Mene i tebe da povedu. Ti si baš potrebniji,vidi se da si stručniji..Pririsak je napisao/la: ↑14 jul 2023, 17:32Mislim da bi bilo dobro da i tebe uguramo u avion, tvoje znanje bi im sigurno pomogloAlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 17:29Kad ti igrac trči 10 metara prema golu sasvim lagano, sta tu može bilo koji golman? Ništa.
Prvi gol je Rustema, drugi komplet odbrane.
Jednostavno smo prespora ekipa za evropu. Bude li isti sastav, na poluvremenu ćemo gubiti s tri razlike.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Hulahopka, kako je moguce da spamas sve drustvene mreze, pises gdje god se Zeljo pominje, i opet ne znas ni ko igra za nas?
1921
@admin
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja bih svakako krenuo sa 3. štopera u Bakuu.
Ovo juče je bio kriminal..još da je Coca odigrao kritično kako je znao, gdje bi nam kraj bio. Sreća bio je na vrhunskom nivou.
Muftic-Galic-Drina-Coca-Aco-Jasar
Mekic-Stilic
Drljo-Krpic-Amoah
Ovisno o rezultatu ubaciti Dženu, Gasala, Bibera, Rustemovica, Sehica
Ovo juče je bio kriminal..još da je Coca odigrao kritično kako je znao, gdje bi nam kraj bio. Sreća bio je na vrhunskom nivou.
Muftic-Galic-Drina-Coca-Aco-Jasar
Mekic-Stilic
Drljo-Krpic-Amoah
Ovisno o rezultatu ubaciti Dženu, Gasala, Bibera, Rustemovica, Sehica
Pa dobro pacino pretjerujes i ti kakav kriminal ljudi nam tri puta osutali na gol
A najviljavao se debakl
Msm u pravu si i nisi jbg
Lose je sto nasi poklanjaju lopte
Ovo ostalo he sve top bilo uostalom statistika je majka svih presuda

A najviljavao se debakl
Msm u pravu si i nisi jbg
Lose je sto nasi poklanjaju lopte
Ovo ostalo he sve top bilo uostalom statistika je majka svih presuda

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Kako mi je drago sto je Haracic postigao 2 zgoditka, svaka cast po 2000000 put.
Ovdje su te levati, papci, mufloni zdepasti prozivali iz nekog razloga.
Sve pohvale i za Krpu kako mu je prvi gol nabacio na tintaru.
Aco hvala ti ali kupa pasa, Galic da ne prelazi centar ako mora igrati. Da je Mufta primio onakav kilav drugi gol pojeli bi lika.
Drljo bezvoljan, jeste da je povreda ucinila svoje ali opet bi Gasala prije Drlje iako to nije ta pozicija.
Navijaci za deset, 10
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I meni je drago zbog haracica momak za 10MocMahale444 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:14
Kako mi je drago sto je Haracic postigao 2 zgoditka, svaka cast po 2000000 put.
Ovdje su te levati, papci, mufloni zdepasti prozivali iz nekog razloga.
Sve pohvale i za Krpu kako mu je prvi gol nabacio na tintaru.
Aco hvala ti ali kupa pasa, Galic da ne prelazi centar ako mora igrati. Da je Mufta primio onakav kilav drugi gol pojeli bi lika.
Drljo bezvoljan, jeste da je povreda ucinila svoje ali opet bi Gasala prije Drlje iako to nije ta pozicija.
Navijaci za deset, 10.
Pravi sportista
Jos vidim bas je brzi nego prosle sezone bas bas brzi
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma ostaje zal sto se nije dobilo, a moglo se. Ovako je glava u vreci, ali haj. 0-1 mjera.
Niko ne tvrdi da je Basic neki Guardiola, ali priznaj da je covjek itekako ubo sa izmjenamaAlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 16:55Kosoric više ne može igrati ozbiljan fudbal. Svaki trener ista priča isti igrači. Negdje pročitah da je neko napisao pobjedili jer je Basic pametan.. pa da je imalo pametan ne bi izašao s onako sporom ekipom na ekipu koja ima više od 10.kola iza sebe.
Ubaci ove mladje da igraju. Al ove koji imaju snage. A ne Gasala. Frajer ko da ima 78 godina. Isto balerina,za 15 min igra je pao 15 puta to je tek genijalnost.
Dubakcica ubaci, Bilala, ovo što imaš a da ima snage. Kakav Rustem,Mekic,Kosoric pa to više ne može igrati ozbiljan fudbal..

