Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma i bolje da nestavljaju odma neke formacije ovo ono,,Meni je bitno da Pirlo i Vidal igraju, jer znam da Marchisio nece biti starter.. Nebi trebali rizikovati.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Prescritto
- Kontakt:
Mediaset Premium - Juve, torna di moda Borriello.

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Nece valjda Borijelo
Bolje Jaquintu vratiti u pogon, svakako prima uredno platu.

Bolje Jaquintu vratiti u pogon, svakako prima uredno platu.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Dovedu li Borigola neka Marotta odmah ode koja ciganija strasno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakav ba Borielo?? Daj ne kenjajte 

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Meni to lici na cirkus, naravno, ako su istinite informacije. Ponovo dovesti kloca od kojeg nema nikakve koristi... 

- Prescritto
- Kontakt:
Joj i vi se primate na svašta, ovo sam namjerno stavio da vidim vašu reakciju.

*ebo te Borielo namjerno.Prescritto je napisao/la:Joj i vi se primate na svašta, ovo sam namjerno stavio da vidim vašu reakciju.![]()
![]()

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Hocemo da napredujemo sa Borigolom
. Ne bi gola vidjeli jos 10 kola 

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=125193" onclick="window.open(this.href);return false;
Potvrdeno je da razmisljamo o Borigolu
na Sky jer smo sve druge opcije izgubili Imobbile,Llorente a interesujemo se i za Perina golmana Pescare ali njihov predsjednik procijenio ga na 20 miliona eura

Edit: Ja mislim da je za sve navijace drugih klubova kad dode prijelazni rok drago jer dovesce kvalitetno pojacanje, samo za nas navijace Juvea to je najgori period u sezoni toliko obecanja lazi i na kraju veliko razocarenje sipak i naravno sleti neki polovnjak, tacno sam zamrzio prelazni rok jedva cekam da prode jer umaraju vise sa ovim informacijam te dolazi ovaj te onaj a na kraju veliko nista

Potvrdeno je da razmisljamo o Borigolu

Edit: Ja mislim da je za sve navijace drugih klubova kad dode prijelazni rok drago jer dovesce kvalitetno pojacanje, samo za nas navijace Juvea to je najgori period u sezoni toliko obecanja lazi i na kraju veliko razocarenje sipak i naravno sleti neki polovnjak, tacno sam zamrzio prelazni rok jedva cekam da prode jer umaraju vise sa ovim informacijam te dolazi ovaj te onaj a na kraju veliko nista

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 17 jan 2013, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- Prescritto
- Kontakt:
Imamo Lealija na golu koji je odličan u Lancianu ove sezone. Ne treba nam golman.
Ma kakav Merdaset, pa oni su neki dan objavili da je sve gotovo sa Immobileom.
Ma kakav Merdaset, pa oni su neki dan objavili da je sve gotovo sa Immobileom.

Ko to? Bar Marotta za to je ok lik, ne OBECAVA.Yucca je napisao/la:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=125193![]()
![]()
Potvrdeno je da razmisljamo o Borigolu![]()
na Sky jer smo sve druge opcije izgubili Imobbile,Llorente a interesujemo se i za Perina golmana Pescare ali njihov predsjednik procijenio ga na 20 miliona eura
![]()
Edit: Ja mislim da je za sve navijace drugih klubova kad dode prijelazni rok drago jer dovesce kvalitetno pojacanje, samo za nas navijace Juvea to je najgori period u sezoni toliko obecanja lazi i na kraju veliko razocarenje sipak i naravno sleti neki polovnjak, tacno sam zamrzio prelazni rok jedva cekam da prode jer umaraju vise sa ovim informacijam te dolazi ovaj te onaj a na kraju veliko nista![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/borriel ... zone/71538" onclick="window.open(this.href);return false;
to je to
to je to
[youtube][/youtube]
Najlepsi trenutak
Najlepsi trenutak

Majstor prošle godine došao i donio skudeto

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Prescritto
- Kontakt:
Daj ba, raja, hajd malo ozbiljno, šta će nama Borriello? Eto šta će nam?
Na stranu što ga pojedinci gotive i meni je drag igrač nekako, samo zbog načina na koji je slavio Scudetto, ali nije on igrač koji nama treba.
Lisandro Lopez se odrekao kapitenske trake, izgleda da radi sve i svašta samo da ga puste u Juve.

Na stranu što ga pojedinci gotive i meni je drag igrač nekako, samo zbog načina na koji je slavio Scudetto, ali nije on igrač koji nama treba.
Lisandro Lopez se odrekao kapitenske trake, izgleda da radi sve i svašta samo da ga puste u Juve.
Imam jednu informaciju vezano za Pepea i njegovu povredu koja traje tako dugo da se on upotpunosti oporavio od povrede butnog misica koju je zadobio medutim, da su mu otkrili na tom butu neku izraslinu te su sumnjali na tumor pa zbog toga nisu izlazili sa informacijama u javnosti,jer nisu bili sigurni te da su mu to odstranili i sve je uredu te da nisu zbog toga htijeli zuriti sa njegovim povratkom koliko je to tacno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.