Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
imam problem sa memorijom na laptopu
sve sto ima su dvije igrice koje ne zauzimaju ni 10GB, ali slobodne memorije imam nesto manje od 100MB
skidao sam igrice, pa brisao, da li su mozda ostale na hard disku i zna li neko sta je problem i kako ga rijesiti ?
sve sto ima su dvije igrice koje ne zauzimaju ni 10GB, ali slobodne memorije imam nesto manje od 100MB
skidao sam igrice, pa brisao, da li su mozda ostale na hard disku i zna li neko sta je problem i kako ga rijesiti ?
kolika ti je velicina hard diska? tj.koliko imas ukupne memorije na racunaru?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa ako si brisao samo slanjem u recycle bin, nisi ih izbrisao sa kompjutera u potpunosti.Semirr je napisao/la:imam problem sa memorijom na laptopu
Ideš Control Panel > Add or Remove Programs > i onda ako je koja igrica ostala izabereš opciju Remove i pokrenuće se deinstalacija.
Može biti da je ovo u pitanju, pokušaj.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Semsudin je napisao/la:Pa ako si brisao samo slanjem u recycle bin, nisi ih izbrisao sa kompjutera u potpunosti.Semirr je napisao/la:imam problem sa memorijom na laptopu
Ideš Control Panel > Add or Remove Programs > i onda ako je koja igrica ostala izabereš opciju Remove i pokrenuće se deinstalacija.
Može biti da je ovo u pitanju, pokušaj.
Rijesio sam problem. Igram FIFA Manager i toliko puta sam snimio da je ukupno zauzimalo 50GB
imam problem sa externim hard diskom, spremio sam sve na njega, bio je na popravci, novi windows sve, uglavnom sad kad ubacim i otvorim pise folder is empty iako su sve stvari i dalje na externom, znam jer vidim po memoriji da je pun i kada sam skenirao sve je ocitao, problem je vjerovatno sto na njemu ima nekih virusa od ranije. Pokusao sam iskljuciti antivirus i firewall ali ponovi nista nije ocitao. Ima li ko neku ideju
Moja sestra je imala sličan problem na laptopu , samo što je ona uspjela vidjeti svoje fajlove , i kada sam uključio da se vide ekstenzije , svi fajlovi, čak i folderi (znači i fajlovi bez ekstenzija) su imali .exe ekstenziju... Ali ne sjećam se kako sam to riješio do kraja .
moguce da je bilo u vezi sa opcijom show hidden files ili tako nesto, ja sam i to aktivirao ali nije do toga
Ovako ljudi, imam Platoon dobar dzojstik i radio je savrseno sve do neki dan. Iz cista mira vise ne funkcionise nijedna tipka. Analog svijetli i vidi se da ga racunar prepoznaje, ali kada udjem u igru ne funkcionise nijedna tipka. Sve sam probao sto sam znao i nista nije uspjelo, pa evo da se i ovdje obratim valjda neko ponudi rjesenje.
SAMO ČELIK !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
my computer- desni klik na local disk-properties-disk clean up-sve oznacite i ocistite
Skida mi od 11kb\s do 114kb\s
Na speednetu piše download 4.99mbs
BHtelecom ?Neutral je napisao/la:Skida mi od 11kb\s do 114kb\s![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Yep. Smeće veliko kao skoro sve in our lovely country.
Neutral je napisao/la:Skida mi od 11kb\s do 114kb\s![]()
Tako je i kod mene bilo neki dan,i par dana poslije samo od sebe se unormalilo.
Mislim da je tako evo već 3 sedmice, možda čak i 4. Skida nekada kako treba, no većinom ne. Dobro pa se surfanje popravili, prije sam morao refresh 2-3x stranicu da je otvori.
Po ko zna koji put amaterski sve u kompaniji koja zarađuje godišnje milione. Katastrofa.
Po ko zna koji put amaterski sve u kompaniji koja zarađuje godišnje milione. Katastrofa.
Imaju globalni problem koji ne zele priznati
Znaci do njih je zadnje 3 sedmice.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Yep, Neo de mi opet pošalji svoju stranicu na p i k-u ako nije problem.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za koliko se ovako najjeftinije mogu novi zvucnici nabavit u Zenici? Ono, zajebi kvalitet.
14KM u Imtec-uDonnie Darko je napisao/la:Za koliko se ovako najjeftinije mogu novi zvucnici nabavit u Zenici? Ono, zajebi kvalitet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mora nedje jeftinije bit
Trebaju mi hitno, nebitno zasto
Trebaju mi hitno, nebitno zasto
Nađi ih na p.iku za cenera, možda 7-8KM.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 2 gosta.