koliko bi nasih ekipa recimo stalo? A smatramo se ultrasima. Ja bih jedino smio reci mozda kad repka igra, ne zbog BHF-a, vec zbog svih zajedno, a ovako pojedinacno ipak sumnjam.
@justFlow Jarane prednjace oni i to dobro. U odnosu na BBB/Torcidu i Delije ne prednjace, u odnosu na sve ostale ipak su jaci. Dovoljno je vidjeti broj ljudi na utakmici Zelje jucer, Sarajeva prosle godine(nakon sto su izgubili bitku za titulu), mojih inace osim kad je derbi, RA, Ultras, Lesinari, svi kad se sastavimo nema nas 2000(na slabijim utakmicama gdje se prava ekipa ogleda).
Celik!3,2,2.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Da buraz ali moras shvatiti da se sve ove slike koje se postavljaju desavaju manje vise na derbijima liga iz kojih dolaze da se razumijemo. Znaci pogledaj samo tifo predstavu Manijaka i Hordi na Kosevu prije par dana, davno se odviknuh od toga ali gledati sa zapada i jedne i druge je malo reci fascinantno.
Jos kad uzmes u obzir podjeljen grad, ne tako velik grad takodje. Mislim da razumijes sta hocu reci.
Jos kad uzmes u obzir podjeljen grad, ne tako velik grad takodje. Mislim da razumijes sta hocu reci.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
malo si polupo loncice, pomjesao si ultrase i huliganizam, meni je ultra koreografija, navijanje, baklje, zastave, šalovi, o tuči kad se priča, valjda je to huliganizam, tu imaju posebne ekipe i imaju od mene respekt kad je sve fer i kad su naravno bezopasni za ostale.STEVIE je napisao/la:o brojnosti sam ti vec pojasnio gore, ne valja mijesati brojnosti s ultra' pojmomto ce ti svak' sto prati navijacku scenu reci. jos kad dodas gdje su se god pravili da su face da su dobili po usima. dosli u rostock i dobili po usima, pravili se mangupi s onim rusima iz zenita, pa opet dobili po' usima itekako. frankfurtovci su furka svakog hobby-ultrasa
tuca s rusima je bila dogovorena, ima i drugi sto su se tukli s rusima, ta' nisu oni jedini...MrWhite je napisao/la: Ali oni su jedini smjeli sa Rusima da se tucu, neki dan u dogovorenoj tuci pobijedili St. Paulijeve ultrase, **** jesu fasovali dosta puta ali nisu bjezali sto je po meni bitnije nego odbiti tucu, dosta turaka im ima na tribini, ali po meni oni su pravo dobri ultrasi i sigurno medju top 5 u Njemackoj....
@sonik: procitaj bolje iduci put sta sam napisao. ti mijesas pojam ultra' i brojnost i na to sam prije svega ukazao..
PITANJE !!!
Ima li iko sliku jednih navijača (ne znam kojih, čini mi se da bi mogli biti nijemci) . Neki je Engleski tim prije par godina gostovao , a navijači (ovi koji nisu englezi) su napravili koreografiju u stilu da su svi čitali novine. Znači svaki navijač je držao u rukama jedan papir novina, kako bi time ismijali engleske navijače i njihovu današnju "politiku" navijanja.
Ima li iko sliku jednih navijača (ne znam kojih, čini mi se da bi mogli biti nijemci) . Neki je Engleski tim prije par godina gostovao , a navijači (ovi koji nisu englezi) su napravili koreografiju u stilu da su svi čitali novine. Znači svaki navijač je držao u rukama jedan papir novina, kako bi time ismijali engleske navijače i njihovu današnju "politiku" navijanja.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mislim da su to poljaci bili visla krakov.Zagor je napisao/la:PITANJE !!!
http://dailyfootball.files.wordpress.com/2008/10/10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jel na ovo mislis ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.