Imali su neke prijedloge za rješenje situacije, ali ja hoću da živim u Sarajevu. Ne dolazim na treninge, ali su odlučili da mi daju otkaz.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
#JeSuisBogi
Imali su neke prijedloge za rješenje situacije, ali ja hoću da živim u Sarajevu. Ne dolazim na treninge, ali su odlučili da mi daju otkaz.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- elamalakia
- Kontakt:
Kakvo vec kolektivno kukanje na pdf Slobode radi sudija u Srijedu protiv Zelje, ne vjerujem. A da ne kazem da je svaka druga : seljo, sugavica, zeljcar (
) itd.
I kad kazu kompleks od vas
. Provjerite momci forume kako se najavljuje tekma protiv vas sa nasa strane. Fuj J*** vam mentalitet seljacki
I kad kazu kompleks od vas
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
pinoglavi je napisao/la:seljo, sugavica, seljeznicar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad se pljuje Sloboda i Tuzla godinu dana to je normala, kad se napisu tri rijeci iznad ide prozivka da smo seljaci i sl. Samo pjenite moroni
Nad tobom sunce najljepše sja
[youtube][/youtube]
pa kaze, ja te yebem zeljeznicare
pa kaze, ja te yebem zeljeznicare
Ko pljuje, vratiš mu istom mjerom, ali prvo razmisliš da li ima neko ko je ok pa ćeš i njega uvrijediti. Ja npr. to sebi ne mogu dozvoliti zbog korektnih forumaša iz Tuzle i kada bih ti uzvratio, uvrijedio bi i njih. Za mene niste seljaci, mislim ti jesi i baš se trudiš da to budeš, ali ti si manjina i ne mogu generalizovati. Evo, ne sjećam se da je neki navijač Želje uvrijedio ili omalovažio Slobodu i Tuzlu, i ako jeste to su sporadični i minorni slučajevi.pinoglavi je napisao/la:Kad se pljuje Sloboda i Tuzla godinu dana to je normala, kad se napisu tri rijeci iznad ide prozivka da smo seljaci i sl. Samo pjenite moroni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo pjeniteVirtu4l je napisao/la:Ko pljuje, vratiš mu istom mjerom, ali prvo razmisliš da li ima neko ko je ok pa ćeš i njega uvrijediti. Ja npr. to sebi ne mogu dozvoliti zbog korektnih forumaša iz Tuzle i kada bih ti uzvratio, uvrijedio bi i njih. Za mene niste seljaci, mislim ti jesi i baš se trudiš da to budeš, ali ti si manjina i ne mogu generalizovati. Evo, ne sjećam se da je neki navijač Želje uvrijedio ili omalovažio Slobodu i Tuzlu, i ako jeste to su sporadični i minorni slučajevi.pinoglavi je napisao/la:Kad se pljuje Sloboda i Tuzla godinu dana to je normala, kad se napisu tri rijeci iznad ide prozivka da smo seljaci i sl. Samo pjenite moroni
iskreno meni ste nebitni, pratim vas kao konkurenta za vrh i to je to, nit imam neku potrebu podjebavati vas radi danasnjeg slucaja ili prethodnih ali smijesni arsini
Standardno.pinoglavi je napisao/la:Kad se pljuje Sloboda i Tuzla godinu dana to je normala, kad se napisu tri rijeci iznad ide prozivka da smo seljaci i sl. Samo pjenite moroni
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dok sam ja tu, niko ne smije da vas bije!solinas je napisao/la:Standardno.pinoglavi je napisao/la:Kad se pljuje Sloboda i Tuzla godinu dana to je normala, kad se napisu tri rijeci iznad ide prozivka da smo seljaci i sl. Samo pjenite moroni
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 08 avg 2016, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nema potrebe da vrijeđaš, opusti se, to je samo utakmica. Nas ionako vise brine reprogram i stadion od gostovanja nekakve ekipe od 7%. Igrajte, pa ko dobije, čestitamo jedni drugima. Samo nemojte praviti sranje kao prosli put, jer mi smo napokon doveli porodice sa djecom na tribinu (BTW, znam da je policijska ekipa dobila odrijesene ruke, pa da vidimo ko ce praviti sranja na Tusnju)elamalakia je napisao/la:Kakvo vec kolektivno kukanje na pdf Slobode radi sudija u Srijedu protiv Zelje, ne vjerujem. A da ne kazem da je svaka druga : seljo, sugavica, zeljcar ( [emoji38] ) itd.
I kad kazu kompleks od vas. Provjerite momci forume kako se najavljuje tekma protiv vas sa nasa strane. Fuj **** vam mentalitet seljacki
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Pantelija je napisao/la:Najjače kako im tamo uprava na lobotomoji i ljudi oko uprave ispiraju mozak sa lažnim informacijama.
