UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bombaysaphire
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la bombaysaphire » 27 sep 2022, 11:13

ReX je napisao/la:
27 sep 2022, 08:46
Epidaurus je napisao/la:
26 sep 2022, 23:01
ReX je napisao/la:
26 sep 2022, 22:47
Vicini i Tutini pushiqurci opet brane neodbranjivo. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Tuta je nikad limitiraniju reprezentaciju uveo u elitnu grupu Lige Nacija :bih:
Majko mila, na sta spade reprezentacija pa i njeni navijaci da se protivnici poput Finske, Crne Gore i Rumunije smatraju nekim kvalitetom i da pobjede protiv njih se gledaju kao veliki uspjeh. Grom te...

Motaj kablove. Tuta heroj. Vico dozivotni.

:bih: :oops: :oops:
Buraz u kojem ti svijetu živiš ? U kojim ligama igraju naši reprezentativci ? Kakvog je kvaliteta naša domaća liga ?

Kad smo to bili sila ? Pa zar nas nisu prije pobjeđivali i Finska i Rumunija ? De malo realnosti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 sep 2022, 11:21

ReX je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
ReX je napisao/la:
Majko mila, na sta spade reprezentacija pa i njeni navijaci da se protivnici poput Finske, Crne Gore i Rumunije smatraju nekim kvalitetom i da pobjede protiv njih se gledaju kao veliki uspjeh. Grom te...

Pored sličnih protivnika smo doživjeli naš najveći uspjeh ikad, a i najveće bruke ikad, još sve u vremenu zlatne izvikane generacije.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 27 sep 2022, 11:46

Stvarno su neki ljudi cudni, svjesni smo svi problema u i oko reprezentacije, i toga da Vico nije ni blizu pravi covjek za predsjednika. Ali iz kojeg razloga vi pojedinci gledate s viska reprezentavije Finske, CG, Rumunije kao da smo mi neka sila. Jeste li vi svjesni da mi trenutno ima dva-tri igraca kvalitetna, a nemamo ni jedne super kvalitete(uz duzno postovanje Dzeki, ipak je i on u godinama i daleko od svog primea). Mi smo eto ekipa koja je redovan ucesnik SP i EP, pa eto sad ovaj plasman u ligu A u malo slabijoj grupi je onako za nas nista, nesto sto smo i tako navikli.

Dajte shvatiti da smo mi prosjek reprezentacija, sa nikakvim sistemom i nikakvom kvalitetom igrackog kadra, tako da ovo je uspjeh..
⚽FK Garaže⚽

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 27 sep 2022, 11:55

U reprezentaciji imas dosta fudbalera koji su zalutali radi menadzera, nikakvog znanja trenutno. Mjesta ne bi trebao imati Besic, Civic, Sanicanin, Milicevic, Gojak, Duljevic ... Samo da ne pozoves ove igrace jaci si za bar 50%. U nekim ranijim postavama ovi ne bi mogli vodu donositi, realno je da je izbor vrlo los i da je ovaj plasman u A diviziju veliki uspjeh, toliko panjeva a uspio si biti prvi. Sto se tice buducnosti, sa napadom smo najlosiji, tu cemo imati velike probleme jer nema solidnog napadac ni na vidiku.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 sep 2022, 12:17

ReX je napisao/la:
:bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 27 sep 2022, 12:30

FCB1986 je napisao/la:
27 sep 2022, 11:46
Stvarno su neki ljudi cudni, svjesni smo svi problema u i oko reprezentacije, i toga da Vico nije ni blizu pravi covjek za predsjednika. Ali iz kojeg razloga vi pojedinci gledate s viska reprezentavije Finske, CG, Rumunije kao da smo mi neka sila. Jeste li vi svjesni da mi trenutno ima dva-tri igraca kvalitetna, a nemamo ni jedne super kvalitete(uz duzno postovanje Dzeki, ipak je i on u godinama i daleko od svog primea). Mi smo eto ekipa koja je redovan ucesnik SP i EP, pa eto sad ovaj plasman u ligu A u malo slabijoj grupi je onako za nas nista, nesto sto smo i tako navikli.

Dajte shvatiti da smo mi prosjek reprezentacija, sa nikakvim sistemom i nikakvom kvalitetom igrackog kadra, tako da ovo je uspjeh..
opwet ovi vicini uvlaciguzi
kad ne pozoves jednog golmana evertona ili napadaca iz serije A,kad ti se najbolji igrac turske lige oprosti u svojoj najboljoj sezoni,normlano je da su ekipe poput crne gore rumunije za tebe neka treca klasa
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 sep 2022, 12:54

@donDondon, nema potrebe za izmisljanjem.
Begovic se sam otpisao.
Visca se oprostio jer su ga navijači "otjerali", vrijeđali, psovali i sta sve ne...nemojte se sad praviti blesavi. Jedva ste čekali da ode.
Djuric se oprostio. Petev ga zvao za majsko-junske utakmice, ovaj odlučio da se oprosti i tačka.

