KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ipsa » 27 maj 2009, 00:39

slika br 11 u pitanju je demonstracija faula u napadu...hehe
I feel devotion!!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 27 maj 2009, 00:41

Ovom utakmicom i vjerovatnim porazom u subotu i gubitkom titule moglo bi se reći je Bosna imala samo djelimično uspješnu sezonu.Čak više neuspješnu jer titula je prioritet broj 1.Sva sreća pa su nam takva pravila pa i prvak lige 8 ide u NLB(izborili smo drugog BH predstavnika I zaslužili smo igrati i sledeće godine NLB).I bez obzira ko bude pravio ekipu za sledeću godinu sigurno da u trenutnom sastavu ima igrača kojima se treba zahvaliti jer i liga 13 za njih je preveliki zalogaj.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 maj 2009, 00:42

R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 maj 2009, 00:43

.
Zadnja izmjena: lolo d pitar, dana/u 27 maj 2009, 00:47, ukupno mijenjano 3 puta.

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 27 maj 2009, 00:43

aqarius je napisao/la:POzdrav svima.Pa šta je ono u Sarajevu.Mislim na vas navijače Sarajlije.Što puštate da vam na tekmu dolaze penzioneri ,mamin sinovi i babine kćeri,manekeni i razni fićfirići....Pa moja nana bolje navija dok gledamo tekmu na TV.Izgleda da je sada trend pojaviti se u publici da budeš viđen a ne što voliš košarku ili klub.Pa ja u cijeloj publici nisam vidio ni jednog pravog fanatikosa sve nešto uštogljeno.HAJDE SARAJLIJE BUDITE ONI STARI
gdje ti zivis?,ko jos voli ultrase?fanatikose?
To je naziv za problem.
KKBosna je gospodski klub i tu dolazi gospoda i pokoji ljubitelj kosarke srednjeg staleza koji je presao preko cjelokupne politike kluba prema navijacima(pocevsi od F8).
Uprava KKBosne je imala vitiju da ne dolaze na tekmu fanatikosi/ultrasi jer im probleme prave i nemogu da rade od kluba to sto oni hoce kao sto danas sarajevo nemoze jer ima na ledjima armiju navijaca koja je najorganizovanija u drzavi.
Nasa uprava hoce one sminkere i elitu kako bi aplaudirali na pobjedama a u porazima napustali dvoranu pola sata prije kraja tekme.
Sto se tice tekme sudije su svaku situaciju gdje nisu bili sigurni dosudili sirokom sto nije trebalo sirokom da bi pobijedili ali su bili tu kao 6 igrac i ispomoc.NADAM SE OVAKOM SUDJENJU U SIROKOM.
Igraci bosne pocevsi od kapitena koji je od dolaska ponude iz olimpije bio vec u musilima u ljubljani (sumnjive povrede)i zaboravio da treba odigrati ostatak sezone u bosni-SRAMOTA,ovcina hladan kao spricer isto kao da igra neko gacko a on je tu u prolazu(odraz je za njega nepoznat pojam),ivanovic nezna sta je odbrana kao i cijeli tim,nazalost i vv je malo previse pretendovao pod kosa gdje the great ovcina,ivanovic nisu mogli meda sto zbog tuce i hrvackih zahvata sto zbog gluposti.
morali smo uzimati vise izradjenih suteva a ne zavlacenja i nerezonski sutevi vucka,ovcine itd.
1 OD DVIJE NAJLOSIJE TEKME OVE GODINE.
SAMO STO SAD NEMA POPRAVNOG

