BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Koji Brkić?
Amere Delicu ako se nisi mogao uskladiti sa terminom DC idi u tri lijepe pm.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tomo.bhsport je napisao/la:Koji Brkić?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da, 2013.haris004 je napisao/la:Zar nije Kubot igrao prije par godina 1/4 finale wimbledona u singlu ?
Iskreno, samo Šetkića mogu vidjeti kao kapitena u DC, Brkić neozbiljan ko dijete neko, a Šetkara ima iskustva makar nekog. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Holandija.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovu ako dobijemo ostajemo jel tako?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Dabhsport je napisao/la:Ovu ako dobijemo ostajemo jel tako?
Kad će Džumhur održat tu press konferenciju u Sarajevu ?
-
thelightblue
- Kontakt:
Mozda i nikada. Magla je, vozi auto i umjesto da se koncentrira na cesti, je na instagramu. Ma svaka cast. Ko zna, mozda vec je poginuo...
Čini mi se da je nekad on suvozač pa snima za instagrama kao dijete nekothelightblue je napisao/la:Mozda i nikada. Magla je, vozi auto i umjesto da se koncentrira na cesti, je na instagramu. Ma svaka cast. Ko zna, mozda vec je poginuo...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Đe snima? Nema ništa na instagramu. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zadnji poviš crte na IW 
Ma na onom storyu i ja tek kasnije vidio, nigdje vezeUnofficialpage je napisao/la:Đe snima? Nema ništa na instagramu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Daj link, ne merem ja to naći. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
https://www.instagram.com/faris_kruscica/
https://www.instagram.com/edvinkadric/
Ovdje mozete pratiti pripreme uspjesnog tenisera Damira koji "treci put igrao je u glavnom turniru AO sta nije mala stvar", kojeg zrijeb "nazalost nije bio povoljan" a "sudija je pogrijesio i ce biti kaznjen". A da bi igra bila jos bolja u februaru, cak vec je to super izgledalo i u Chennaju, i u Melbernu, imamo: Teniski Klub Das ist Walter i TK Tesla Pub - tamo Dzumi trenira najcesce u zadnije vrijeme.
https://www.instagram.com/edvinkadric/
Ovdje mozete pratiti pripreme uspjesnog tenisera Damira koji "treci put igrao je u glavnom turniru AO sta nije mala stvar", kojeg zrijeb "nazalost nije bio povoljan" a "sudija je pogrijesio i ce biti kaznjen". A da bi igra bila jos bolja u februaru, cak vec je to super izgledalo i u Chennaju, i u Melbernu, imamo: Teniski Klub Das ist Walter i TK Tesla Pub - tamo Dzumi trenira najcesce u zadnije vrijeme.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta će to biti pa i ti na Damira udario? Znam da si ga ovdje branio. Mislim ako je tako, onda je pozicija ekstra, neka nas ne zaebava i neka ne govori o mogućem napretku. Neću ja sjediti do 4,5 ujutru a ti se opijati. Ako tebi nije stalo, nije ni meni. Ako je tako Damire, doviđenja i prijatno.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Je l' ono on ili je neki drugi imao u potpisu "Volim Mirzu, mrzim Damira"? Ili "Volim Damira, mrzim Mirzu"?
Inače nisam znao da ne smiješ izlazit ako se profesionalno baviš tenisom. Hmmm.. ako će on dobit šta treba u DC-u, proći koje kolo na narednim turnirima, uzet' dosta bodova, onda mi se fakat yebe za to što izlazi xD
Inače nisam znao da ne smiješ izlazit ako se profesionalno baviš tenisom. Hmmm.. ako će on dobit šta treba u DC-u, proći koje kolo na narednim turnirima, uzet' dosta bodova, onda mi se fakat yebe za to što izlazi xD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To drugo moguće, on voli Damira, mislim navija za njega.remA1 je napisao/la:Je l' ono on ili je neki drugi imao u potpisu "Volim Mirzu, mrzim Damira"? Ili "Volim Damira, mrzim Mirzu"?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Branio sam ga uvjek, ako gubi dalje mogu da ga branim, jer znam kakav je ovaj sport. Ali nema mogucnosti da se ponasas kao debil na terenu, a onda kazes da je sudija kriv. Svi su krivi samo ne on. A ko je toliko uzasno odigrao prva dva seta? Koliko je tamo bilo loptica u mrezi ili izvan terena? 30? 50? I na kraju sudija kriv za 2-3 poena? Apsurdalno. Ko zove supervizora na 3:4 0:15 u petom setu? I kad sad idu nove loptice? A onda nakon 5 minuta pauze, kad je izgubio ritam i koncentraciju igra dropshotUnofficialpage je napisao/la:Šta će to biti pa i ti na Damira udario? Znam da si ga ovdje branio. Mislim ako je tako, onda je pozicija ekstra, neka nas ne zaebava i neka ne govori o mogućem napretku. Neću ja sjediti do 4,5 ujutru a ti se opijati. Ako tebi nije stalo, nije ni meni. Ako je tako Damire, doviđenja i prijatno.
Jel mozes nama reci imena ostalih igraca koji toliko cesto su u klubovima i imaju toliko postova na instagramu?remA1 je napisao/la:Inače nisam znao da ne smiješ izlazit ako se profesionalno baviš tenisom. Hmmm.. ako će on dobit šta treba u DC-u, proći koje kolo na narednim turnirima, uzet' dosta bodova, onda mi se fakat yebe za to što izlazi xD
Umjesto da radi za svojom psihom (psihijatar! ne psiholog! ozbiljno kazem), da ostavi Nerfida i Zlatana koji imaju katastrofalan utjecaj na njega (prvi je prenervozan, drugi je uvjek pored Damira jer uziva slavu, novac itd zbog svojeg prezimena, bez obzira sta Damir radi kaze ove gluposti "ti si moj ponos itd", ma onda Damir vjeruje da je samo ovo prava prica a mi svi su kreteni i neka idemo u ku.rac), uziva u klubovima. Vidjeli ste skoro cijeli novembar je tako izgledao, instagram, kur.ve, alkohol. Nakon toga bile su pripreme u decemberu, ali rezultat smo vidjeli prvo u Chennaju, onda 15 dana pauze, i u Melbernu. I sad ima skoro 20 dana nove pauze prije DC.
I toliko dugo koliko nece nista promjeniti sa svojom mentalnom stranom tenisa (cujete/citate to svi u medijama, prije par dana novi intervju za AlJazzera Balkans, gdje prica kako je sudija grijesio, nista kriticno o svojoj igri), nece napredovati i tesko da dobiva dalje moju bezuslovnu podrsku. Ponasanje na terenu je stvar broj 1. Mozes da lose serviras, a tvoj svaki drop ide u mrezu, ali moras imati respekt na terenu za drugog covjeka. U zaru borbe razlicne stvari se dogadaju, ali ne na svakom turniru.... Moram biti ponosan kad ga gledam, a prosle sedmice bio sam posramljen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.