Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
marconato
-
Kontakt:
Ima li ko jaci, bolji??!

Lik je statisticki najuspjesniji igrac slavnog Uniteda!!!
Vidić rekorder Junajteda!
Nemanja Vidić, kapiten Mančester junajteda, je rekorder "đavola" po broju pobeda, ali kada se u obzir uzmu fudbaleri koji su odigrali više od 60 mečeva. Taj procenat iznosi 72 odsto posle trijumfa nad Sanderlendom minulog vikenda.
Vidić je odigrao 261 meč sa Junajted, kao pobednik je napustio teren 186 puta, a kada nije bio u timu, na 155 mečeva, Junajted je trijumfovao 98 puta, odnosno oko 63 odsto. Junajted nije primio gol sa Nemanjom u timu na 133 utakmice što je oko 51 odsto svih mečeva kapitena Junajteda. Srbin kaže da redovno pogleda statistiku posle utakmica.
- Imam priliku da pogledam statistiku posle svakog meča. Tako možete da vidite na kojim stvarima možete više da radite, šta da poboljšate. Mogu da vidim koliko sam duela dobio, koliko sam imao tačnih pasova ili udario loptu glavom. Ali, ne radi se samo o statistici. Volim da gledam detalje sa mečeva. Neki igrači to ne vole, ali ja ne propuštam priliku.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
harishp
-
Kontakt:
Definitivno,nije ni cudo sto su otisli u k.k.
Tragikomedija je kad neko kaze da imamo te i te igrace,pa da ima San Marino pola Spanjolske repke,mozda bi u baraz

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
A vas to kao iznenadjuje ?
Ja se vise i ne obazirem preterano na sve gluposti koje on moze da kaze, cak sam u pojedinim momentima misljenja da Ava Karabatic ima pametnije izjave.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
sock56
-
Kontakt:
Nema ni BiH u obrani igrače Chelseija, Uniteda, Citya, Dortmunda, Lyona, pa svejedno igra duplo bolje od Srbije.
Srbima nisu problem igrači niti nedostatak kvalitete. To eventualno u napadu jer su tamo baš tanki, ali opet bi mogli sastaviti solidan napad.
-
marconato
-
Kontakt:
Lik trabunja gluposti, jer nema opravdanja i pokrica za svoj lopovluk i neuspjeh...
Stolica mu se drma i on je toga svjestan, tako da mu nista drugo ne prostaje nego opravdanja u nebuloznim izjavama...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
alan_kardec
-
Kontakt:
Postao/la alan_kardec » 06 apr 2013, 16:34
Kakav debil majko mila.

Kako se frajer provaljuje pa ja ne mogu da vjerujem. Zbog njega i ovih izjava, je srpska repka postala predmet sprdnje u regionu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
-
marconato
-
Kontakt:
Subotic strijelac za preokret Dortmunda...

-
alan_kardec
-
Kontakt:
Postao/la alan_kardec » 06 apr 2013, 19:07
radović pogodio za legiju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
-
sock56
-
Kontakt:
Nisam pratio kako je igrao za Srbiju, ali Ljajić je odličan u Fiorentini. Evo baš gledam utakmicu protiv Milana, iako gube, on i Jovetić daleko najbolji.
Tomović dobio crveni zbog prekršaja na El Shaarawyu.
-
Rooney88
-
Kontakt:
E moj Mihajlovicu kakvog ti igraca ne zoves zbog himne.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
djoleprijedor
-
Kontakt:
Postao/la djoleprijedor » 07 apr 2013, 14:45
Rooney88 je napisao/la:E moj Mihajlovicu kakvog ti igraca ne zoves zbog himne.

Mihajlović je velika budala

Mens sana in corpore sano.
-
marconato
-
Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:E moj Mihajlovicu kakvog ti igraca ne zoves zbog himne.

Kako njega, tako i Matica! Njih 2 su po trenutnoj formi i partijama ponajbolji igraci na ovim prostorima...

-
Rooney88
-
Kontakt:
marconato je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:E moj Mihajlovicu kakvog ti igraca ne zoves zbog himne.

Kako njega, tako i Matica! Njih 2 su po trenutnoj formi i partijama ponajbolji igraci na ovim prostorima...

Mah dobro, Matica sam htio navesti ali, da nebi izazvao nezeljene komentare ultraupucenih koji ga prate od onog clanka
od 45 miliona eura, sam odustao. Ipak Ljajic igra u Italiji, to je jedna od 5 najjacih liga svijeta i tu dokazuje u kakvog igraca izrasta. Drugo je to sta misli Sinisa, ili, mozda bolje, cijom glavom misli strateg Srbijanske nacionalne selekcije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
marconato
-
Kontakt:
Ma glupo je bilo sta i pricati na tu temu! Nismo mi Spanija, pa da se odricemo takvih igraca...

-
alan_kardec
-
Kontakt:
Postao/la alan_kardec » 07 apr 2013, 23:56
Naši se baš raspucali. Zubotič, Radović, Matić, Ljajić, Ivanović...
RIP Adis Selmanović
-
Tribalian
-
Kontakt:
Bice zanimljivo gledati Benfiku naredne sezone .
edit: Ignjovski i Subotic i timu kola Bundeslige.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
MaGiCa
-
Kontakt:
"Milan Senić želi da igra za reprezentaciju Srbije, njegovi roditelji imaju istu želju, ali da bi to ostvarili morali su da uplate 350, koliko im je tražio Fudbalski Savez Srbije.
Milan Senić poseduje pasoš Srbije, kao i pasoš Mađarske odakle mu je majka. Otac Branislav kaže da će postojati logičan redosled prilikom izbora reprezentacije ukoliko neki savez pokaže interesovanje i Milan to igrama zasluži, ali i na ovom primeru se vidi da u FSS-u neke stvari moraju hitno da se promene.
“Ako zasluži poziv, Milan bi mogao da izabere prvo Srbiju, ali postoji nešto što mi kao roditelju smeta. Kada je izašao formular na zvaničnom sajtu FSS-a „Igraj za Srbiju“, ja sam prijavio svoje dete. Onda sam posle šest meseci dobio poziv da se pojavimo u Beču na nekom probnom treningu i da uplatimo novac, sad se tačno ne sećam koliko. Važno je da smo nešto kasnije ponovo dobili pismo u kojem nas obaveštavaju da ako uplatimo 350 evra Milan može doći na kamp u Staroj Pazovi da bi prošao pripreme. Ne pada mi na pamet da dinar jedan dam da bi moje dete igralo za reprezentaciju Srbije. Ukoliko misle da im je potreban, onda se zna ko treba da snosi troškove. Mađari znaju za Milana i bili su veoma zainteresovani…”, rekao je Branislav Senić, Milanov otac."

-
Tribalian
-
Kontakt:
Kakvi su to bednici

350 evra , ej breeeee

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Samo sto je sasvim logicno da se to placa jer tu dodje i kurta i murta,dakle ne selektiraju selektori reprezentacija vec moze svako dete koje ni ne trenira fudbal da se prijavi tek onako i onda selektori biraju najbolje.
I taj kamp se jeste placao i svi koji su bili na kampu su placali,ali cifra nije bila 350 eura vec dosta manja. E sada je tu pitanje da li je ovo istina i neko je hteo da se ogradi u FSS-u pa kola pala na ovome klincu,ili roditelji kao i u 90% slucajeva srpskog porekla to malo preuvelicavaju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.