BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 23:25

Han!$;Lfc je napisao/la:Sušić treba dobiti još jednu šansu, ako ne pobjede Albaniju odmah mu dati otkaz, nadam se da će protiv Albanije početi Ibišević,Muslimović i Štilič.
Slažem se.
Imao je moju podršku od početka, uostalom kao što bi je imao i bilo koji drugi insan. Svidjelo mi se ono što je želio napraviti od ove ekipe. Međutim, ako kiksamo u Zenici, nema mjesta sentimentima, vjerujem da će i on sam tada odstupiti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 jun 2011, 23:26

pocinjete pretjerivati, rano je za trazenje otkaza a ne zelimo biti navijavi samo kada pobjedjujemo. Ovo je bila jedna losa noc i los splet okolnosti. Spahic i Mravac su zakali najvise ali neka im to bude pouka kao i citavom timu da moraju trcati kao osice a ne samo kaskati... idemo dalje i dobiti albance...
4-IN-A-ROW

Freddy Krueger
Kontakt:

Post Postao/la Freddy Krueger » 03 jun 2011, 23:26

Han!$;Lfc je napisao/la:Sušić treba dobiti još jednu šansu, ako ne pobjede Albaniju odmah mu dati otkaz, nadam se da će protiv Albanije početi Ibišević,Muslimović i Štilič.
Protiv Albanaca je najbitnije da zabijemo gol u prvih 20 minuta.Ako to učinimo onda ćemo im zabiti 5 golova.
"Welcome to prime time, bitch!"

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 03 jun 2011, 23:27

calcio je napisao/la:Što se tiče rumuna sa onim tranparentima...
neka dobro pogledaju

slika

za ovo si u bivšoj Jugi nekad mogao kupiti jednu kutiju cigara, ili jednu rumunku.
zavisi jeli ti bio ćeif da pušiš ili da ti ga.... :lol:
bivšoj...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 03 jun 2011, 23:27

Veceras svi losi,od Hasagica do Dzeke..sa onakvom igrom i borbom nemozemo ni Luxemburg dobiti..stvarno jadno od nasih igraca..sramota

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2011, 23:29

VanBasten je napisao/la:Pa kad zaradi ban, to mi je promaklo. Ko bi reko, nako miran dečko :mrgreen:
Majkemi počeo sam se brinut jerznam da je nakon svake tekme tu, a i sam bijah na rubu jal živčanog, jal srčanog :?
Miša mu, reprezentativni sport ove zemlje će me u mezar oćerat
Evo kaže da pozdravim sve, posebno administraciju :lol:

Pa nakon 3-0 sam gledao tenis... lagano... ponekad prebacivao da vidim rezultat. Nije ovo vrijedno nerviranja i slično...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 03 jun 2011, 23:30

susicuuuuuuuuuuuu konjuuuuuuuuuu moli begovica i paca da se vrate

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 03 jun 2011, 23:33

nikad losija utakmica MUSLIMOVIC NAJBOLJI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jun 2011, 23:33

VanBasten je napisao/la:
Slažem se.
Imao je moju podršku od početka, uostalom kao što bi je imao i bilo koji drugi insan. Svidjelo mi se ono što je želio napraviti od ove ekipe. Međutim, ako kiksamo u Zenici, nema mjesta sentimentima, vjerujem da će i on sam tada odstupiti.
Isto nisam nikad ništa loše rekao ,al ako kiksamo utorak(nedaj bože) nek kupi prnje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dinoooo
Kontakt:

Post Postao/la dinoooo » 03 jun 2011, 23:34

dajte ba ljudi ne serite vise. trebamo se malo na zemlju spustiti. ustvari spustise nas rumuni. ovo se je moralo, moralo desiti. ne znam koja je sad fajda trositi vrijeme ovdje, na glupe komentare. niste tako pricali, posljednje 2, 3 utakmice. bili su kriminalni veceras, to stojji, al idemo dalje. mi smo jednostavno takva ekipa, 2, 3 tekme dobre, onda jedna kiks. dobro je sto je sada dosao. idemo sad albaniju u zenici dobiti, abd.
ovim se samo postizete kontra efekat, treba im dati podrsku sad u utorak, i onda smo drugi.
i onda opet price zmajevi, dijamanti, ....

zato :D glavu gore
bosna se voli i kad gubi i kad vodi. :)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 03 jun 2011, 23:35

Hvala Bogu i Rogeru. :mrgreen:

Ovo je bio onaj klasicni deja vu po ko zna koji put od nasih nogometasa,selektora,navijaca,forumasa...
Imam kartu za Albaniju,ali pitam se:'Je li stvarno vrijedi ?' :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 23:35

