Kako ce ostati kad klub nema pare da plati naknadu? Vidis da Rijeka nema pare za tako visoku naknadu, a da je mi platimoHansestadt je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:26Bolje je bilo za njega da je nastavio igrati kod nas kao prosle sezone, drzati formu, igrati protiv Dinama u Evropi, nego ovako. Ali nazalost on se tu nista ne pita nego ljudi koji su prije svega nikakvi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jedina mogucnost ponovni amaterski ugovor19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:27Kako ce ostati kad klub nema pare da plati naknadu? Vidis da Rijeka nema pare za tako visoku naknadu, a da je mi platimoHansestadt je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:26Bolje je bilo za njega da je nastavio igrati kod nas kao prosle sezone, drzati formu, igrati protiv Dinama u Evropi, nego ovako. Ali nazalost on se tu nista ne pita nego ljudi koji su prije svega nikakvi.
Tuzno je da klub sa ovakvim navijacima nemoze sebi priustiti dva osrednja( za evropske standarde) vezna igraca.. posjete I publika klubova u prvim pretkolima euro takmicenja je smjesna u poredzenju sa ovim.. sretno u revansu.. nesto kontam mozda kad bi veznu liniju u revansu cinili rustem- mekic- beca u napadu haracic I amoah da bi bilo lakse smanjit manevarski prostor bjelorusima za ove kontre..
-
- Kontakt:
Upravo sam to mislio, ponovo amaterski, svima bi bilo boljeManIng je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:31Jedina mogucnost ponovni amaterski ugovor19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:27Kako ce ostati kad klub nema pare da plati naknadu? Vidis da Rijeka nema pare za tako visoku naknadu, a da je mi platimoHansestadt je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:26Bolje je bilo za njega da je nastavio igrati kod nas kao prosle sezone, drzati formu, igrati protiv Dinama u Evropi, nego ovako. Ali nazalost on se tu nista ne pita nego ljudi koji su prije svega nikakvi.
-
- Kontakt:
Ja jos ne mogu prezaliti sto Hodzic i Santos nisu ostali u ekipi. Bez problema bi se mogli pobiti i sa Neftchiem
Koga nema bez njega se moze i mora.
Mi.moramo bez njih a vidjeli smo.i da mozemo. A obicno se tako ispostavi i sa mladim igracima kad im.roditelji pomisle.da su zvijezde, u ovom slucaju menadzeri. Ako bogatije lige i klubovi ne.mogu isplatiti naknadu jer realno nije on dokazani standardni igrac onda se nema ko zaliti na to sto nije kod nas ostao. Jasno je sve receno, njegov menadzment nije uradio nista da bi se potpisao ugovor dok je klub ispostovao sve i to bukvalno najnenormalniju ponudu ikad sto se tice obestecenja i svega ostalog.
Kad se sve na kraju sabere i oduzme, klub igra dobro, on ne trenira nigdje. Da li bi nam pomogao, vjerovatno bi ali nama je bitno i da igramo dobro bez njega i hodzica jer od proslosti se ne zivi.
Zasijat ce Gasal, ovo je njegova sezona.
Mi.moramo bez njih a vidjeli smo.i da mozemo. A obicno se tako ispostavi i sa mladim igracima kad im.roditelji pomisle.da su zvijezde, u ovom slucaju menadzeri. Ako bogatije lige i klubovi ne.mogu isplatiti naknadu jer realno nije on dokazani standardni igrac onda se nema ko zaliti na to sto nije kod nas ostao. Jasno je sve receno, njegov menadzment nije uradio nista da bi se potpisao ugovor dok je klub ispostovao sve i to bukvalno najnenormalniju ponudu ikad sto se tice obestecenja i svega ostalog.
Kad se sve na kraju sabere i oduzme, klub igra dobro, on ne trenira nigdje. Da li bi nam pomogao, vjerovatno bi ali nama je bitno i da igramo dobro bez njega i hodzica jer od proslosti se ne zivi.
-
- Kontakt:
Mislim da i on sad shvata da je pogrijesio, ali sta da se radi. Ne bi me cudilo da ga utrpaju do kraja prelaznog roka u neku divlju ligu gdje su spremni platiti takvu naknadu, ali kocka se s karijerom.
1921
Valjda dobijemo što prije te dozvole za Allysona i Al Jabera, još kad dodamo da Turanjanin još nije potpisao, to su 3 ofanzivne opcije koje nismo imali protiv Dinama, nije to malo. Od ofanzivnih opcija si protiv Dinama na klupi imao samo Gasala i Haračića, ostalo sve bekovi, štoperi i imao si 2 vezna u vidu Beće i Bibera.
I on ima ugovor do juna 2024.Pririsak je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:55Koga nema bez njega se moze i mora.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Uvijek sam govorio da momak treba dobiti priliku i da igra srcem za naseg Zelju
-
- Kontakt:
Da li vas prvi gol podsjeca na Cocalicevu sansu?