Pa pohvali nekad nesto jbg ti. Nemoj samo kritikovat.
Kazes Ubaci ove mlađe, al nemoj Gasala....pa Gasal ima 20 godina

I Gasal silom prilika nije igrao sa svojoj prirodnoj strani, momak je desno krilo.
Slazem se za Kosorica, on vise ne smije biti u prvih 11 nikako.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 jul 2023, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Haha mjeraa burkeee sad samo pametno i lagano nidgje ne zurimo nit je pritisak veliki da ganjamo zaostatak
Dobro je nema vise gol u gostima
Trener lafcina neko na presu kreno po drlji i rustemovic raspalit zbog pasova
Kaze trener ako trazite krivca
Ja sam taj
Ne dirajte mi igrace
To se zove mentor
Gledam sad ponovo tekmu
Ja kakav je stila majstor to je cudo bozije
Kako prebaci preko onog na pocetki tekme i okrenu se i posla pas ko babo s djecom kad igra
Dobro je nema vise gol u gostima
Trener lafcina neko na presu kreno po drlji i rustemovic raspalit zbog pasova
Kaze trener ako trazite krivca
Ja sam taj
Ne dirajte mi igrace
To se zove mentor
Gledam sad ponovo tekmu
Ja kakav je stila majstor to je cudo bozije
Kako prebaci preko onog na pocetki tekme i okrenu se i posla pas ko babo s djecom kad igra
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Pravo je Sablja trenirao strogocu nad Haracicem pa onda ismijavanje i prozivanje forumasa zbog 1-2 promasene sanse.
Lik hladno u eVropi zabi 2 u 18 minuta.
Zapostavili smo ga ali to je kod nas tako od 2012 da izmisljamo toplu vodu.
Basic je solidan trener, dok su ovdje molili Boga za artetom dudićem, ja sam molio Boga da Basic dodje ali stvarno mora prestati s nekim potezima ipak je on moderan trener.
Slusati neke oko sebe sto nemaju blage.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Haracic je nas Julio Cruz iz Intera nekad. Zlatni dzoker, mislim kad god je usao sa klupe da gol a kad igra od pocetka ne moze meda. Svaka cast Dzeni, jos puno puta da nas obradujes aBd.
Basic je igrao na iskustvo , vecina bi nas tako ali Kosoric tesko da moze igrat zapazenu ulogu. Kao 4. izbor sasvim korektan. Drina ne bi bio losiji sinoc a da je on ono radio ganjalo bi ga se po gradu.
Golmana ne mogu komentarisati jer su golovi bas zbog gresaka odbrane.
Sto se tice formacije sa 3 pozadi, ja bi onda prije 352 sa krpicem i amoom u napadu nego 343.
Lazni rusi su losi nakon centarsuteva ali su dobri u tranziciji. Trkacki haman da i nisu bas superiorniji. Imam osjecaj da ce Basic odsustvo publike znat, nadoknadit i da cemo proc.
A navijaci, svaka cast svakom ko je bio dio spektakla, braco najbolji ste.
Basic je igrao na iskustvo , vecina bi nas tako ali Kosoric tesko da moze igrat zapazenu ulogu. Kao 4. izbor sasvim korektan. Drina ne bi bio losiji sinoc a da je on ono radio ganjalo bi ga se po gradu.
Golmana ne mogu komentarisati jer su golovi bas zbog gresaka odbrane.
Sto se tice formacije sa 3 pozadi, ja bi onda prije 352 sa krpicem i amoom u napadu nego 343.
Lazni rusi su losi nakon centarsuteva ali su dobri u tranziciji. Trkacki haman da i nisu bas superiorniji. Imam osjecaj da ce Basic odsustvo publike znat, nadoknadit i da cemo proc.
A navijaci, svaka cast svakom ko je bio dio spektakla, braco najbolji ste.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Meraak1921
- Kontakt:
Kosoric zaista ne moze igrati, Coca je isto kritican bio u prvom pol .. ja bih poceo sa Drinom i Cocom ..
-
- Kontakt:
Odlican je Basic. Mijenjanje sistema tokom utakmice je nesto sto se jako rijetko vidja u PLBiH, a on to redovno radi. Trudi se, 100% je posvecen poslu, ambiciozan, mlad... ne treba se zayebati pa krenuti s tjeranjem u slucaju neke serije losih rezultata, a ona je neizbjezna. Samo ga pustiti da radi, nadogradjivati ekipu i to je to 