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 maj 2009, 00:46

@newbie

ti Bogami ko da si sa Marsa pao,pa ti sve cudno...gdje si ti bio u ratu uopšte?? koliko godina imaš??
Znaš li ti da je u Bosni bio krvavi rat 4 godina,da je komplet hercegovina zatrovana ustaštvom kao idejom?
Znaš li da se pjesme o Franceticu,Bobanu,Luburicu i ostalim ustašama NE PJEVAJU OD JUCE,niti od veceras??
To je vec godinama standardan folklor i ikonografija hrvatskih klubova iz hercegovine...to je njihova dika i ponos.
I pjevat ce ista pjesme i dalje u buducnosti i perspektivi,svidjelo se to nama ili ne...boli njih kita šta mi imamo reci u vezi toga...oni su ustaše,vole tu opciju,ideologiju,varijantu...nazovi kako hoceš,ali pusti šuplju pricu i moralisanje kad to ne pije vode...država niti sudovi ne rade po tom pitanju,a ti se našo preko foruma moralisati sad-nidje veze.
I šta sad??? sad si ti zatecen time jelde...zatecen si u 2009 godine ustaškim pjesmama?? ne mogu da vjerujem.
Ponavljam pitanje...sa koje si ti planete pao??
I na kraju,odakle ti uopšte ideja da ja odobravam ustaške pjesme u sred Sarajeva??...pa nemoj da vrijeđaš,nije fer.

izvinjavam se administraciji što sam skrenuo sa teme,ali mora se nekako stati u kraj neznanju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 27 maj 2009, 00:47

TaRgEt_ je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarkap-17925.htm

IPsa brate si ovo ti :)
ma jok sta ti pada na pamet...
I feel devotion!!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 27 maj 2009, 00:47

Da je kkbosna veliki klub govori vecina komentara gore kojima se u vecini cestita Sirokom na pobjedi. Pridruzio bi se istim i rekao (za razliku od vas kada gubite i uvijek ali uvijek vadite na sudjenje), da je pobjeda postena i zasluzena. Vlasic vam i nije nesto zasluzan, radio je sto bi vecina ljudi koji se razumiju u kosarku radila. Igracima treba kapu skinuti jer su (a gledao sam ih svaki put) odigrali maestralno i kao nikada do sada, jednostavno im je sve ali bas sve islo za rukom. Grgat po meni poslije McCaskila najbolji centar lige, sjajan igrac.
Kako to uvijek biva uveliko im je sve to omogucila jadna igra svih igraca kkbosne koji su promasili 15 slobodnih bacanja, trica 10najmanje a mora se reci i ono najvaznije igrali bez centra. Svi su podbacili.
Mislim da je i trenutak da se malo poslozi racun pa da se velecasnog VV priupita za neke stvari i njegovo "bojkotovanje" nekih igraca koji su nam nocas malo je reci falili.
O situaciji u dvorani koja sad redovno ima spustene zavjese je slika koja po meni sad vec sasvim jasno uspjela zamisao onih koji vode nas klub. Sto drugo treba da znaci postavljanje sarafcigera za PR-a nego namjeran potez kako bi se u dvorani naslo jos samo par stotina istinskih postovalaca i sportskih radnika te ponesto djevojcica koje vise gledaju unaokolo nego u teren. Zakljucak je kome trebaju navijaci, raznorazni pritisci, svjedoci i konstruktivni kriticari(citaj Ars01) kada se posao mora odraditi u miru i tisini. Koji posao procjenite sami.
Sto se tice posjete 20ak budaletina iz Sirokog sta reci, momci vidilo se propuh, dosli da vide malo puta i veliki grad, vjerovali ili ne ali u Sarajevu jednostavno takve pojave i posjetioci vec odavno nisu interesantne.
Mi u stvari prezivamo i cekamo neko bolje vrijeme kada zavrse ovi gore i kada kkbosna oept krene svojim Evropskim stazama gdje joj je i mjesto.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2009, 00:48