Naš problem je sto neki i dalje misle da Dzeko ima 29 godina, da je Pjanic starter Barcelone...da je Kolasinac godinama unazad jedna od bitnijih karika u svom klubu...itd.
Po nekima ovdje bi se svako okupljanje trebalo zahvaliti peterici igraca i više ih ne pozivati...pa je li to mi imamo tamo 50+ igraca koji su kvalitetni i čekaju priliku?!
...
...
...i da, nema teorije da bismo s prvom postavom izgubili od Rumunije, tako da stvarno ne znam sto se toliko lozite na ovu utakmicu koja je bila rezultatski nebitna. Pokazatelj je i činjenica da smo krenuli s drugom postavom i igračima koji nikad prije nisu igrali i prvi put su pozvani.

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 27 sep 2022, 19:30

neshvatljivo je da neki igraci ako vec ne mozes konkurisati tehnicki, zasto to ne nadoknadis fizickom spremom
govorim o igracima koji su tu skoro svaki put na spisku a sinosnja tekma im bude rijetko kad lijepa prilika
(ne treba puno traziti primjera, samo gledaj kako je to Gatuso u Italiji radio)
Imas priliku da zaigras za Reprezentaciju i vidis i sam da je roster sveden skoro do minimuma,
pa ja bi uzorao teren uzduz i poprijeko trcajuci da se nametnem
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 27 sep 2022, 20:18

bombaysaphire je napisao/la:
27 sep 2022, 11:13
ReX je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:

Buraz u kojem ti svijetu živiš ? U kojim ligama igraju naši reprezentativci ? Kakvog je kvaliteta naša domaća liga ?
Zivim u svijetu u kojem pobjeda protiv Divizija C ekipa poput Rumunije i Crne Gore ne slavim kao da smo prosli u cetvrtfinale SP. Nikad nisam rekao da smo sila, jer to nismo, ali nismo ni qarina od ekipe kako to mnogi zele da predstave nasu selekciju. Kada pogledamo sve ekipe u nasoj grupi, sve osim 1 mjesta je ogroman fail i meni ovo nije nesto sto se treba od Peteva praviti heroja.
@igrajlopte 🐦

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 sep 2022, 22:10

ReX je napisao/la:
27 sep 2022, 20:18
bombaysaphire je napisao/la:
27 sep 2022, 11:13
ReX je napisao/la:

Zivim u svijetu u kojem pobjeda protiv Divizija C ekipa poput Rumunije i Crne Gore ne slavim kao da smo prosli u cetvrtfinale SP. Nikad nisam rekao da smo sila, jer to nismo, ali nismo ni qarina od ekipe kako to mnogi zele da predstave nasu selekciju. Kada pogledamo sve ekipe u nasoj grupi, sve osim 1 mjesta je ogroman fail i meni ovo nije nesto sto se treba od Peteva praviti heroja.
Velika je zbrka u tom tvom svijetu u kojem zivis. Ti očito živiš u nekim iluzijama.
Koje reprezentacije je pobjeđivao PAPE s najboljom generacijom ikada, 10x boljom od ove. Zar on nije s najboljom generacijom izgubio 3:0 od Rumunije?!
Koje reprezentacije je pobjeđivao MEŠA s najboljom generacijom?!

Kada bi se uzelo u obzir stanje reprezentacije tada, kvalitet igraca i liga iz kojih su dolazili, stanje u savezu, pozitivni momentum u komplet naciji itd...vrlo lahko bi se moglo raspravljati da je Petev GUARDIOLA za dvojicu Gore navedenih.

Nije problem u hvaljenu, već u blacenju i omalovažavanju s vaše strane gospodina Peteva.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 sep 2022, 22:26

evo i on je poceo sa ovim trendom balavurdije, gospodin petev:-)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 sep 2022, 22:52

babino je napisao/la:
27 sep 2022, 22:26
Balavurdija su oni koji vrijeđaju i blate Peteva. Za takve on i jeste gospodin. Odavno si površan. A i za neke prethodnike je svakako gospodin.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 27 sep 2022, 23:11

Fino sto Srbi dobise Norvesku sad nece s nama moci za EP…

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2022, 23:18

J3bes LN, prosla je. Tek sad slijedi ono najzanimljivije - potencijalna utakmica protiv Rusije.

I dok su javnost i najvece zvijezde nase reprezentacije javno rekle ovoj utakmici NE, Dodik namjerno provocira kako ce se utakmica odigrati i sastaviti ekipa i bez ovih koji su protiv.

Nista nece znaciti otkazivanje Dzeke, Pjanica, Ahmedhodzica i ostalih ako se zaista utakmica odigra, a vec u narednoj pomenuti ponovo dodju na okupljanje. Vec sad se treba krenuti sa pritiskom na Savez, na igrace i na BHF. Da se na vrijeme utakmica otkaze ili u suprotjom da slijedi RAT SAVEZU te da najvece zvijezde nece igrati dok su oni tu.

