BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Druga stvar,ja mozda nisam exspert za tenis,ali jako dobro znam da takav renking u tenisu je kao da igras u 3 Blegijskoj ligi,otprilike si toliko neinteresantan bilo kome ko prati ovaj sport.To sto je cura napisala neko oprostajno pismo preko facea valjda svojim prijateljima i porodici nije problem,ali ja ne vidim koju siru publiku bi mogla zanimati vjest sto je neka teniserka sa 24 godine zavrsila karijeru,kojoj je najbolji ranking karijere 466 mjesto i za koju pri tom tesko da je itko cuo u BiH,dalje da ne pricamo.Kada bi se medijski prostor davao sportistima ovog levela stalno bi bili zatrpani nekim anonimusima,postavlja se pitanje cemu to.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Obojica smirite.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nigdje nikog na tribinama.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sramota od posjećenosti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir selektor, auu sad kad se potuku 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovo
i ovoL-Train je napisao/la:cuj renking karijere 466 mjesto,pa taj renking budes cim se pocnes baviti tenisom
je potpuno drukčije a boldano je to što me bode u oči. U redu je reći za Emu da nije niko važan u svijetu tenisa ali pričati o njoj kao da je pokušala malo igrati tenis iz dosade je van svake pameti. Tenis nije nogomet pa eto treniraj i imaš bar 3. ligu. U tenisu je potrebno svašta proći da dobiješ taj prvi je.beni bod i budeš 2200. na je.benoj ATP listi. Većini roditelji stave kuću pod hipotekom dok dođu do te razine. O tome se radi.L-Train je napisao/la:Druga stvar,ja mozda nisam exspert za tenis,ali jako dobro znam da takav renking u tenisu je kao da igras u 3 Blegijskoj ligi,otprilike si toliko neinteresantan bilo kome ko prati ovaj sport.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ema je sa 16 godina osvojila svoju prvu titulu i taj podatak govori koliki je talenat bila. Vjerujem da su povrede glavni razlog ovog prekida karijere. Šteta. Trebala je bar pokušati sa dublom jer je trenutno oko 150-og mjesta na WTA listi.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Kad covjek pogleda, fine sanse imamo za svjetsku grupu 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Za play-off da, ali tamo treba jako puno sreće, tu nas čekaju Belgija, Hrvatska, Češka, Japan, Kanada, Švicarska, Rusija i Argentina. Najbolje bi bilo na Švicarsku bez Rogera i Stanaesprit24 je napisao/la:Kad covjek pogleda, fine sanse imamo za svjetsku grupu
Ahhahahahah joj Mirze, sta se pravis pametna, sta klimas glavom

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kakva su klapa Tomo i Mirza, uzivanje je gledati ih! Bravo momci!
Više bude u Toše na turniruKingJamesMVP je napisao/la:Sramota od posjećenosti
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tamo je i bolja kvaliteta turnira heheheheGalion je napisao/la:Više bude u Toše na turniruKingJamesMVP je napisao/la:Sramota od posjećenosti
LeBron James
Ko je naša teniserka što sjedi pored Dee bliže onom treneru?

Zavisi s koje strane gledas?arelinho je napisao/la:Ko je naša teniserka što sjedi pored Dee bliže onom treneru?![]()
Ona što sjedi sa Deine lijeve strane. Mislim na onu što sjedi između Dee i trenera. Sad ćemo vidjeti koja je ako ih ima na fb.Federer17 je napisao/la:Zavisi s koje strane gledas?arelinho je napisao/la:Ko je naša teniserka što sjedi pored Dee bliže onom treneru?![]()
Vjerovatno mislis na Nefisu Berberovic, mislim da se tako nekako zove, da ne guglam sad. Druga je, ako sam dobro vidio Anita Husaric.
Edit: Anita je bila ova na koju sam ja mislio.
Mislim da je Anita, mada nisam bas dobro vidio. I meni je ona nekad bila lijepaarelinho je napisao/la:Ona što sjedi sa Deine lijeve strane. Mislim na onu što sjedi između Dee i trenera. Sad ćemo vidjeti koja je ako ih ima na fb.Federer17 je napisao/la:Zavisi s koje strane gledas?arelinho je napisao/la:Ko je naša teniserka što sjedi pored Dee bliže onom treneru?![]()
Vjerovatno mislis na Nefisu Berberovic, mislim da se tako nekako zove, da ne guglam sad. Druga je, ako sam dobro vidio Anita Husaric.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.