kobe je napisao/la:
aqarius je napisao/la:POzdrav svima.Pa šta je ono u Sarajevu.Mislim na vas navijače Sarajlije.Što puštate da vam na tekmu dolaze penzioneri ,mamin sinovi i babine kćeri,manekeni i razni fićfirići....Pa moja nana bolje navija dok gledamo tekmu na TV.Izgleda da je sada trend pojaviti se u publici da budeš viđen a ne što voliš košarku ili klub.Pa ja u cijeloj publici nisam vidio ni jednog pravog fanatikosa sve nešto uštogljeno.HAJDE SARAJLIJE BUDITE ONI STARI
gdje ti zivis?,ko jos voli ultrase?fanatikose?
To je naziv za problem.
KKBosna je gospodski klub i tu dolazi gospoda i pokoji ljubitelj kosarke srednjeg staleza koji je presao preko cjelokupne politike kluba prema navijacima(pocevsi od F8).
Uprava KKBosne je imala vitiju da ne dolaze na tekmu fanatikosi/ultrasi jer im probleme prave i nemogu da rade od kluba to sto oni hoce kao sto danas sarajevo nemoze jer ima na ledjima armiju navijaca koja je najorganizovanija u drzavi.
Nasa uprava hoce one sminkere i elitu kako bi aplaudirali na pobjedama a u porazima napustali dvoranu pola sata prije kraja tekme.
Sto se tice tekme sudije su svaku situaciju gdje nisu bili sigurni dosudili sirokom sto nije trebalo sirokom da bi pobijedili ali su bili tu kao 6 igrac i ispomoc.NADAM SE OVAKOM SUDJENJU U SIROKOM.
Igraci bosne pocevsi od kapitena koji je od dolaska ponude iz olimpije bio vec u musilima u ljubljani (sumnjive povrede)i zaboravio da treba odigrati ostatak sezone u bosni-SRAMOTA,ovcina hladan kao spricer isto kao da igra neko gacko a on je tu u prolazu(odraz je za njega nepoznat pojam),ivanovic nezna sta je odbrana kao i cijeli tim,nazalost i vv je malo previse pretendovao pod kosa gdje the great ovcina,ivanovic nisu mogli meda sto zbog tuce i hrvackih zahvata sto zbog gluposti.
morali smo uzimati vise izradjenih suteva a ne zavlacenja i nerezonski sutevi vucka,ovcine itd.
1 OD DVIJE NAJLOSIJE TEKME OVE GODINE.
SAMO STO SAD NEMA POPRAVNOG
a jesi mocan... :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 maj 2009, 00:48

ipsa je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarkap-17925.htm

IPsa brate si ovo ti :)
ma jok sta ti pada na pamet...

Ucini mi se reko ti :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2009, 00:52

neno#4 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Cestitke Širokom na odlicnoj utakmici i zasluzenoj pobjedi i zamolio bi nenu da se pokrije po usima jer oni njegovi postovi i podcjenjivanje se pokazalo :)
vi se nemate oko cega brinuti dobili ste metlu u dvokoraku,ali ja cestitam sirokom jos jednom ,svaka im cast bili su bolji,ali ja necu pricati kao vecina iz sirokog poslije utakmice u sarajevu u ligi 8 da su nas sudije pokrale sto i nisu,svima treba cestitati,a da si imalo bolje pogldao ja sam napisao nek pobijedi bolji,siroki ce to vjerovatno da bude i neka ce jer su bolji i imaju manje utakmice i manje su umorni,a nasi isto kao babe kada se ekipa nas 8 skupi na terminu basketa,mozda je ovo samo jedna losa noc,vidjet cemo nije jos nista gotovo....
a jesi lik..pa mi smo u subotu igrali sa Igokeom..a vi ste imali slobodno citav tjedan..po cemuje to Bosna umorna...umoran je i Široki, igrali su u 10 mjesecu jednu zajebanu tekmu protiv Slobode :roll:

