Laporte bi bio dobro pojacanje pa barem da sluzi i kao zamjena ako je jeftin, a ja sam i dalje misljenja da je za nas sistem igre najbolji stoper kunde, a da se dovede na beka npr pedro poro
Sve sto smo vidjeli na svjetskom prvenstvu potpuno je drugacije u flikovom sistemu igre, trebaju nam brzi stoperi a kunde je za stopera itekako brz, daleko brzi od laportea koji u visokoj flikovoj odbrani vjerovatno bi izgledo ko i arauho, al ako je jeftin treba ga dovesti sigurno da se pojaca konkurencija
Ne treba zaboraviti samo kako je izgledo arauho pred dolazak flika, sigurno u top 3 stopera u svijetu je bio, brutalno dobar, vjerujem da i sad ode u englesku il bilo gdje da bi se brzo vratio u formu i da bi svako ko ga kupi dobro prosao
Kako bi samo volio vidjeti kundea na njegovoj normalnoj i bogom danij poziciji i da imamo normalnog brzog koliko toliko desno beka koji ce igrati solidno i napad i odbrani, kao npr pedro poro,koliko bi i yamal tu dobio vise prostora po desnoj strani samo, bas bi bilo to zanimljivo vidjeti
Meni a vjerujem i mnogima je postalo degutantno gledati vise kundea na beku, vidjeli smo da ne ide to vise ni kod nas ni u francuskoj, ako se ovaj poro moze dovest za 30 40 miliona ne treba oklijevati ni sekunde
NE DAJTE MI LAGAT' !!!