U cjelokupnoj utakmici večeras ja mislim da je jedino essien jednom kod kornera uspio da uzme Iniesti loptu. Prosto mu je nemoguće izbiti loptu iz noge dok je vodi, bio je svjetlosnu godinu večeras bolji od Messija.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Barca se nije vidjela dok Iniesta nije poceo da diriguje sredinom, nevjerovatno koliko je Xavi bio indisponiran vcrsSveti je napisao/la:Puyol je najveća legenda od svih veterana koji trenutno igraju fudbal. Požrtvovan, profesionalan, milina ga je gledati![]()
U cjelokupnoj utakmici večeras ja mislim da je jedino essien jednom kod kornera uspio da uzme Iniesti loptu. Prosto mu je nemoguće izbiti loptu iz noge dok je vodi, bio je svjetlosnu godinu večeras bolji od Messija.
jah toliko je bio dobar, da se nismo s loptom u 1 pol. kako treba sastaliM4kaveli je napisao/la:Sta si ti miki gled'o ?
Xavi je veceras bio jedan od najboljih.
Covjek je izbacio 2-3 puta napadace u 1na1 situacije i dobro se kretao za razliku od ostalih.
Messi i Pedro najlosiji.
Samo ne kontam sto Villu ne ubaci ?
Taj ne fula zicere ..
I opet je bio bolji od ostatka ekipe u vezi.miki_92 je napisao/la:jah toliko je bio dobar, da se nismo s loptom u 1 pol. kako treba sastaliM4kaveli je napisao/la:Sta si ti miki gled'o ?
Covjek je izbacio 2-3 puta napadace u 1na1 situacije i dobro se kretao za razliku od ostalih.
Messi i Pedro najlosiji.
Taj ne fula zicere ..
Fulali su i oni svoje šanse....bilo je dosta neiskorištenih šansi na obje strane (netipicno za El Clasice, gdje je cesto znalo pasti više golova iz manje šansi).Romariooo je napisao/la:sve sto se moze recio utakmici veceras jeste, da izvinete, da se real bio naguzio, gace su spale, i nasi to nisu iskoristili u potpunosti
Slažem se, xavi je u 1. poluvremenu puno griješio plus nije iskoristio onaj zicer. Sve u svemu odlična utakmica bez onog ganjanja sudije po čitavom terenu što je za svaku pohvalumiki_92 je napisao/la:jah toliko je bio dobar, da se nismo s loptom u 1 pol. kako treba sastaliM4kaveli je napisao/la:Sta si ti miki gled'o ?
Messi i Pedro najlosiji.
Taj ne fula zicere ..
Bruka ovo bi bilo 1na1 i 100 posto gol. Sramotno sviran nepostojeci ofsajd.DesimaL je napisao/la:![]()
pa zato sto je Real daleko kvalitetniji tim od tih sto dobiju peteroMrShadow je napisao/la:Meni nije jasno kako mogu redovno zabijat 4-5 golova svima redom cijelu polusezonu i onda shebat ovakvu bitnu utakmicu protiv Reala u nikad goroj formi.
Pa ebem mu mater i Pedra i Alexisa, pa na kraju i Xavija s onim propustenim sansama. Trebalo je makar 1-3 biti na kraju. I na kraju cemo zbog gluposti ispasti u polufinalu jer oni hodaju po terenu i fulaju prazan gol s 5 metara.
Treba nama i napadac i stoper pod hitno, Villa i Alexis na prodaju, dovest napadaca i stopera.
jbg sve stoji što si napisao.geoxx je napisao/la:villu samo Bog razumije , ne znam kako moze ovo trpiti , ne vjerujem da toliko voli klub pa ne zeli otici , da mu ove 2 ublehe pedro i alexis zauzimaju mjesto je smijesno , za neku ekipu bi bio odlicno pojacanje a ovdje žulja klupu
Zaista je bezobrazan i Villanova kad daje prednost onom čileanskom skakavcu u odnosu na Villu.M4kaveli je napisao/la:Da sam na Villinom mjestu, odmah bi otisao za London.
Takva klasa grije klupu.
Haj sto on ne starta u prvih 11, al' gdje ce Alexis prije njega u igru.![]()
Stvarno mi to nije nikako jasno.
Na ljeto dovesti stopera, Bartru sve vise forsirati i dovesti Neymara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.