nevalja onaj screen recorder pa mi je ovako ispalo idite na HQ
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
evo od mene gol ibija protiv portugala ali je losa slika al vidi se kako tako

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 nov 2009, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
hahahhahahahhha...tacno ste vidi da ste neka djecica...kako se samo lako isprovocirate,a tako ste bili nabrijani za tekmu:) nemoj te to sebi dozvoliti...ima par razumnih momaka,al ima i zaguljenih...samo ti postavljaj taj kliip "ubij cetnike" al slab si na djelima,kao i uvijek....al ok,imas pravo na misljenje... ej odoh,pocinje irska-srbija a poslije portugal-bih
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
Ostalo je jos malo vremena u ovom mom starom upaljacuuu!!!
HAjmoooo bosnoooooo hajmo zmajevi
[youtube][/youtube]
HAjmoooo bosnoooooo hajmo zmajevi
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Жика Павловић
- Kontakt:
spaha je napisao/la:**** li ti familiju u usta cetnicku, **** li ti sve u familiji sto steku moze dohvatiti, dabogda ti se sve u kuci osusilo osim vesa! degenu jedan cetnicki!rade_bl je napisao/la:sto ja provociram,nikome nisam osovao majku, nisam nista opsovao..a vi meni cjelo vece...ovaj postavlja "ubij cetnike" i sta ja da radim?! aj razguli sa foruma... idi gledaj klipove portugala....spaha je napisao/la:pa moderatoru koji ti je djavo ovaj provocira cijeo vrijeme, a ti nista daj ba banujte ga, nemoj te dozvoliti da nam kvari ovako dobru atmosferu!
- the scouser
- Kontakt:
hahahahahah dobar bavarac ahhahaha,kad ce drugi set hahahahahomerbavarac je napisao/la:Cuuuuuj. I ja navijam za Argentinu.starcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL![]()
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
cetnicino: nemoj se meni obracati na taj nacin jesi cuo! znam da cede poput tebe vrijedja sto se nikada nece priznati RS" ? je napisao/la:Ne trebaš govoriti da si iz EU, to se vidi. Normalni ljudi, poslije svih sran*a, žele živjeti normalnim životom, a takvi kreteni kao ti žive u Njemačkoj ko bubrezi u loju, i ne žele da ovdje išta krene na bolje. Lako ti je iz EU punog stomaka glumiti patriotizam, i da se ovdje opet zarati, takve kao ti boli briga, samo pobjegnu nazad u svoju EU. Gade mi se takvi ljudi!steve-o je napisao/la:konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
hoce pile naninoMadafaka je napisao/la:Da ga hoce joj nano, da ga hoce joj nanice, da ga hoce zabit Vedoooooo joj nano naniceeeeeeee
× Plava krv ispod koze ×
drugi set pocinje veceras, oko 20i10-mislim da je tad' najavljenthe scouser je napisao/la:hahahahahah dobar bavarac ahhahaha,kad ce drugi set hahahahahomerbavarac je napisao/la:Cuuuuuj. I ja navijam za Argentinu.starcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL![]()
![]()
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
[/quote]
drugi set pocinje veceras, oko 20i10-mislim da je tad' najavljen
[/quote]
Rade poslao sam ti privatnu poruku,ako mi mozes na nju odgovorit ....
drugi set pocinje veceras, oko 20i10-mislim da je tad' najavljen
Rade poslao sam ti privatnu poruku,ako mi mozes na nju odgovorit ....
**** li vas nacionalisam....primitivci glupi
Sad ce njih neko drugi dobit sa 5-6 razlike
pustite ga vise na miru sta obracate paznju na majmuna,samo opusteno
VOLIM TE BOSNO
VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
@starcevica i radebl
Evo ide Djokovic, sad ga ja zvao, kaze da bar uzmete 1 gem dok nije kasno
Evo ide Djokovic, sad ga ja zvao, kaze da bar uzmete 1 gem dok nije kasno
- Жика Павловић
- Kontakt:
Hvala bogu da se javio neko punoljetan. Satraše brate ova djeca...fico45 je napisao/la:**** li vas nacionalisam....primitivci glupi
- rob do bagro
- Kontakt:
a jbt datum...zar ovo jos dopustate admini...pa vidite da nemog 2 dobre sastavit, svaki drugi post o RS-u,cetnicima
umjesto da se koncentrisemo na tekmu...mi moramo citat ovdje diskusije o politici
umjesto da se koncentrisemo na tekmu...mi moramo citat ovdje diskusije o politici
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Prvi koji napise post a da je offtopic,odnosno da ima veze sa politikom bice banovan.Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
haha, pa u takvoj drzavi vi bi bili manjina i opet ste onda ugrozeni" ? je napisao/la:Evo da ja probam: ? & у "! " $ ?!lejla je napisao/la:ko napise post o RS-u gay je...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da provjerim jesam li pe*er?
.
.
.
Nisam pe*er skroz mi se sviđaš, rado bih sa tobom pravio male bosance!![]()
![]()
Dragon Town
Meni su gori ovi što odgovaraju. Pa Bog vas smeo profurajte pored tih provokacije, zamislite kod ih nema, jer će se ionako pobristi sad ili kasnije...rob do bagro je napisao/la:a jbt datum...zar ovo jos dopustate admini...pa vidite da nemog 2 dobre sastavit, svaki drugi post o RS-u,cetnicima
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ajmoooooooo la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Ponos Torina
- Kontakt:
DA LI OVDJE POSTOJI ADMINISTRATOR FORUMA
hoce ko ove pacenike srpske da smiri ili im se mora pojedinacno ebat sve!!!!!
hoce ko ove pacenike srpske da smiri ili im se mora pojedinacno ebat sve!!!!!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 nov 2009, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]
malo atmosfere iz Lisabona,,,

malo atmosfere iz Lisabona,,,
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.