nevalja onaj screen recorder pa mi je ovako ispalo idite na HQ

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
spaha je napisao/la:**** li ti familiju u usta cetnicku, **** li ti sve u familiji sto steku moze dohvatiti, dabogda ti se sve u kuci osusilo osim vesa! degenu jedan cetnicki!rade_bl je napisao/la:sto ja provociram,nikome nisam osovao majku, nisam nista opsovao..a vi meni cjelo vece...ovaj postavlja "ubij cetnike" i sta ja da radim?! aj razguli sa foruma... idi gledaj klipove portugala....spaha je napisao/la:pa moderatoru koji ti je djavo ovaj provocira cijeo vrijeme, a ti nista daj ba banujte ga, nemoj te dozvoliti da nam kvari ovako dobru atmosferu!
hahahahahah dobar bavarac ahhahaha,kad ce drugi set hahahahahomerbavarac je napisao/la:Cuuuuuj. I ja navijam za Argentinu.starcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL![]()
![]()
cetnicino: nemoj se meni obracati na taj nacin jesi cuo! znam da cede poput tebe vrijedja sto se nikada nece priznati RS" ? je napisao/la:Ne trebaš govoriti da si iz EU, to se vidi. Normalni ljudi, poslije svih sran*a, žele živjeti normalnim životom, a takvi kreteni kao ti žive u Njemačkoj ko bubrezi u loju, i ne žele da ovdje išta krene na bolje. Lako ti je iz EU punog stomaka glumiti patriotizam, i da se ovdje opet zarati, takve kao ti boli briga, samo pobjegnu nazad u svoju EU. Gade mi se takvi ljudi!steve-o je napisao/la:konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
hoce pile naninoMadafaka je napisao/la:Da ga hoce joj nano, da ga hoce joj nanice, da ga hoce zabit Vedoooooo joj nano naniceeeeeeee
drugi set pocinje veceras, oko 20i10-mislim da je tad' najavljenthe scouser je napisao/la:hahahahahah dobar bavarac ahhahaha,kad ce drugi set hahahahahomerbavarac je napisao/la:Cuuuuuj. I ja navijam za Argentinu.starcevica je napisao/la:veceras navijam za portugal,.iskreno![]()
pozz iz BL![]()
![]()
Hvala bogu da se javio neko punoljetan. Satraše brate ova djeca...fico45 je napisao/la:**** li vas nacionalisam....primitivci glupi
haha, pa u takvoj drzavi vi bi bili manjina i opet ste onda ugrozeni" ? je napisao/la:Evo da ja probam: ? & у "! " $ ?!lejla je napisao/la:ko napise post o RS-u gay je...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da provjerim jesam li pe*er?
.
.
.
Nisam pe*er skroz mi se sviđaš, rado bih sa tobom pravio male bosance!![]()
![]()
Meni su gori ovi što odgovaraju. Pa Bog vas smeo profurajte pored tih provokacije, zamislite kod ih nema, jer će se ionako pobristi sad ili kasnije...rob do bagro je napisao/la:a jbt datum...zar ovo jos dopustate admini...pa vidite da nemog 2 dobre sastavit, svaki drugi post o RS-u,cetnicima
umjesto da se koncentrisemo na tekmu...mi moramo citat ovdje diskusije o politici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.