1921
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Vrhunska posjeta i ambijent, jedinu opasku koju imam jeste da se na ovakvim tekmama gdje ima dosta ljudi koji nisu redovni treba forsirati kraće pjesmice tipa jer kada mi, šalalala, ,1,2,3,4,5 Željo i ta priča, efektnije je, jer ****, ljudi većinu pjesama ne znaju nit se može uhvatiti ritam, nismo mi argentinci ili navijači Raja Kazabalnke
Čak nismo ni previše debilali dok smo gubili 0:2 osim prozivki prema Rustemoviću što je ipak očekivano i glupih zvižduka za Drlju.
Helem, kad sam kod Rustemovića
lik je bio ubjedljivo najgori na terenu što se mene tiče, puno grešaka je napravio, a sve je počelo sa vraćanje lopte prsima odmah na početku tekme nakon toga je išao iz greške u grešku, Mislim da je malo izgorio, ne mogu reći da se nije trudio i da mu nije stalo. Prespor vezni red smo imali za bijele Ruse, Štilić ne može igrati od početka, na žalost, u takvoj tekmi, ubio se za zadnjih pola sata na već umornu odbranu tada može dati ruke. Izlaskom Štilića i Rustemovića ubacili smo u brzinu više. Biber je odigrao vise nego korektno, on je gurnuo onu loptu kada je prvo Gasal utrčao prema golu, a onda Amoah nije dao gol sa nekoliko metara. Mekić ubjedljivo najbolji u veznom redu, ne bježi od lopte, dribla, gura je, pokušava, naklon do poda majstore. Ako opet počnemo tekmu u vezi kao što smo počeli prvu mislim da nam je zijan, sad kako to riješiti možda sa Mekićem na Štilinom mjestu, a iza njega Rustemović i Biber ili sa 3 4 3 gdje vezu drže Mekić i Rustemović/Biber.
Aco je dramatično spor i zbog toga se povlači golmanu u krilo, rezultat toga su primljeni golovi. Aco može dati ruke u našoj ligi u Europi ne može. Drina mora početi u revanšu. U mojoj glavi Dubačkić - Coca - Drina ne igleda loše također
al je pitanje koliko smo to uigrali, nisam baš siguran.
Jašarević jedan od najbojih na tekmi, lik trči iz odbrane u napad i nazad neprestano, na kraju ovi to nisu mogli ispratiti, mora da radi na centaršutu, ali je u suštini vrhunski odigrao. Galić sa druge strane ko muha bez glave nadam se Haretu ubrzo, valjaće nam sigurno, samo bez povreda. Ne znam koliko je Hare spreman, jer ako jeste onda on i Jašar hladno mogu držati wing pozicije u 3 4 3 formaciji i to da izgleda više nego kvalitetno. Opet, pitanje je uigranosti.
Amoah, bez komentara, baš zajeban i nezgodan, baca se na glavu za svaku loptu, borben, rastrčan. Drljo je loše odigrao, al baš loše, Gasal bez tekmi je mnogo veći uticaj na igru po lijevoj strani imao od Drlje, ako ništa barem smara bjeloruse da trče za njim
Njega treba istrpiti ono što me brine jesu povrede, malo malo pa se povrijedi.
Krpić dobar u duelu i skok igri, sada smo počeli da koristimo gdje je dobar, on i Haračić nisu loš duet, zamal ne napisah par
Mangupska asistencija, malo i loše koristimo dobru igru glavom oba napadača. Dženo je gigant, bori se, šuti i trenira, bio otpisan kod Edisa, a zapravo je naš najučinkovitiji napadač. Kao džoker sa klupe odličan, baš ima uticaj na igru, baš me zanima kako bi igrao da dobije malo kontinuiteta i da počne nekoliko tekmi za redom ali bez skidanja glave nakon promašaja.
Što se tiče golmana, hm, neloš je da izeti, kao treći bek, zna lopte,na liniji nako, al jedna tekma nije mjerilo. Mufta je dobar golman, al drama nesiguran kod istrčavanja što je na ovakvim tekmama problem.
U svakom slučaju ekipa i trener koje moramo i trebamo da istrpimo i ako nekada krene loše, svašta im se može osporiti osim karaktera, drugi put u deset tekmi se vraćamo iz dva gola minusa u zadnjih 10 minuta regularnog dijela, dva gola dajemo u 90+, oba puta nabijemo protivnike u 16 metara, jednom može biti slučajno, dva puta nema šanse.
Fino smo istrčali do kraja, očekivao sam da ćemo biti lošiji što se tiče toga jer nam prvenstvo nije ni počelo.
Nadam se još nekoliko igrača kada im propadnu varijante vani, da se pobijemo u prvenstvu, a tu su još Alison, Jaber, imena ne igraju u našoj liZi, ovakvim pristupom nema brige i zamjerki kakav god rezulat da ostvarimo. Samo borba do zadnje minute pa šta bude
Samo Željezničar !
Ps. Bukvalno sve sanse Minska su nase greske, sve do jedne. Na tome se mora raditi, nije nam prvi put.