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 maj 2009, 00:56

Kevin je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Cestitke Širokom na odlicnoj utakmici i zasluzenoj pobjedi i zamolio bi nenu da se pokrije po usima jer oni njegovi postovi i podcjenjivanje se pokazalo :)
vi se nemate oko cega brinuti dobili ste metlu u dvokoraku,ali ja cestitam sirokom jos jednom ,svaka im cast bili su bolji,ali ja necu pricati kao vecina iz sirokog poslije utakmice u sarajevu u ligi 8 da su nas sudije pokrale sto i nisu,svima treba cestitati,a da si imalo bolje pogldao ja sam napisao nek pobijedi bolji,siroki ce to vjerovatno da bude i neka ce jer su bolji i imaju manje utakmice i manje su umorni,a nasi isto kao babe kada se ekipa nas 8 skupi na terminu basketa,mozda je ovo samo jedna losa noc,vidjet cemo nije jos nista gotovo....
a jesi lik..pa mi smo u subotu igrali sa Igokeom..a vi ste imali slobodno citav tjedan..po cemuje to Bosna umorna...umoran je i Široki, igrali su u 10 mjesecu jednu zajebanu tekmu protiv Slobode :roll:
ma to je suplja da smo umorni,kad ti odigras neki termin,jel ti treba 10 dana da dodjes sebi,a kamoli profesionalnim sportistima,gluposti ciste

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2009, 00:57

@lolo
normala..po tome onda bi Široki trebao biti umorniji.. :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 maj 2009, 00:59

Kevin je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
ma daj kevine pa igramo citavu nlb ligu(poredi ligu 13) na solidnom nivou,plus povrede koje su nas unistile,ali to nimalo ne umanjuje trijumf sirokog....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2009, 01:00

@neno..
nebitno..nego jesi se opametio od onog mi smo ovaki,jaci..ultra mega klub, 20 razlike ce biti, ..udari te po glavi to.. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 maj 2009, 01:03

neno#4 je napisao/la:previse ima igraca u sirokom koji su nekonstantni,jedino su mason i grgat donekle mada je i on u padu forme,goran vrbanc nije spojio dvije utakmice kako treba i vlasic je to pametno skuzio...a kod nas su dule,seha,ivan,ovcina uvijek konstanta i vucko bljesne pokoji put iako goran je trenutno van forme,ali sam ubijeden da mora proraditi jer se maksimalno oporavio i ono u tuzli je bilo jedno njegovo solidno izdanje,ali siroki ima dobru ekipu,ali puno slabiju od one kada su igrali barac,apkomedah,opacak,mclinton,sola,bethel,mimica,zupic,stemberger i ostali jer su one godine bili bolji, i onda se nama peh desio sa bremerom,ali sam ja i dalje ubijeden da je bremer bio da bi mi to glat uzeli,tada nihad igrao playa i nije se snasaopodlegao je pritisku,ali ako siroki bude bolji ja cu im prvi cestitati,ali mislim da smo mi bolji,i ipak ce teren da sutra pokaze i nek pobijedi bolji.........
pogledaj ovaj post kevine molim te i ako tu pronadjes 2o razlike ja vise nikada izaci na ovaj forum i nista napisati
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 27 maj 2009, 01:12

