Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ja ne kontam zasto odmah slike, poput ove, odmah kruze po fejsu i forumu. Covjek proucio el-fatihu i? Neko je uci 40 puta na dan i nikom nista.
Neka, neka uci, sve dok uci dobro je.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Harrison je napisao/la:Neka, neka uci, sve dok uci dobro je.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
A ja ne kontam zašto bi to širenje slike i sl, smetalo nekome, evo recimo tebi npr.?Profesor je napisao/la:ja ne kontam zasto odmah slike, poput ove, odmah kruze po fejsu i forumu. Covjek proucio el-fatihu i? Neko je uci 40 puta na dan i nikom nista.
Neka ga bas je smjesanToxicity je napisao/la:Ajde ne brukaj se više molim te, dosta što navijaš za 12 klubova nego se tu prosipaš sa ovakvim komentarima.IronmanFCB je napisao/la:Pa i jesu.Liverpool bar ima neku zelju za dobrim rezultatom,i muce se ljudi,a ovaj Realcic mora cekati Ronalda u 70. minuti da se spase poraza.
Novinari su potom pitali Mourinha za komentar izjava privremenog trenera Barcelone Jordija Roure koji je kritikovao ranije suđenje Undiana Mallenca, sudije sutrašnjeg dvoboja.
"Ja bih se radije držao sportskih lekcija koje smo naučili od Barcelone u prošlosti. A to je da ne pričamo o sudijama i da ne stvaramo pritisak na njih, da ne tražimo kartone za svoje suparnike i da ne pokušavamo simuliranjima iznuditi opomene za suparničke igrače. I naravno, da igramo nogomet, što Barcelona radi vrlo dobro", poručio je uobičajeno cinični Mourinho.
Legenda ziva
, kako im ga kulturno zaliva
http://www.klix.ba/sport/nogomet/od-bar ... /130225117" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ja bih se radije držao sportskih lekcija koje smo naučili od Barcelone u prošlosti. A to je da ne pričamo o sudijama i da ne stvaramo pritisak na njih, da ne tražimo kartone za svoje suparnike i da ne pokušavamo simuliranjima iznuditi opomene za suparničke igrače. I naravno, da igramo nogomet, što Barcelona radi vrlo dobro", poručio je uobičajeno cinični Mourinho.
Legenda ziva
http://www.klix.ba/sport/nogomet/od-bar ... /130225117" onclick="window.open(this.href);return false;
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kako ga volim...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ni svjesni nisu koliko ćemo žaliti za njim ako ode (nedaj BožeRealMoudrid je napisao/la:Kako ga volim...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Kakav Smorinjo. Vise sad zalim za Pellegrinijem koji je i imao viziju dok je ovom portugalskom konju vizija samo kako da se izdigne iznad kluba.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Sve što imaš reći ispoljava tvoje neznanjeL_blancos je napisao/la:Kakav Smorinjo. Vise sad zalim za Pellegrinijem koji je i imao viziju dok je ovom portugalskom konju vizija samo kako da se izdigne iznad kluba.
2012/2013
Nema šta, baš mi nedostaju ispadanja od Lyona i Alcorcona.
Real Madrid
Real Madrid
Sa Pelegrinijem na klupi Realu je bio plafon da Sevilju pobijedi i to na svom terenu. Nije se mogao mrtvi Lyon pobijediti u LP...nemojte molim vas pricati o Pelegriniju, nije on los trener, ali plafon su mu ekipe tipa Malaga, Villareal, Betis itd...L_blancos je napisao/la:Kakav Smorinjo. Vise sad zalim za Pellegrinijem koji je i imao viziju dok je ovom portugalskom konju vizija samo kako da se izdigne iznad kluba.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da Real sutra nece biti jadan. Steta sto neces gledati utakmicu.ek0 je napisao/la:Sigurno da ce vecina mrzitelja najveceg kluba svih vremena žaliti za Murinom i njegovim najjadnijim Realom ikada sto je i potpuno razumljivo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Isti klinac ispast od Lyona il od Bayerna, uostalom necu ponavljat pricu o ogranicavanju Pellegrinija u to vrijeme i takticki i finansijski.
Sta je to Mou toliko ucinio na klupi Reala u tri godine, ajde recimo da je napravio ekipu koja se moze nadigravati sa Barcom, Montanier je isto to ucinio sa Sociedadom.
Sta je to Mou toliko ucinio na klupi Reala u tri godine, ajde recimo da je napravio ekipu koja se moze nadigravati sa Barcom, Montanier je isto to ucinio sa Sociedadom.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Pa kako je isti klinac ispasti od Lyona i Bayerna molim te? Usporediti jednu mega ekipu kao što je Bayern, koji je i ove godine toliko jak da će vjerovatno i osvojiti Lp sa jednim Lyonom.
Real Madrid
Real Madrid
- RealMoudrid
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Isti klinac ispast od Lyona il od Bayerna, uostalom necu ponavljat pricu o ogranicavanju Pellegrinija u to vrijeme i takticki i finansijski.
2012/2013
Pa isti je klinac kad pogledas tadasnji Real i ovaj Mourinhov gdje je dobio slobodu da dovede koga hoce. Mourinho je doveo po dva wc igraca na svaku poziciju, a u onom Realu su u prvom timu igrali Marcelo sa svojih 20 godina, Granero, Momo i Lass su poceli utakmicu u Lyonu iako je ovaj prvi pauzirao duze vremena a ovaj drugi je glup.Toxicity je napisao/la:Pa kako je isti klinac ispasti od Lyona i Bayerna molim te? Usporediti jednu mega ekipu kao što je Bayern, koji je i ove godine toliko jak da će vjerovatno i osvojiti Lp sa jednim Lyonom.
Pelle nije imao Pepea na pola sezone, nije imao kvalitetnog lijevog beka.
Igracki kadar onog Reala je losiji od ovog koliko je losiji igracki kadar onog Lyona od ovog Bayerna.
Ma daj nemoj zaje.bavat, ne možeš to nikako u isti koš ugurat. Real kad izgubi od velikana Manchestera, Bayerna, Juventusa, Barcelone, itd. ne može im se ništa prigovoriti jer su to sve mega ekipe sa tradicijom, dok kad im to uradi Lyon blamaža je. Bayern je i prošle godine na jedvite jade pobijedio Reala, tako da nam je i malo sreće falilo da ne završimo u finalu.
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.