Helem, kad sam kod Rustemovića

Aco je dramatično spor i zbog toga se povlači golmanu u krilo, rezultat toga su primljeni golovi. Aco može dati ruke u našoj ligi u Europi ne može. Drina mora početi u revanšu. U mojoj glavi Dubačkić - Coca - Drina ne igleda loše također

Jašarević jedan od najbojih na tekmi, lik trči iz odbrane u napad i nazad neprestano, na kraju ovi to nisu mogli ispratiti, mora da radi na centaršutu, ali je u suštini vrhunski odigrao. Galić sa druge strane ko muha bez glave nadam se Haretu ubrzo, valjaće nam sigurno, samo bez povreda. Ne znam koliko je Hare spreman, jer ako jeste onda on i Jašar hladno mogu držati wing pozicije u 3 4 3 formaciji i to da izgleda više nego kvalitetno. Opet, pitanje je uigranosti.
Amoah, bez komentara, baš zajeban i nezgodan, baca se na glavu za svaku loptu, borben, rastrčan. Drljo je loše odigrao, al baš loše, Gasal bez tekmi je mnogo veći uticaj na igru po lijevoj strani imao od Drlje, ako ništa barem smara bjeloruse da trče za njim

Krpić dobar u duelu i skok igri, sada smo počeli da koristimo gdje je dobar, on i Haračić nisu loš duet, zamal ne napisah par

Što se tiče golmana, hm, neloš je da izeti, kao treći bek, zna lopte,na liniji nako, al jedna tekma nije mjerilo. Mufta je dobar golman, al drama nesiguran kod istrčavanja što je na ovakvim tekmama problem.
U svakom slučaju ekipa i trener koje moramo i trebamo da istrpimo i ako nekada krene loše, svašta im se može osporiti osim karaktera, drugi put u deset tekmi se vraćamo iz dva gola minusa u zadnjih 10 minuta regularnog dijela, dva gola dajemo u 90+, oba puta nabijemo protivnike u 16 metara, jednom može biti slučajno, dva puta nema šanse.
Fino smo istrčali do kraja, očekivao sam da ćemo biti lošiji što se tiče toga jer nam prvenstvo nije ni počelo.
Nadam se još nekoliko igrača kada im propadnu varijante vani, da se pobijemo u prvenstvu, a tu su još Alison, Jaber, imena ne igraju u našoj liZi, ovakvim pristupom nema brige i zamjerki kakav god rezulat da ostvarimo. Samo borba do zadnje minute pa šta bude

