Suze su me danas oblile na ovaj dio chataAshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:51Ali oplako sam na ovaj chat.
Tule: Sta hoces?
Kurava: Toplinu.
Tule: Popij caj.
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Suze su me danas oblile na ovaj dio chataAshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:51Ali oplako sam na ovaj chat.
Tule: Sta hoces?
Kurava: Toplinu.
Tule: Popij caj.
![]()
![]()
![]()
Ma ja, 80% razvoda pokrenu zene, musko ce trpiti, i biti nesretan i gurat jer gleda vecu sliku (posebno djecu), jedino kad ne moze vise durat. Dok zensko poleti i ode.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:45Jednom je Omar Mehmedbasic, advokat, nekadašnji muzicar, pričao u nekoj emisiji o sličnim stvarima sa suda. I on kaže da se uglavnom žene upale, a muškarci su normalniji.
Priča za neku otisla sa mužem i djecom u Dubrovnik, tamo nasla nekog mladjeg momka, koji je bubao.
Kad su se vratili u Sarajevo, ona hoće razvod. I dobije ga. Otisla opet u Dubrovnik da nadje ovog dečka, kad ga je našla ovaj joj rekao jesi li normalna, kakva ljubav, veza, brak, ja se ispraznio i to je to![]()
Ma hoce da joj ga metne a on hladno popij caj, da nije ofiran, ima slifa likAshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()
Nisam se iskreno ni trudio da shvatim, lik je očito namazanko, a ona pomalo retardirana i zaljubljena do Boga.AshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()
Fkt djeluje kao da nije bas sva svojaMarsal je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:05Nisam se iskreno ni trudio da shvatim, lik je očito namazanko, a ona pomalo retardirana i zaljubljena do Boga.AshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()
Frajer naklepao petero djece, treba to hraniti, pa se zarobio sa 2 posla. Ni za sta drugo nije imao vremena.StevieG8 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:16Fkt djeluje kao da nije bas sva svojaMarsal je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:05Nisam se iskreno ni trudio da shvatim, lik je očito namazanko, a ona pomalo retardirana i zaljubljena do Boga.AshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()
Da imaju preko 6ero djece, radio bi 20 satimuhamedhulk je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:21kaze ovaj frajer, damir, radim dva posla, do 1 navecer...ne treba dalje citati. + nije htio ici sa njom na savjetovanje - zbog posla.
kako zena nece biti u depri, 5 djece, cojk samo radi...
kako kazu, kako posijes tako ces i poznjeti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.