mahalac je napisao/la:Da je kkbosna veliki klub govori vecina komentara gore kojima se u vecini cestita Sirokom na pobjedi. Pridruzio bi se istim i rekao (za razliku od vas kada gubite i uvijek ali uvijek vadite na sudjenje), da je pobjeda postena i zasluzena. Vlasic vam i nije nesto zasluzan, radio je sto bi vecina ljudi koji se razumiju u kosarku radila. Igracima treba kapu skinuti jer su (a gledao sam ih svaki put) odigrali maestralno i kao nikada do sada, jednostavno im je sve ali bas sve islo za rukom. Grgat po meni poslije McCaskila najbolji centar lige, sjajan igrac.
Kako to uvijek biva uveliko im je sve to omogucila jadna igra svih igraca kkbosne koji su promasili 15 slobodnih bacanja, trica 10najmanje a mora se reci i ono najvaznije igrali bez centra. Svi su podbacili.
Mislim da je i trenutak da se malo poslozi racun pa da se velecasnog VV priupita za neke stvari i njegovo "bojkotovanje" nekih igraca koji su nam nocas malo je reci falili.
O situaciji u dvorani koja sad redovno ima spustene zavjese je slika koja po meni sad vec sasvim jasno uspjela zamisao onih koji vode nas klub. Sto drugo treba da znaci postavljanje sarafcigera za PR-a nego namjeran potez kako bi se u dvorani naslo jos samo par stotina istinskih postovalaca i sportskih radnika te ponesto djevojcica koje vise gledaju unaokolo nego u teren. Zakljucak je kome trebaju navijaci, raznorazni pritisci, svjedoci i konstruktivni kriticari(citaj Ars01) kada se posao mora odraditi u miru i tisini. Koji posao procjenite sami.
Sto se tice posjete 20ak budaletina iz Sirokog sta reci, momci vidilo se propuh, dosli da vide malo puta i veliki grad, vjerovali ili ne ali u Sarajevu jednostavno takve pojave i posjetioci vec odavno nisu interesantne.
Mi u stvari prezivamo i cekamo neko bolje vrijeme kada zavrse ovi gore i kada kkbosna oept krene svojim Evropskim stazama gdje joj je i mjesto.
Ruzno je sam sebe citirati ali je bilo bitno dodati da je ogavno bilo cuti psovke upravi Sirokog nakon utakmice od pojedinaca ali zaista pojedinaca.
Samo jos ruznije je kada iz uprave kluba odgovaraju na te psovke iako vide od kakvih "likova" one dolaze.
Sve u svemu bio je veliki aplauz na kraju za igrace sirokog, zasluzno.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2009, 01:18

mahalac je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Da je kkbosna veliki klub govori vecina komentara gore kojima se u vecini cestita Sirokom na pobjedi. Pridruzio bi se istim i rekao (za razliku od vas kada gubite i uvijek ali uvijek vadite na sudjenje), da je pobjeda postena i zasluzena. Vlasic vam i nije nesto zasluzan, radio je sto bi vecina ljudi koji se razumiju u kosarku radila. Igracima treba kapu skinuti jer su (a gledao sam ih svaki put) odigrali maestralno i kao nikada do sada, jednostavno im je sve ali bas sve islo za rukom. Grgat po meni poslije McCaskila najbolji centar lige, sjajan igrac.
Ruzno je sam sebe citirati ali je bilo bitno dodati da je ogavno bilo cuti psovke upravi Sirokog nakon utakmice od pojedinaca ali zaista pojedinaca.
Samo jos ruznije je kada iz uprave kluba odgovaraju na te psovke iako vide od kakvih "likova" one dolaze.
Sve u svemu bio je veliki aplauz na kraju za igrace sirokog, zasluzno.
ja sam cuo samo zvizduke..vidio sam da je ona druga strana nasuprot kamere pljeskala, i poneki ispod kamere, kad su se nasi skupili na centru..ali vecinom se cuo zvizduk..e sad kako je u dvorani bilo neznam..inace najveca dobit ovdje je fer i korektno sve...

@neno
ostalo mi u glavi 20+ da si rekao,ali mislim da je to bilo za Ikonica,a spominjoa si nesto jos 70-30 da su sanse...zato mi je otislo na 20 razlike..sorry ;)

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 maj 2009, 01:20

kevine,zvizduk je bio namjenjen igracima bosne,vjeruj mi,ja sam zvizdao nama,a aplaudirao vama,josipovic je zadnji ostao od igraca sirokog,njemu smo aplaudiirali takodje,eto pitaj ga na kafi sutra :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2009, 01:23

U trenutku kada su igraci Sirokog bili na centru ,igraci Bosne su izlazili...a kamera je bila fokusirana na centar i na kosarkase Sirokog...zvizduci su bili upuceni kosarkasima Bosne koji su izlazili u tom trenutku,dok su Siroki pozdravili apluzom sto se fino vidjelo na tv-u
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: darkangel4 i 6 gostiju.