Navijam za kraljeve,vidimo se 28 kada budete igrali protiv prvog timabparena je napisao/la:Jos kad bi znao za koga navijas i ko koga suta.pinoglavi je napisao/la:KESE MRTVE ŠUTAMO VAS NA NOU CAMPU BEZ POLA TIMA ! :*

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Navijam za kraljeve,vidimo se 28 kada budete igrali protiv prvog timabparena je napisao/la:Jos kad bi znao za koga navijas i ko koga suta.pinoglavi je napisao/la:KESE MRTVE ŠUTAMO VAS NA NOU CAMPU BEZ POLA TIMA ! :*
Ne leti visoko.pinoglavi je napisao/la:Navijam za kraljeve,vidimo se 28 kada budete igrali protiv prvog timabparena je napisao/la:Jos kad bi znao za koga navijas i ko koga suta.pinoglavi je napisao/la:KESE MRTVE ŠUTAMO VAS NA NOU CAMPU BEZ POLA TIMA ! :*
pinoglavi je napisao/la:
Navijam za kraljeve,vidimo se 28 kada budete igrali protiv prvog tima
Ima,proguglaš i to je to.dadnan je napisao/la:Ima li slucajno neko video da mi posalje link onog dijela kada je callejon startovao na sergio busquetsa, pa sergio odglumio da ga je udario?
Velicina kluba za kojeg navijamo a i samih nas koji volimo blaugranu je u tome da ne placemo i dizemo frku nad onome sto se desi tokom tekme. Svi smo vidjeli i mi i oni te nepostojece offsajde i nepostojeci korner prije gola, ali tako je kako je i sad tu nema povratka. S ovim se Barcelona nosi vec duze vrijeme a bas oni lijepe na nas ono sto oni rade. No ponavljam - odusevljen sam na gospodski pristup i kluba i navijaca kad nam se ovo desi - jednostavno to smo mi a ja to volim. Zato i tebi kazem - idemo dalje - veliki smo mi da bi nisko plakali. To ce se rijesiti na visim instancama.ForcaBarca je napisao/la:Barca je u svim segmentima nadigrala Real ali jednostavno nije imala srece i nije mogla protiv domacinskog sudzenja koje je manje vidljivo i na terenima BiH,nego sto je to sinoc bio slucaj.
Znam brate al nemogu vise,gledam kradze jos od vremena Rivalda i ponistenog treceg gola za pobjedu(2-3) i svih ovi godina me to sve vise boli.bparena je napisao/la:Velicina kluba za kojeg navijamo a i samih nas koji volimo blaugranu je u tome da ne placemo i dizemo frku nad onome sto se desi tokom tekme. Svi smo vidjeli i mi i oni te nepostojece offsajde i nepostojeci korner prije gola, ali tako je kako je i sad tu nema povratka. S ovim se Barcelona nosi vec duze vrijeme a bas oni lijepe na nas ono sto oni rade. No ponavljam - odusevljen sam na gospodski pristup i kluba i navijaca kad nam se ovo desi - jednostavno to smo mi a ja to volim. Zato i tebi kazem - idemo dalje - veliki smo mi da bi nisko plakali. To ce se rijesiti na visim instancama.ForcaBarca je napisao/la:Barca je u svim segmentima nadigrala Real ali jednostavno nije imala srece i nije mogla protiv domacinskog sudzenja koje je manje vidljivo i na terenima BiH,nego sto je to sinoc bio slucaj.
hahahahah kako ga posla po cevape.mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa kaže, pleši sa mnom...
SultanSulejman je napisao/la:![]()
ko je pravio sliku malo se zafrko hehehh,nije offside al nezz kako ovako povuce linijuSultanSulejman je napisao/la:![]()
Ni blizu kvita nismo druze mojbparena je napisao/la:pinoglavi nikakav osjecaj - neka ste i vi docekali - sad smo kvit ili nismo dok vam ne zatreba galama.
de ba pusti ove padobrance sto dolaze na ovu temu ,stas se sa njim raspravljat ,samo ba ignorebparena je napisao/la:pinoglavi nikakav osjecaj - neka ste i vi docekali - sad smo kvit ili nismo dok vam ne zatreba galama.
Zbog takvih padobranaca na pdfu reala i dodjem ovdje da podje.bavam.Odavno je ovo presto bit na kojem ce diskutovati navijaci istog tima o timu koji simpatizuju.barca_87 je napisao/la:de ba pusti ove padobrance sto dolaze na ovu temu ,stas se sa njim raspravljat ,samo ba ignorebparena je napisao/la:pinoglavi nikakav osjecaj - neka ste i vi docekali - sad smo kvit ili nismo dok vam ne zatreba galama.
mo ko sto kazu realovci sudije su samo ljudi i oni grijeseSultanSulejman je napisao/la:Upitan je li zadovoljan suđenjem u Clasicu, Xavi je rekao: "Varane je postigao gol nakon kornera koji uopšte nije trebao biti dosuđen. Osim toga, Cristiano je napravo prekršaj za koji se obično dobije žuti karton..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.