Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kome li su ovo u Tuzli oduzeti telefoni. Vjerovjatno madjarski.
Sad kad inspektori namire djecu telefonima lagano
Sad kad inspektori namire djecu telefonima lagano
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta je problem u ženama sa djecom, mislio sam da si ti više open minded i liberalan, ne garantuje mu to da ako bi trpao i oženio neke nevine top ribe da bi bio sretniji nego što je sad, a ja ne bih rekao da je on nesretan.Robust je napisao/la: ↑22 nov 2023, 10:10Džeko je kloc mogao je trpati koju je htio na ovom svijetu, i njega pokupi izraubovana polovnjaca sa djetetom![]()
pa jbt jesi li realan
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma kod njega će sigurno biti nevina hanuma , on će naći tu jedinu koja je nevina , jer sve ostale je pola grada pregazilorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 11:06Šta je problem u ženama sa djecom, mislio sam da si ti više open minded i liberalan, ne garantuje mu to da ako bi trpao i oženio neke nevine top ribe da bi bio sretniji nego što je sad, a ja ne bih rekao da je on nesretan.

Džeko top primjer , da hoće više ljudi kao on raditi na natalitetu

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Reci da si nevin a da to ne kazes robust edition
Ala ce narod padat na ovo to su priče

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tule danas tvrdi da je sve bio dio eksperimenta no korisnici društvenih mreža u to mu ne vjeruju.
“U pripremi je moja knjiga “Agilna preventiva femicida i opšteg nasilja u društvu” koja tretira ranjive kategorije društva i mjeri brzinu reakcije nadležnih institucija kada potencijalna žrtva nasilja kontaktira za pomoć. Cio eksperiment je bilo moje maslo. Aida i djeca su jučer cio dan bili u Sarajevu u kući u toplom, pili čaj od hibiskusa, slušali instrumental iz filma Gospodar prstenova, neko je radio sklekove neko plank, beznadežno čekajući kada će državni organi zakucati na njihova vrata”, napisao je Tule.

- VensanKasel
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta li stavlja u taj čaj majku yeboFinn je napisao/la: ↑22 nov 2023, 11:27Tule danas tvrdi da je sve bio dio eksperimenta no korisnici društvenih mreža u to mu ne vjeruju.
“U pripremi je moja knjiga “Agilna preventiva femicida i opšteg nasilja u društvu” koja tretira ranjive kategorije društva i mjeri brzinu reakcije nadležnih institucija kada potencijalna žrtva nasilja kontaktira za pomoć. Cio eksperiment je bilo moje maslo. Aida i djeca su jučer cio dan bili u Sarajevu u kući u toplom, pili čaj od hibiskusa, slušali instrumental iz filma Gospodar prstenova, neko je radio sklekove neko plank, beznadežno čekajući kada će državni organi zakucati na njihova vrata”, napisao je Tule.![]()

Neka mješavina marihuane i tamjanaVensanKasel je napisao/la: ↑22 nov 2023, 11:31Šta li stavlja u taj čaj majku yeboFinn je napisao/la: ↑22 nov 2023, 11:27Tule danas tvrdi da je sve bio dio eksperimenta no korisnici društvenih mreža u to mu ne vjeruju.
“U pripremi je moja knjiga “Agilna preventiva femicida i opšteg nasilja u društvu” koja tretira ranjive kategorije društva i mjeri brzinu reakcije nadležnih institucija kada potencijalna žrtva nasilja kontaktira za pomoć. Cio eksperiment je bilo moje maslo. Aida i djeca su jučer cio dan bili u Sarajevu u kući u toplom, pili čaj od hibiskusa, slušali instrumental iz filma Gospodar prstenova, neko je radio sklekove neko plank, beznadežno čekajući kada će državni organi zakucati na njihova vrata”, napisao je Tule.![]()
![]()

Don't drop the soap don't drop the soap
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da belle of da ball.

Znači, Tule opet jaše. Juh, vidim li ženu da pravi čaj, ruku ću joj slomiti.

The saddest thing in life is wasted talent.
Procitaj knjigu, imas u njoj sekciju 'moderne lomace za zene'

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nego šta. Već pripremio marker za taj dio i ako bude šta o onim šipkama.

Ostade Enisa bez čajaEdin Tule bit će uhapšen čim kroči u BiH, tereti se za ugrožavanje sigurnosti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Čeka se Faćina presica. 

alemsa je napisao/la: ↑22 nov 2023, 13:36https://youtube.com/shorts/JW9M7Wvz-uw? ... DjIyjLBycs
Tule edition![]()

Ljudi jel znate da li je potrebna viza za Dubai za nas i dalje?
Rezervisani i hotel i let jer mi je rečeno da je ukinuta viza, a ja glupan sad tek uzeo da provjerim i ne mogu nigdje da nadjem tačan podatak.
Rezervisani i hotel i let jer mi je rečeno da je ukinuta viza, a ja glupan sad tek uzeo da provjerim i ne mogu nigdje da nadjem tačan podatak.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- feniksptica
- Kontakt:
Kinez utekao iz zatvora u Trebinju, pa jel ovo skeč neki 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.