Treba se jednom presjeci i pokazati zube, dati do znanja da ne mogu sta god zele raditi bez posljedica. Iskreno, skeptican sam po pitanju ovih mojih prijedloga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 sep 2022, 23:28

hurem je napisao/la:
27 sep 2022, 22:52
babino je napisao/la:
27 sep 2022, 22:26
Balavurdija su oni koji vrijeđaju i blate Peteva. Za takve on i jeste gospodin. Odavno si površan. A i za neke prethodnike je svakako gospodin.
vjeruj da trenutnu repku pratim iz zayebancije, povrsno:-)

razloga je puno, kulminacija je 'dogovorena' tekma sa rusima.
Dodik otvoreno kaze da ne navija za nas, sestric je isto to rekao, sada izvrsava dajdzine naredbe, tesko mi brate da ovo dozivljavam punim srcem kao ti npr.
Jos kad se sjetim kako je gicko ovog bugarakog salabajzera vodao mjesecima po bosni prije samog izbora, koji je bio obicna predstava za publiku i glupog bosnju...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 sep 2022, 23:43

Ne pratiš ti repku ni iz zayebancije ni površno, ti pratiš repku da bi mogao ismijavati one što si uzeo na zub (a dosta je takvih, počevši od igrača pa nadalje) i tako hraniš svoj ego. Neko ko nešto prati "površno i iz zayebancije", vjeruj mi, ne učestvuje u forumaškim diskusijama braneći svoje stavove.

Nisi jedini, ima vas par koji bi muda jeli da se sa Petevom plasiramo na Euro, i tu se onda automatski diskvalifikuješ kao neki konstruktivan kritičar, a mnošto je takvih momaka ovdje koji kritikuju mnogo ali se vidi da to rade iz dobre namjere, pa čak nekad i pohvale ako se ima šta za pohvaliti.

Ti od 100 postova kudiš sve živo u njih 99 i to je tvoj najveći problem :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 28 sep 2022, 00:07

Raonffa je napisao/la:
27 sep 2022, 23:43
Ne pratiš ti repku ni iz zayebancije ni površno, ti pratiš repku da bi mogao ismijavati one što si uzeo na zub (a dosta je takvih, počevši od igrača pa nadalje) i tako hraniš svoj ego. Neko ko nešto prati "površno i iz zayebancije", vjeruj mi, ne učestvuje u forumaškim diskusijama braneći svoje stavove.

Nisi jedini, ima vas par koji bi muda jeli da se sa Petevom plasiramo na Euro, i tu se onda automatski diskvalifikuješ kao neki konstruktivan kritičar, a mnošto je takvih momaka ovdje koji kritikuju mnogo ali se vidi da to rade iz dobre namjere, pa čak nekad i pohvale ako se ima šta za pohvaliti.

Ti od 100 postova kudiš sve živo u njih 99 i to je tvoj najveći problem :)
iznad sam ti naveo svoj problem sa ovom repkom...mozda ti je malo i jasnije zasto ne kontam da neko moze navijati za srbiju..

vjerovao ili ne, do unazad nekoliko godina sam u redovima cekao ulaznice, nije me fulala tekma u zenici. Sada ne pomisljam da idem. Dok gledam na TV-u toliko mi svejedno da me bude strah.

Kudim? jutros pisem da bi tuta trebao zasukati rukave i do marta pronaci barem jos dva igraca poput anela, dennisa, amara, jusufa...
austrija je blizu, sunjic je kod vede, vidjeti sta je sa tim malcem u kelnu...
evropsko mu nece donijeti sanicanin, gojko, gojak, civic, duljevic, danilovic isl..
civica i gojka kudim od pocetka, ubijedjen sam sa pravom.
vidim cak da su moje 'duh' za cimirota, neki i usvojili:-)
civic je smijesan igrac.
gojak, za njega sam do unazad pola godine ili malo vise, vjerovao, sada je vec, pisi propalo.
danilovic moze postati ronaldo, a nece, poslije titranja za srbiju, meni je bivsi, cak je smijesno da igrac tako smijesnog kluba igra prije jednog prcica npr., tacnije zalosno.

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 28 sep 2022, 00:10

Beduin je napisao/la:
27 sep 2022, 23:18

J3bes LN, prosla je. Tek sad slijedi ono najzanimljivije - potencijalna utakmica protiv Rusije.
Neće biti utakmice sa Rusijom, to je predizborna koska za glasače gospon Laktašenka. Živi bili pa vidjeli. :bih:
bošnjanin

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 28 sep 2022, 00:26

NerminFatic je napisao/la:
27 sep 2022, 23:11
Mora da su se prepali nasih velemajstora i zapeli da nas izbjegnu :mrgreen:

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 28 sep 2022, 00:33

NerminFatic je napisao/la:
27 sep 2022, 23:11
Ako ne prođemo ni mi ni oni,onda su nam mogući protivnici u baražu :D
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.