BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Uzeli smo ku*ac 
Sram i stid da vas je, sumnjate u našeg najboljeg tenisera. Ide lagano čistka u četvrtom setu
Evo ga!

Kakva psihička nadmoć mladog i talentovanog Damira Džumhura!
Očito je NARGILA učinila svoje!
Zaslužio je jednu dobru mentu u Kiz Kulesiju!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Doktor. 
Joj sto me ciko preznoji hahahaha ko da sam kopo a kako je kreno bio reko 6 0 6 0 6 0 ce biti
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ko im je ovaj što intervjuiše igrače? Lik izgubljen u vremenu i prostoru 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
prekomandovali frajera prije ovoga bio majstor za rasvjetuRaonffa je napisao/la:Ko im je ovaj što intervjuiše igrače? Lik izgubljen u vremenu i prostoru
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Koliko ovdje ima likova što ga samo mogu duvat Damiru... mašalaaa
Pičoke jeste sumnjali??
LažeeeeešMerhaba je napisao/la:prekomandovali frajera prije ovoga bio majstor za rasvjetuRaonffa je napisao/la:Ko im je ovaj što intervjuiše igrače? Lik izgubljen u vremenu i prostoru
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sutra odmoriit Mirzu. Nek igraju Tomo i Fatic, svakako nemamo neke sanse. Pa u nedelju rjesavamo.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Viper je napisao/la:Koliko ja vidim, ako prodjemo imamo Choice of ground protiv Holandije![]()
![]()
Realno preksutra prolazimo, uz dosta sreće možemo i sutra
Delić nas je otkačio, Aljoša nije imao vremena, Tomo glumi selektora, Nerman ne zna ni šta glumi. Popravlja prosjek ljepote i visine u ekipi. Na Poljskoj klupi 8 ljudi, na našoj jedva 3. Bez ijednog trenera, ali kome od njih još treba i trener, to je standard za naše momke. Na tribinama jedva 500 gledalaca...
Pa vi kakite po Mirzi i Damiru dok se još može, jer kad oni okače rekete o klin, nećete imati po kome drugom xD
Rutinskih 5-0 danas, u nedjelju ovjeravamo pobjedu od 3-1 za duel sa Nizozemskom
Pa vi kakite po Mirzi i Damiru dok se još može, jer kad oni okače rekete o klin, nećete imati po kome drugom xD
Rutinskih 5-0 danas, u nedjelju ovjeravamo pobjedu od 3-1 za duel sa Nizozemskom
- RafaGarros9
- Kontakt:
MIRZA
DAMIR
i to jadno da ne moze jadnije...Damire gdje si jbt...
JEL VIDITE RAZLIKU???
bhsport je napisao/la:Mirza uzeo prvi set 6-4, u drugom vodi 3-1.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------arelinho je napisao/la:Nije trebao nikako predavati.vedoz je napisao/la:Preda u trećem, mogao je odma vala.boomerang5 je napisao/la:Jbt dan ne vjerujem da lik nece predati, pa jedva hoda :S![]()
Sada mi kvota 1 na listiću.
![]()
DAMIR
Ovo se desava gotovo uvijek da dobija losije plasiranog igraca u odnosu na Mirzu..KEC je napisao/la:Sta se dešava sa damirom pa s tinejdžerom igra
Malo je reci...SemirSema je napisao/la:Bosanski Nole
KEC je napisao/la:Počelo je počelo
COYS je napisao/la:Hajmo Dzumi!![]()
SemirSema je napisao/la:Damir Džumhur jedan je od nas !
badel62 je napisao/la:Ma uzeli smo. Nizozemci sljedeći.
Nije valjda neko sumnjao u bosanskog noleta protiv 400 igraca svijetaSemirSema je napisao/la:Sram i stid da vas je, sumnjate u našeg najboljeg tenisera. Ide lagano čistka u četvrtom setu
COYS je napisao/la:Evo ga!![]()
Rokoko87 je napisao/la:Kakva psihička nadmoć mladog i talentovanog Damira Džumhura!
I pacijent...COYS je napisao/la:Doktor.
Merhaba je napisao/la:Joj sto me ciko preznoji hahahaha ko da sam kopo a kako je kreno bio reko 6 0 6 0 6 0 ce biti
Zasto zato sto je dobio 400 igraca svijetaremA1 je napisao/la:Koliko ovdje ima likova što ga samo mogu duvat Damiru... mašalaaa
SemirSema je napisao/la:Pičoke jeste sumnjali??
JEL VIDITE RAZLIKU???
Da li je uslov za ulazak u svjetsku grupu da na domacem terenu moras imati celendz osim ako se ne igra na sljaci?shminka je napisao/la:.
Posto malo gledam u Osijeku Hrvate, trebao sam ici da gledam Rafu da je ovaj dosao kojim slucajem, i vidim da imaju celendz u svojoj dvorani.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da, mora se imati na tvrdoj podlozi i travi, na šljaci standardno ne mora 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.