Buraz u kojem ti svijetu živiš ? U kojim ligama igraju naši reprezentativci ? Kakvog je kvaliteta naša domaća liga ?
Kad smo to bili sila ? Pa zar nas nisu prije pobjeđivali i Finska i Rumunija ? De malo realnosti ...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Buraz u kojem ti svijetu živiš ? U kojim ligama igraju naši reprezentativci ? Kakvog je kvaliteta naša domaća liga ?
Pored sličnih protivnika smo doživjeli naš najveći uspjeh ikad, a i najveće bruke ikad, još sve u vremenu zlatne izvikane generacije.
opwet ovi vicini uvlaciguziFCB1986 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 11:46Stvarno su neki ljudi cudni, svjesni smo svi problema u i oko reprezentacije, i toga da Vico nije ni blizu pravi covjek za predsjednika. Ali iz kojeg razloga vi pojedinci gledate s viska reprezentavije Finske, CG, Rumunije kao da smo mi neka sila. Jeste li vi svjesni da mi trenutno ima dva-tri igraca kvalitetna, a nemamo ni jedne super kvalitete(uz duzno postovanje Dzeki, ipak je i on u godinama i daleko od svog primea). Mi smo eto ekipa koja je redovan ucesnik SP i EP, pa eto sad ovaj plasman u ligu A u malo slabijoj grupi je onako za nas nista, nesto sto smo i tako navikli.
Dajte shvatiti da smo mi prosjek reprezentacija, sa nikakvim sistemom i nikakvom kvalitetom igrackog kadra, tako da ovo je uspjeh..
Zivim u svijetu u kojem pobjeda protiv Divizija C ekipa poput Rumunije i Crne Gore ne slavim kao da smo prosli u cetvrtfinale SP. Nikad nisam rekao da smo sila, jer to nismo, ali nismo ni qarina od ekipe kako to mnogi zele da predstave nasu selekciju. Kada pogledamo sve ekipe u nasoj grupi, sve osim 1 mjesta je ogroman fail i meni ovo nije nesto sto se treba od Peteva praviti heroja.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 sep 2022, 11:13Buraz u kojem ti svijetu živiš ? U kojim ligama igraju naši reprezentativci ? Kakvog je kvaliteta naša domaća liga ?
Velika je zbrka u tom tvom svijetu u kojem zivis. Ti očito živiš u nekim iluzijama.ReX je napisao/la: ↑27 sep 2022, 20:18Zivim u svijetu u kojem pobjeda protiv Divizija C ekipa poput Rumunije i Crne Gore ne slavim kao da smo prosli u cetvrtfinale SP. Nikad nisam rekao da smo sila, jer to nismo, ali nismo ni qarina od ekipe kako to mnogi zele da predstave nasu selekciju. Kada pogledamo sve ekipe u nasoj grupi, sve osim 1 mjesta je ogroman fail i meni ovo nije nesto sto se treba od Peteva praviti heroja.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 sep 2022, 11:13Buraz u kojem ti svijetu živiš ? U kojim ligama igraju naši reprezentativci ? Kakvog je kvaliteta naša domaća liga ?
vjeruj da trenutnu repku pratim iz zayebancije, povrsno:-)
iznad sam ti naveo svoj problem sa ovom repkom...mozda ti je malo i jasnije zasto ne kontam da neko moze navijati za srbiju..Raonffa je napisao/la: ↑27 sep 2022, 23:43Ne pratiš ti repku ni iz zayebancije ni površno, ti pratiš repku da bi mogao ismijavati one što si uzeo na zub (a dosta je takvih, počevši od igrača pa nadalje) i tako hraniš svoj ego. Neko ko nešto prati "površno i iz zayebancije", vjeruj mi, ne učestvuje u forumaškim diskusijama braneći svoje stavove.
Nisi jedini, ima vas par koji bi muda jeli da se sa Petevom plasiramo na Euro, i tu se onda automatski diskvalifikuješ kao neki konstruktivan kritičar, a mnošto je takvih momaka ovdje koji kritikuju mnogo ali se vidi da to rade iz dobre namjere, pa čak nekad i pohvale ako se ima šta za pohvaliti.
Ti od 100 postova kudiš sve živo u njih 99 i to je tvoj najveći problem![]()
Neće biti utakmice sa Rusijom, to je predizborna koska za glasače gospon Laktašenka. Živi bili pa vidjeli.
Mora da su se prepali nasih velemajstora i zapeli da nas izbjegnuNerminFatic je napisao/la: ↑27 sep 2022, 23:11Fino sto Srbi dobise Norvesku sad nece s nama moci za EP…
Ako ne prođemo ni mi ni oni,onda su nam mogući protivnici u baražuNerminFatic je napisao/la: ↑27 sep 2022, 23:11Fino sto Srbi dobise Norvesku sad nece s nama moci za EP…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.