Ali da ne dadosmo tih 20 mil na Matrija, zavrsili bi ispod 10.tog mjesta...Kriza je bila prevelika, a on nas je golovima drzao na 6.-7. mjestu.
A oni nece sad da trose na Llorentea mnogo kad mogu na ljeto dzaba, a ne igra veliku ulogu ako dodje sad ili kasnije jer ce se vjerujem tek na ljeto slagati tim za LP iduce sezone. Sad je prioritet odbraniti titulu i progurati sto dalje sa Vuckom i Giovincom u ligi prvaka.
Padoin jeste greska i predstavlja bespotrebno gomilanje po desnoj strani gdje imamo Lichta i polivalentne Islu i Caseresa, ali ta greska i greske tipa Elia (za kojeg i dalje tvrdim da nije dobio pravu sansu), Ziegler i ostali se mogu tolerisati s obzirom da je doveo jednog Vidala za 10 mil., a momku trenutna cijena minimalno 30 mil.
Barzagli 500.000, a jedan od najboljih stopera u svijetu trenutno. Giacherini, Pepe, Isla (kojem treba jos da se oporavi) radilice za koje je i Conte rekao da su bitniji od pojedinaca koji su vec stasali u zvijezde.
Ja sam za sad zadovoljan Marottom, cekajte dok se izadje iz ovog malog minusa i dok se sav profit bude usmjeravao na skauting i dovodjenje mladih nada i Top Playera. Samo strpljenje.
Zadnja izmjena:
caseres, dana/u 17 jan 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!