svaka čast
Moderator/ica: GracanicaAA
A meni se čini da sa porazom vi više gubite, jer sa porazom vi nemate nikakve šanse za PL, a mi sa porazom ponovo imamo šanse. Ostaju nam sve utakmice koje možemo dobiti, osim Rudara, ali daće se i ta dobiti, znači samo jedna teška nam ostaje, što ne znači da ne možemo sve dobiti, a naravno i vi i Sloboda bi trebali neku kiksati.ALBOX je napisao/la:
Slazem se sa vecinom tvoga posta,ali....pritisak i ulog je bio isti i protiv Slobode,pa smo uspjeli...jednostavno dizali smo se iz utakmice u utakmicu (Doboj -Kakanj ne racunam ni u sta ) i danas smo nekako tempirani za subotu ,gdje bi trebo biti nas maximum, najbitnije nema povreda i kompletni smo ,a kada smo kompletni ,pakleni smo ,to je najbolje osjetila sloboda...izgleda da je trener i uprava odradila dobar posao samom fizickom i psihickom spremom, plus grad je uz BRATSTVO.... stadion ce biti napunjen ,nazalost Llorisa...a o tome sta ce pricati tuzlaci boli nas q....
![]()
nismo im nista duzni , cak naprotiv ....vas novi trener po nama je samo dobitak za nas, sada eksperimentisati sa ekipom koja nema igrual vidit cemo... iako ne uspijemo uci ovo za nas nije nikakva tragedija ,ali da cemo dati sve od sebe da vas pobijedimo ,to budi siguran
... i da dodam vezano za pritisak u ovoj utakmici mislim da je veci pritisak na vasoj strani, vi IMATE ITEKAKO sta izgubiti , mi ne
je li tako...pozzz napokon jednom normalnom forumasu iz Bihaca
Ma ako treba bice i specijalan pozdrav za magareIdimidodjimi je napisao/la:Hoce li opet Muosa reci: Jedinstvo ima samo ime
kad si vec toliko zapeo za magare sa mog avatara prvog, da ti onda fino objasnim da je sitnim slovima pored njegovog shupka pisalo "kiss my ass" isto kao sto to sada pise....cesc4 je napisao/la:Ma ako treba bice i specijalan pozdrav za magareIdimidodjimi je napisao/la:Hoce li opet Muosa reci: Jedinstvo ima samo ime
Vjeruj da nikad nisam gledo u pakas tog magareta pa ne znam sta tamo piseeee , ali sam zato ubjeden da ti znas sta je pisaloooIdimidodjimi je napisao/la:kad si vec toliko zapeo za magare sa mog avatara prvog, da ti onda fino objasnim da je sitnim slovima pored njegovog shupka pisalo "kiss my ass" isto kao sto to sada pise....cesc4 je napisao/la:Ma ako treba bice i specijalan pozdrav za magareIdimidodjimi je napisao/la:Hoce li opet Muosa reci: Jedinstvo ima samo ime
stoga poslusaj poruku od magareta ahahahahahha
a sad odyebaus kuknjava
Na pakasu ili pored vjeruj da ne zavirujem , sjecam se samo da je imao **** osmjehIdimidodjimi je napisao/la:kuknjava
Objasnio sam ti fino gdje je pisalo, nije na shupku nego pored hahahaa
I sto se ljutis sad.... ?![]()
Izazivas pa kad zakajlam onda se bunis kuknjava
Kad hoces da suknes, budi spreman i da primis yebiga...![]()
A odyebat sa teme necu nikad... zato suti i trpi kuknjava
Berlusconi u svoje vrijeme u Milanu hahahahhahaastaragarda je napisao/la:jel znate za jos neki primjer gdje prvi covjek opstine sjedi na klupi lokalnog kluba![]()
jest da se zezam al jel jos negdje stvarno postoji slican primjer
Ako to kaze tri boda onda idu Bratstvu sigurnoIdimidodjimi je napisao/la:Hoce li opet Muosa reci: Jedinstvo ima samo ime
pa ako to i kaže, bit će debelo upravu ,LloriS je napisao/la:Ako to kaze tri boda onda idu Bratstvu sigurnoIdimidodjimi je napisao/la:Hoce li opet Muosa reci: Jedinstvo ima samo ime
Fazon je sto on nece to reci, jer nece biti na pressqqlele je napisao/la:pa ako to i kaže, bit će debelo upravu ,LloriS je napisao/la:Ako to kaze tri boda onda idu Bratstvu sigurnoIdimidodjimi je napisao/la:Hoce li opet Muosa reci: Jedinstvo ima samo ime
Berluskoni uzeo milan i na osnovu velikog broja navijaca postao predsjednik italije, mozda i ovaj vas ima nesto na umu hahah.Idimidodjimi je napisao/la:Berlusconi u svoje vrijeme u Milanu hahahahhahaastaragarda je napisao/la:jel znate za jos neki primjer gdje prvi covjek opstine sjedi na klupi lokalnog kluba![]()
jest da se zezam al jel jos negdje stvarno postoji slican primjer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.