Delpo 2009 usoronaldo99 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:52Jos nam je malo ostalo do spektakla
Jbt citam ovaj tekst ( koji je bas dobar ) i na kraju podatak da ako Danilo osvoji bice najmladji osvajac GS jos od Novaka,al pazi njemu je 25 godina, Rafa svoj prvi osvojio sa 19 godina kako me sjecanje sluzi,a Roger isto tako nesto mozda sa 20-21 da sad ne kopam i ne trazim.
Bas su unistili konkurenciju ova trojica
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobro u ovom tekstu pise najmaldji jos od Novaka 2012. Ali i Delpo je zaboravljen totalno,koja steta je sto su ga povrede pokosile,ubjedjen sam da na kontu obe trojice ne bi bili sad ovoliki slenovi da je on ostao zdravBosniaBoston je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:31Delpo 2009 usoronaldo99 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:52Jos nam je malo ostalo do spektakla
Jbt citam ovaj tekst ( koji je bas dobar ) i na kraju podatak da ako Danilo osvoji bice najmladji osvajac GS jos od Novaka,al pazi njemu je 25 godina, Rafa svoj prvi osvojio sa 19 godina kako me sjecanje sluzi,a Roger isto tako nesto mozda sa 20-21 da sad ne kopam i ne trazim.
Bas su unistili konkurenciju ova trojica
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Samo sto je Novak 2012. osvojio petu GS titulu. Mladji nego Medvedev sad.
A ne mogu sad da trazim, neko je napisao da je Medvedev verovatno kvalitetniji igrac od Mareja.
3 GS titule, 11 finala (igrao finale svakog turnira), 14 masters titula, 1 zavrsni turnir u Londonu, 2 zlata na Olimpijskim igrama, svetski broj jedan.
Sve to u najjacoj eri tenisa, dok su ova trojica bila na vrhuncu.
Mislim da poredjenje nije na mestu, barem ne jos.
A ne mogu sad da trazim, neko je napisao da je Medvedev verovatno kvalitetniji igrac od Mareja.
3 GS titule, 11 finala (igrao finale svakog turnira), 14 masters titula, 1 zavrsni turnir u Londonu, 2 zlata na Olimpijskim igrama, svetski broj jedan.
Sve to u najjacoj eri tenisa, dok su ova trojica bila na vrhuncu.
Mislim da poredjenje nije na mestu, barem ne jos.
Hajmo forum na noge 
Ocekuje nas spektakl svi se nadamo

Ocekuje nas spektakl svi se nadamo

Ajmo Novače
4:6 6:3 7:6 4:6 6:4 Djokovic 
-
- Kontakt:
Nema Medvedev puno šanse, nemojte se zavaravati
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Nervoza, očekivano
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Kako je neobično vidjeti da Novak izgubi poen na Novakov način odbrane 

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Greska Novaka na mrezi i odmah se Medo vrati. Bice ovo mec sa puno dobrih poena.
Ali svaka duza razmjena bi trebala ici na sttranu Mede,to Novak mora izbjegavati
Ali svaka duza razmjena bi trebala ici na sttranu Mede,to Novak mora izbjegavati
- Jakobsen91
- Kontakt:
Nema Novak skoro nikakve sanse ako ne ubaci bh paralelu ko ozbiljan napadacki adut. Prebacivanje s Medom nece ici. 

Zato forhend sve nadoknađuje, udara ga ko Gonza za sadJakobsen91 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 10:06Nema Novak skoro nikakve sanse ako ne ubaci bh paralelu ko ozbiljan napadacki adut. Prebacivanje s Medom nece ici.![]()

Bit će ovo teška borba, nek se do 4 mlate vala a mi uživamo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne znam baš. I on je vjerovatno na samim granicama fizičkim. Da je neko drugi u pitanju sve bi drugačije bilo.

"We need to suffer. And we need to fight."
Meni djeluje kao da Novak nece imati snage za ovaj mec,vec je poceo gledati kako da skrati poen. A sa druge strane ovaj tuce ko lud.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Sad vise nema sanse ni da napadne bh, svaka je preduboka koja dolazi s druge strane.bodi123 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 10:12Zato forhend sve nadoknađuje, udara ga ko Gonza za sadJakobsen91 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 10:06Nema Novak skoro nikakve sanse ako ne ubaci bh paralelu ko ozbiljan napadacki adut. Prebacivanje s Medom nece ici.![]()
![]()
Bit će ovo teška borba, nek se do 4 mlate vala a mi uživamo.

Pa ne skraćuje ih zato što ne može izdržati nego što mu je tu najveća šansa.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.