Samo Željezničar !
Ps. Bukvalno sve sanse Minska su nase greske, sve do jedne. Na tome se mora raditi, nije nam prvi put.
Pogledaj utakmicu ponovo
https://www.youtube.com/live/agVyEfQkx4k?feature=share
Stilic strasan bio
Evo ja sad gledam stila kida
Pogotvo sad na tv kad mogu fino vidjet
Jucer na tekmi vristo nisam se mogao skoncentrisati na tekmu
Evo sad gledam ponovo
Da imam bolji uvid u detalje
Prvo poluvrijeme strasno smo odigrali
Mozete pricatu sta hocete
Ja sam presadovoljan
Samo da nastave ovako u kontinuitetu
Greske se desavaju
Ja bih prije rekao da je atmosfera plod greski
A ne remija ko sto hoce da kazu
https://www.youtube.com/live/agVyEfQkx4k?feature=share
Stilic strasan bio
Evo ja sad gledam stila kida
Pogotvo sad na tv kad mogu fino vidjet
Jucer na tekmi vristo nisam se mogao skoncentrisati na tekmu
Evo sad gledam ponovo
Da imam bolji uvid u detalje
Prvo poluvrijeme strasno smo odigrali
Mozete pricatu sta hocete
Ja sam presadovoljan
Samo da nastave ovako u kontinuitetu
Greske se desavaju
Ja bih prije rekao da je atmosfera plod greski
A ne remija ko sto hoce da kazu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pa ubacio šta je imao. Neće Muftica ubaciti. Gubis dva nula, zamjeni šta imaš nikakva mudrost. Ljudi će nam utrpati za pol. tri komada ako bude isti sastav a hoće biti.let3 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:32Niko ne tvrdi da je Basic neki Guardiola, ali priznaj da je covjek itekako ubo sa izmjenamaAlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 16:55Kosoric više ne može igrati ozbiljan fudbal. Svaki trener ista priča isti igrači. Negdje pročitah da je neko napisao pobjedili jer je Basic pametan.. pa da je imalo pametan ne bi izašao s onako sporom ekipom na ekipu koja ima više od 10.kola iza sebe.
Ubaci ove mladje da igraju. Al ove koji imaju snage. A ne Gasala. Frajer ko da ima 78 godina. Isto balerina,za 15 min igra je pao 15 puta to je tek genijalnost.
Dubakcica ubaci, Bilala, ovo što imaš a da ima snage. Kakav Rustem,Mekic,Kosoric pa to više ne može igrati ozbiljan fudbal..Haracic sa klupe zabio dva gola
![]()
Pa pohvali nekad nesto jbg ti. Nemoj samo kritikovat.
Kazes Ubaci ove mlađe, al nemoj Gasala....pa Gasal ima 20 godinasta sad ? i to je staro, jel
I Gasal silom prilika nije igrao sa svojoj prirodnoj strani, momak je desno krilo.
Slazem se za Kosorica, on vise ne smije biti u prvih 11 nikako.
Jer on nema muda ko ni drugi treneri. Kosoric,Mekic,Rustem propali moraju igrati. Ljudi koji su se oprostili od fudbala. Daj priliku novim mladim igračima. Dosta više Kosorica, Mekica koji se vrti sam oko sebe ko balerina. Promjeni malo. Daj mu.da pokaži da ćeš uraditi nešto drugo. Ne do Bog da Haracic igra a Krpic bude na klupi, ni slucajno. U BIH su svi treneri isti ovo je čist dokaz. Neka luda sreca jedna dvije utakmice i po starom sve..
Zadnja izmjena: AlijagaPetkim, dana/u 14 jul 2023, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nemoj molim te ti o fudbalu da pises, Huladroljo. De malo o brojacima i cistoci stolica.
1921
Kakve nebuloze neki pisu, to je nevjeovatno
Basic je trener ipo za Zeljeznicar
Trenutno ubjedljivo najmladji trener Premijer lige BiH
Basic je trener ipo za Zeljeznicar
Trenutno ubjedljivo najmladji trener Premijer lige BiH
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.