Postavio naime jedan lik tamo izmišljeni intervju Zorana Kokota kako je sve divno i krasno i naveo ga kao primjer džentlmenskog razlaza između kluba i igrača. Hajd sve bi bilo uredu da to nije izmišljeno, i da ne postoji intervju video zapis gdje Kokot govori o razlazu sa radničkom klasom i filozofijom.
http://www.s.ource.ba/mobile/clanak/Haris/389540
Ovdje Kokot govori kako su mu produžili ugovor, odbili da ga plate, kako je molio da mu bar 50% primanja isplate koja ga sljeduju, oni ništa to nisu htjeli da ispoštuju, kako su ga stavili sa juniorima da trenira, kad su oni bili slobodni sam trenirao u 6 ujutro, kako to ne bi nikom poželio niti jednom sportisti, kako mu ništa nisu isplatili iz ugovora, otjerali ga ko zadnje pseto. Pa ima li iko tamo mozga da vidi kako im ispiraju mozak svaki dan sa lažnim intervjuima i informacijama.
Još kaže hladnokrvno lik Kokota sam gotivio jer je karakter. I kako je on se fino razišao sa klubom. A lik gore stvari rekao od Bogičevića. Ko je ocdje lud? Primjenjuju isti princip tjeraju na nehumane uslove igrače i daju im nogu ali ima pravde i Boga i đavola će im iko potpisati ikad više kako su krenuli sa neisplaćivanjem dogovorenog.
Filozofija zvana zaje.bi kako koga stigneš.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hoće li biti stream okršaja iz kaveza? 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Stvar je sto bilo kakvu raspravu o bilo kakvom odnosu izmedju Tuzle i Sarajeva, odnosno Slobode I Zeljeznicara se odmah naziva kompleksom. To nije kompleks vec borba vecine ljudi ovdje protiv centralizacije. Znam da vi to ne mozete shvatiti zbog kognitivne disonance, ali nije razlog za vrijedjanje.Virtu4l je napisao/la:Ko pljuje, vratiš mu istom mjerom, ali prvo razmisliš da li ima neko ko je ok pa ćeš i njega uvrijediti. Ja npr. to sebi ne mogu dozvoliti zbog korektnih forumaša iz Tuzle i kada bih ti uzvratio, uvrijedio bi i njih. Za mene niste seljaci, mislim ti jesi i baš se trudiš da to budeš, ali ti si manjina i ne mogu generalizovati. Evo, ne sjećam se da je neki navijač Želje uvrijedio ili omalovažio Slobodu i Tuzlu, i ako jeste to su sporadični i minorni slučajevi.pinoglavi je napisao/la:Kad se pljuje Sloboda i Tuzla godinu dana to je normala, kad se napisu tri rijeci iznad ide prozivka da smo seljaci i sl. Samo pjenite moroni
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Jel to u tuzlu na filmski festival dolazi meca cazin
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
pinoglavi je napisao/la:seljo, sugavica, seljeznicar
Dobro su te pitari izdresirali sa tim terminima
messi je luzerlet3 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:seljo, sugavica, seljeznicarDominiraš temom, nema šta.
Dobro su te pitari izdresirali sa tim terminima
Mora se to malo inteligentnije, ovako samo ispadas retard.irfo je napisao/la:Jel to u tuzlu na filmski festival dolazi meca cazin
Niko, niko, #SamoSloboda
Komunista je napisao/la: Stvar je sto bilo kakvu raspravu o bilo kakvom odnosu izmedju Tuzle i Sarajeva, odnosno Slobode I Zeljeznicara se odmah naziva kompleksom. To nije kompleks vec borba vecine ljudi ovdje protiv centralizacije. Znam da vi to ne mozete shvatiti zbog kognitivne disonance, ali nije razlog za vrijedjanje.
Niko, niko, #SamoSloboda

eki borba protiv centralizacije
i to preko foruma
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Majstore, tvoja ignorancija je tvoja slabost jer si ogranicdn njome, a nemas pojma sta ljudi misle ovdje. Mozes cak i GIF naci, ali masis fudbal i ispadas budala.let3 je napisao/la:Komunista je napisao/la: Stvar je sto bilo kakvu raspravu o bilo kakvom odnosu izmedju Tuzle i Sarajeva, odnosno Slobode I Zeljeznicara se odmah naziva kompleksom. To nije kompleks vec borba vecine ljudi ovdje protiv centralizacije. Znam da vi to ne mozete shvatiti zbog kognitivne disonance, ali nije razlog za vrijedjanje.
Niko, niko, #SamoSloboda
eki borba protiv centralizacije![]()
i to preko forumašta ima autonomaš, loše se furate na Dodika
Niko, niko, #SamoSloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.