Lopta mu servirana bila,samo da pitas golmana u koju ces stranu da zabijem,on u njega...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MocMahale444
Hmm slican gol smo postigli Sirokom na Grbavici za pobjedu od 1-0, kao drugi gol protiv Dinama M.
Drina sutira sa iste pozicije golman ne moze uhvatiti loptu jer je jaka, odbija se i naleti prvo Krpic pa onda Amoah za 1-0.
Nego vidi sto su se uzlagali ovdje da su podrzavali Haracica
Laz vala lika ste prozivali zbog dva promasaja. Dok npr Krpic takvih promasaja slicnih barem 5 i niko ni rijec.
Amoah promasi sve zivo, Ali zato na Haracica i Beganovica rigala se vatra od 95% forumasa i navijaca .
Basicu pripremi ekipu za revans da izginemo svi
Drina sutira sa iste pozicije golman ne moze uhvatiti loptu jer je jaka, odbija se i naleti prvo Krpic pa onda Amoah za 1-0.
Nego vidi sto su se uzlagali ovdje da su podrzavali Haracica

Amoah promasi sve zivo, Ali zato na Haracica i Beganovica rigala se vatra od 95% forumasa i navijaca .
Basicu pripremi ekipu za revans da izginemo svi

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jebga ta generacija Zelje je imala 6 reprezentativaca Yuge je.bte
Razlika je ogromna.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 15 jul 2023, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zna se ko je prvi napisao da se treba dovesti Haracic. Arhiva ne laže
-
- Kontakt:
Pa valjda si ga ti doveo, bar si tako pricao

- MocMahale444
Laz, golema laz carapice. Covjeka si ismijavao i branio Kuhara. Ne moze pita od 2km.
Vidis da moze, znam da ti je drago bilo kad smo se vratili nakon 0-2 na 2-2. Blistao si od srece.
Taman se kutarisemo jednog Mulalica drugi naleti, onaj je barem dokazani Zeljovac a ovaj je gluho bilo. Drugi gol bi i Bender odbranio.
@svrakino1921 generale, uzima ti nodi forumski posao.
Golem si Željo.
Vidis da moze, znam da ti je drago bilo kad smo se vratili nakon 0-2 na 2-2. Blistao si od srece.
Taman se kutarisemo jednog Mulalica drugi naleti, onaj je barem dokazani Zeljovac a ovaj je gluho bilo. Drugi gol bi i Bender odbranio.
@svrakino1921 generale, uzima ti nodi forumski posao.
Golem si Željo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Naravno da laz nije. Imaš arhivu mojih postova pa izvoli. Kad niste ni znali da postoji momak.
Nije ferzeljovac21 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 20:33To je i poenta...alemsa je napisao/la: ↑15 jul 2023, 19:54Jebga ta generacija Zelje imala 6 reprezentativaca Yuge je.btezeljovac21 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 19:16https://youtu.
Da li vas prvi gol podsjeca na Cocalicevu sansu?![]()
Razlika je ogromna.
Trenutno korisnika/ca: b00t, knoa, mamonelafo i 36 gostiju.