Nije budala da igra, to je ispod njegovog nivoaremA1 je napisao/la:Ne igraAnelMid je napisao/la:Igrali Mirza kvalifikacije za Rennes znali neko mozda
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nije budala da igra, to je ispod njegovog nivoaremA1 je napisao/la:Ne igraAnelMid je napisao/la:Igrali Mirza kvalifikacije za Rennes znali neko mozda
Bio je prijavljen za kvalifikacije za to pitamesprit24 je napisao/la:Nije budala da igra, to je ispod njegovog nivoaremA1 je napisao/la:Ne igraAnelMid je napisao/la:Igrali Mirza kvalifikacije za Rennes znali neko mozda
Ne postoji lista za kvalifikacije challengera.AnelMid je napisao/la: Bio je prijavljen za kvalifikacije za to pitam
Pisalo je na mennstenisforumthelightblue je napisao/la:Ne postoji lista za kvalifikacije challengera.AnelMid je napisao/la: Bio je prijavljen za kvalifikacije za to pitam
Pisalo je da je alternativa za glavni turnir.AnelMid je napisao/la:Pisalo je na mennstenisforumthelightblue je napisao/la:Ne postoji lista za kvalifikacije challengera.AnelMid je napisao/la: Bio je prijavljen za kvalifikacije za to pitam
On je u Sarajevu, tamo trenira do Davis Cupa i odmara se uz Candy Crashesprit24 je napisao/la:@remA kad vidis Mirzu, pitaj ga jel to batalio tenis i odlucio da se vrati na level Tome i Aldina![]()
Ma jok brate ja sam iz Gradacca, mogao je igrat samo rennes prije dc-a al ocigledno je igracini tesko bilo igrat kvaleremA1 je napisao/la:On je u Sarajevu, tamo trenira do Davis Cupa i odmara se uz Candy Crashesprit24 je napisao/la:@remA kad vidis Mirzu, pitaj ga jel to batalio tenis i odlucio da se vrati na level Tome i Aldina![]()
Nakon tog Ch Budimpešt Mislio sam da će igrati nešto prije tog, ali eto neće.. tako da, ne znam odakle si, ali ako si iz Sarajeva prije ćeš ga ti vidjeti
Čuj Brkić kapiten, zasto nisu sredili odnose sa Setkicem pa ga pozvali,Tomo u nikad losijoj formi.Unofficialpage je napisao/la:Bez Delića protiv Poljske a neće biti ni Pirića. Mi u sastavu Džumhur, Baić, Fatić i Brkić koji je ujedno i kapiten.
Što opet nema Delica?Unofficialpage je napisao/la:Bez Delića protiv Poljske a neće biti ni Pirića. Mi u sastavu Džumhur, Baić, Fatić i Brkić koji je ujedno i kapiten.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.