sta sam vam reko' .....obe sam pogodio...starmo76 je napisao/la:sta ste se usrali seronje...ako sumnjate u ove momke onda nista ne pisite...nedaj boze da neko od njih procita sta mislite....zabili im 4 komada u njihovoj avliji....ako ne zabijemo jos 2 u nasoj vi se meni poserite u usta...ajmo malo pozitive u tabor....kad bi ciro ovako bodrio igrace kao sto vi pricate mi ni estoniju nebi pobjedili...
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
- MentalitaUltras
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Bolivija je jaka kod kuce jer igraju na 3,5 km nadmorske visine. Nije cudno sto su ih tako dotukli, argentinci sigurno ostali bez daha na toj visinisanin_bosanac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6-1 za boliviju protiv argentine...ah burazeru al ih natrpaše
Zaebala me Argentina za 2 hiljade €

15 utakmica dobio a zaeba me Maradona

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Može li mi neko reći, ali da je sigurno 100%, jel najbolji drugo-plasirani u grupama ide direktno u JAR ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
najgori drugi ispadaGunnerS je napisao/la:Može li mi neko reći, ali da je sigurno 100%, jel najbolji drugo-plasirani u grupama ide direktno u JAR ?!
ostalih 8 igraju baraz
jok buraz...baraz svimaGunnerS je napisao/la:Može li mi neko reći, ali da je sigurno 100%, jel najbolji drugo-plasirani u grupama ide direktno u JAR ?!
- Principatus
- Kontakt:
Sigurno hoces da cujes? Ne ide. Jedan od drugoplasirani ispada i to sa najmanje poena ili manje golova pri istim poenima. Ostali se bore za SP u barazu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jbg buraz zao mi jeMentalitaUltras je napisao/la:calcio je napisao/la:Bolivija je jaka kod kuce jer igraju na 3,5 km nadmorske visine. Nije cudno sto su ih tako dotukli, argentinci sigurno ostali bez daha na toj visinisanin_bosanac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaebala me Argentina za 2 hiljade €![]()

mene je zajebala Italija i Grcka inace sam pogodio da ce slovaci dobiti cehe u gostima i neke druge teske utakmice.
vise srece drugi put i za mene i za tebe

GunnerS je napisao/la:Može li mi neko reći, ali da je sigurno 100%, jel najbolji drugo-plasirani u grupama ide direktno u JAR ?!
Da evo http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... place.html
hahahah jeste jeste citao sam i ja o tome ali sam zaboravio ali opet 6 komada primiti BRUKAcalcio je napisao/la:Bolivija je jaka kod kuce jer igraju na 3,5 km nadmorske visine. Nije cudno sto su ih tako dotukli, argentinci sigurno ostali bez daha na toj visinisanin_bosanac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hehehammers je napisao/la:hahahah jeste jeste citao sam i ja o tome ali sam zaboravio ali opet 6 komada primiti BRUKAcalcio je napisao/la:Bolivija je jaka kod kuce jer igraju na 3,5 km nadmorske visine. Nije cudno sto su ih tako dotukli, argentinci sigurno ostali bez daha na toj visinisanin_bosanac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

To se jarane zali Maradoni, i koga boli qrac kako je igrala bolivija na dan kad je BiH prvi put izborila plasman na SP?MentalitaUltras je napisao/la:calcio je napisao/la:Bolivija je jaka kod kuce jer igraju na 3,5 km nadmorske visine. Nije cudno sto su ih tako dotukli, argentinci sigurno ostali bez daha na toj visinisanin_bosanac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaebala me Argentina za 2 hiljade €![]()
Moze li meni iko reci ko je zabio 3 gola u dvije tekme, ko je najbolji strijelac u kvalifikacijama, ko je ucenik MAGATHA (najboljeg trenera), za koga igra, mislim na repku, koliko je visok i tezak te da li ce preci u man utd ili arsenal. 

-
- Kontakt:
da se ja pitam,izbacio bi sve kvazi zemlje kao sto su san marino,luksemburg,malta i ta buranija u kakvu b diviziju,jer nema logike kad jedan san marino 10-0 izgubi u modernom fudbalu..mislim sramota
- MentalitaUltras
- Kontakt:
jbg buraz zao mi je
mene je zajebala Italija i Grcka inace sam pogodio da ce slovaci dobiti cehe u gostima i neke druge teske utakmice.
[/quote]
Ja dobio
Belorusiju
Bugarsku
Dansku
Avstraliju
Hrvatsku
Englesku
Madzarsku
Škotsku
Poljsku
Rusiju
Švicarsku
Njemacku
Estoniju
BiH
Francusku
Zaeba me Argentina ..
Biće bolje drugi put aBd

Ja dobio
Belorusiju
Bugarsku
Dansku
Avstraliju
Hrvatsku
Englesku
Madzarsku
Škotsku
Poljsku
Rusiju
Švicarsku
Njemacku
Estoniju
BiH
Francusku
Zaeba me Argentina ..
Biće bolje drugi put aBd

-HzsA87-
-HzsA87-
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Da se vratim temi ..
Prvo Polovrijeme Predobro ..
Drugo nešto slabije..
Popustali smo u zadnjih 20 minuta ..
Imali smo igrača više..
Mogli smo zabit još po koji Gol
ali važna su nova tri boda ..
Ko če sad čekat 6 mjeseci
Prvo Polovrijeme Predobro ..
Drugo nešto slabije..
Popustali smo u zadnjih 20 minuta ..
Imali smo igrača više..
Mogli smo zabit još po koji Gol
ali važna su nova tri boda ..
Ko če sad čekat 6 mjeseci

-HzsA87-
-HzsA87-
@Calcio haha ma i ovako nam nemogu nista a jos kad bi se posluzili taktikom Bolvije gdje bi nam kraj bio 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
- lolo d pitar
- Kontakt:
tako je,a i pretpostavljam da nas malo lagiBahtic7 je napisao/la: To se jarane zali Maradoni, i koga boli qrac kako je igrala bolivija na dan kad je BiH prvi put izborila plasman na SP?
BRAVO BRAVO BRVO BRAVO LAVOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SVE CESTITKE NA POBIJEDI NAJVECI PONOS NACIJE BIH REPKA

Joj joj kakva je proslava bila u Stocu...Sutra ću vam staviti linkove...
Bolje nego u Sarajevu...
Bolje nego u Sarajevu...

- adnan_nanda
- Kontakt:
Svaka im cast svima i navijacima koji su bili fenomenalni,sad ce se lakse disati ovih nekoliko mjeseci do sledece tekme pa onda nastavljamo tamo gdje smo stali.BRAVO BOSNO I HERCEGOVINO!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.