RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nisam gledao utakmicu, nisam procitao niti jedan kvalitetan izvjestaj. Nevjerujem Drininim navijacima (Vukovi?) jer ih ne smatram objektivnim. Ono sto moje oci vide (skraceni sninmak) tome cu vjerovat i do tada necu komentarisati danasnju utakmicu. Neko ce mozda reci lako ti je sada prditi ali ostaje jedna cinjenica. Mi jos uvjek nismo ekipa koja pripada top 5 u PL BiH. Da smo kvalitetni, da smo ono sto moramo biti nebi nas Bokelj i Lovcen pobjedili. Nebi igrali izjednaceno sa Crnogorskim nizeligasem (Jedinstvo). Da som kvalitetni ovakve ekipe bi otresli sa B timom nakon odradjenog treninga par sati pred utakmicu. Necu nikome da solim ranu jer i mene trese srce i nisam se jos smirio ali ovo je zaista bilo za ocekivat. Sada idemo Mladosti koju u tri pokusaja sa kvalitetnijom ekipom jos uvjek nismo pobjedili. Nakon toga nam dolazi Sarajaevo i zaista me strah pomisliti sta bi se moglo desiti nakon 14. marta.
Prkosni i Ponosni od 1922
Malo dođoh sebi nakon par loza. Izvinjenje za psovanje Feji danas ali šta cu brato meni je ovo danas kao smrtni slucaj u kuci. Ne moze Feja vise. Lik je pogubio konce i kao autoritet i kao psiholog i kao strucnjak da vidi gdje skripi da se na vrijeme mogu dovesti adekvatne zamjene. Bjeri bola Feja pa koliko smo bodova donijeli sa strane ove sezone,nemamo ni jednu pobjedu,svi jaci nam dolaze a idemo davljenicima. Ako si ti Feja kontao cuvat Wagnera s Mahinicem ili zabijat golove s nekim anonimusom Reljicem onda nam i Kivi moze bit trener. RAja ja sam polu živ yebo me otac usta
From father to son
- NeverGiveUp
- Kontakt:
SipakUlicar1922 je napisao/la:zaista me strah pomisliti sta bi se moglo desiti nakon 14. marta.
8 februar
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
S obzirom kakav nam je raspored mogla bi se desiti grcevita borba za opstanak.SipakUlicar1922 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, nisam procitao niti jedan kvalitetan izvjestaj. Nevjerujem Drininim navijacima (Vukovi?) jer ih ne smatram objektivnim. Ono sto moje oci vide (skraceni sninmak) tome cu vjerovat i do tada necu komentarisati danasnju utakmicu. Neko ce mozda reci lako ti je sada prditi ali ostaje jedna cinjenica. Mi jos uvjek nismo ekipa koja pripada top 5 u PL BiH. Da smo kvalitetni, da smo ono sto moramo biti nebi nas Bokelj i Lovcen pobjedili. Nebi igrali izjednaceno sa Crnogorskim nizeligasem (Jedinstvo). Da som kvalitetni ovakve ekipe bi otresli sa B timom nakon odradjenog treninga par sati pred utakmicu. Necu nikome da solim ranu jer i mene trese srce i nisam se jos smirio ali ovo je zaista bilo za ocekivat. Sada idemo Mladosti koju u tri pokusaja sa kvalitetnijom ekipom jos uvjek nismo pobjedili. Nakon toga nam dolazi Sarajaevo i zaista me strah pomisliti sta bi se moglo desiti nakon 14. marta.
Necemo crnjacit sada. Kakve borbe za opstanak
mi imamo ekipu da otrese pola ovih ekipa i nije u tome problem. Problem je da Feja (evo dokazano) nije u stanju pripremit ekipu ni psihicki ni takticki. Yebote Borca imamo pa gubimo,Slobodu imamo pa bod na kraju i masu tih utakmica. Ili mjenjat Feju ili ga dobro naribat
From father to son
Pastrma kao uvijek pogodi u sriduCernica je napisao/la:Necemo crnjacit sada. Kakve borbe za opstanakmi imamo ekipu da otrese pola ovih ekipa i nije u tome problem. Problem je da Feja (evo dokazano) nije u stanju pripremit ekipu ni psihicki ni takticki. Yebote Borca imamo pa gubimo,Slobodu imamo pa bod na kraju i masu tih utakmica. Ili mjenjat Feju ili ga dobro
naribat
Ako se sjećate, Olimpikovci su nam govorili da je Feja limitiran trener. Naime, Olimpik koji je ON vodio je bio tada jači od pola ekipa. Imali su ekstra igrače i opet nisu izborili Evropu, iako su dugo bili u igri. Krivac je bio upravo FEJA.
Dosad sam branio i davao podršku Feji, ali odsad samo kritike i što se mene tiče ako kiksa kontra Mladosti, nek sam odstupi. Ja se pravo bojim šta će nam samo Sarajevo raditi u 18. kolu?
Ako želimo rezultatski iskorak, onda nam treba strog i autoritativan trener, a Feja očigledno gubi konce, nažalost.
Ma bola kleo sam se prije godinu u njega ali ovo sto nam prezentira nakon toga ne moze proc ni u djecijem vrticu radobolja
From father to son
Pa zato i kažem drug da je Feja izgubio podršku većine raje, koja isključivo njega smatra krivim. Uvijek je krivac trener. Meni jest drag, ali brate kada ne ide, onda ne ide. Sada neka pripremi ekipu za Mladost i ako izgubimo ili neriješeno, onda nas nema nigdje.Cernica je napisao/la:Ma bola kleo sam se prije godinu u njega ali ovo sto nam prezentira nakon toga ne moze proc ni u djecijem vrticu radobolja
Evo sad uprati jos jednu tužnu vijest. Nedja Babovic navodno imao infarkt ali je dobro
NEDAJ SE NEDJA VOLI TE TVOJA CRVENA ARMIJA
DRŽI SE CARE
NEDAJ SE NEDJA VOLI TE TVOJA CRVENA ARMIJA
DRŽI SE CARE
From father to son
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slazem se, sva tri gola su njegov kiks (amaterski nivo)!!!aS_Roma je napisao/la:e golmana kante
Dobri moj golmane. Hajd treći gol i nekako, žabica, loš teren, ali prva dva....osnove golmanskog postavljanja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
**** me otac moj ako bi ijedan od nas ovdje koji se javljamo primio sva tri gola koja je danas Dragojevic primio. Na sljedecoj utakmici protiv Mladosti ostavit ga u Mostaru da trenira. Bobic na gol, Adnan Dizdarevic (iako mu je 42 godine) rezerva.zizu1991 je napisao/la:Dobri moj golmane. Hajd treći gol i nekako, žabica, loš teren, ali prva dva....osnove golmanskog postavljanja.
Moj Dragojeviću šta je ovo
Lob glavom sa 16 metara
Lob glavom sa 16 metara
Ma svi su krivi ,uprava igraci i trener.Odmah ih opaliti po usima 30% od plate i ako ne dobiju MVO opet a trener nek se zamisli hoce li cekati otkaz ili ce otici kao gospodin.Ovo je preslo sve granice tolerancije pa jebote zivot ljudi 10 dana prije pocetka sklopili ekipu i pregaze k'o plitak potok.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nije ni odbrana nista bolja bratovm22 je napisao/la:Moj Dragojeviću šta je ovo![]()
Lob glavom sa 16 metara
Emilin to je to. Po šimau odma i 50%
From father to son
Gledaj šta je momaka otišlo....kapa dole svima do jednog. I oni da se tako ponašaju. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.