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Pa kad zaradi ban, to mi je promaklo. Ko bi reko, nako miran dečko :mrgreen:
Majkemi počeo sam se brinut jerznam da je nakon svake tekme tu, a i sam bijah na rubu jal živčanog, jal srčanog :?
Miša mu, reprezentativni sport ove zemlje će me u mezar oćerat
Evo kaže da pozdravim sve, posebno administraciju :lol:

Pa nakon 3-0 sam gledao tenis... lagano... ponekad prebacivao da vidim rezultat. Nije ovo vrijedno nerviranja i slično...
De, da kakvu peticiju pokrenemo da mu se skine ban, ne valja u sebi da drži emotivni naboj nakon ovakve tekme...Treba čovjek da se isprazni ovdje. :mrgreen:

Ma i ja sam otišao u drugu sobu, jer nisam više mogao da gledam, tjeskoba me uhvatila ni tabla Xanaxa mi ne bi pomogla...Al na svaki Bahin povišeni ton, letio bi u sobu.. ****, paćenik :D

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 03 jun 2011, 23:39

Kako je moguce da niko ne spominje one transparente?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jun 2011, 23:39

calcio je napisao/la:Što se tiče rumuna sa onim tranparentima...
neka dobro pogledaju

slika

za ovo si u bivšoj Jugi nekad mogao kupiti jednu kutiju cigara, ili jednu rumunku.
zavisi jeli ti bio ćeif da pušiš ili da ti ga.... :lol:
bravo majstore. 8-)
fino je pokušati na ovaj način sakriti razočarenje i (donekle) probuditi nadu da se u narednoj utakmici može doći do punog plijena.
pobjeda protiv (uvijek mrskih) rumuna bi puno značila, ali jbg, malo se učinilo da bi se došlo do iste.
VanBasten je napisao/la: Imao je moju podršku od početka, uostalom kao što bi je imao i bilo koji drugi insan. Svidjelo mi se ono što je želio napraviti od ove ekipe. Međutim, ako kiksamo u Zenici, nema mjesta sentimentima, vjerujem da će i on sam tada odstupiti.
zar i ti brate bastene? :P
što se tiče odstupanja, on je neminovan :mrgreen: eh sad, da li poslije albanije ili neke druge utakmice, ili možda na samom kraju (baraž?).
pitanje je šta poslije njega? koga će ovi mrgudi imati za privilegiju da kritikuju?
kad kažem "kritikuju", mislim na razna ser.uckanja, gdje se često ne dohvataju struke, nego više nekih pogleda...u budućnost. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 23:42

jasko__ je napisao/la:Kako je moguce da niko ne spominje one transparente?
Ma ono je bilo očekivano. Nikakvo iznenađenje. I kad već spominješ dobrodošao potez s njihove strane, nadam se da će UEFA tragom svojih prijašnjih odluka kazniti Rumuniju igranjem bez prisustva publike.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 03 jun 2011, 23:42

Mi bi sa onakvom igrom i od Luksemburga izgubili.
Chelsea F.C.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 03 jun 2011, 23:43

odoooo sanjat kako sad VEDAD hebe mater Susicu sto ga nije ubacio a Edinu sto se nije u borbenosti makar malo ugledo od IGRACINE znnnnnammm sace se odma pojavit usminkani **** ovdje koji ce govorit istu pricu koju slusam evo dvije mozda i vise godina.... znammmm ljudi on je KLOC al jbg bez tog kloca Edin ne moze repka ne moze jer pored Lulica i Muslimovica ko je to jos trco i borio se kooo :?: mogu se kladit da je Vedad izborio vise lopti od Edina a o tome da je pretrco vise od njeg necu da pricam ....tako da velika pusssa i pozdrav za sve one koji su nasli dlaku u mom postu :lol: uzivat cu u vasem vrijedanju :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jun 2011, 23:44

Nisam ljubitelj Pape Susica - to je svima jasno - ali svi ovi komentari (kritikujuci i igrace sem Hasagica i samog sebe) su mu bili na mjestu i drago mi je je reagovao onako kako je reagovao. Tacno je sve rekao.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jun 2011, 23:44

San Marino izgubi od Finske 1:0. Čisto poređenja radi. Hebiga.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 jun 2011, 23:44

VanBasten je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:Kako je moguce da niko ne spominje one transparente?
Ma ono je bilo očekivano. Nikakvo iznenađenje. I kad već spominješ dobrodošao potez s njihove strane, nadam se da će UEFA tragom svojih prijašnjih odluka kazniti Rumuniju igranjem bez prisustva publike.
Ili oduzimanjem tri boda? :P
Nema ništa od toga, past će u zaborav, vidjet češ. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.