Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Varate se kad mislite da je lagano pogoditi svaki dan kvotu 2-3. Fora je naci tu kvotu, ali i uplatiti iznos. Ja licno sam totalno neuspjeshan sto se toga tice, cim dobijem na kladari neki iznos na manje pare i sutra pokusam staviti 20-30KM na 2-3 para, ja redovno promashim.
Ne kazem da je taj mania sad neki expert, samo kazem da nije lako pogoditi kako vi mislite
Ne kazem da je taj mania sad neki expert, samo kazem da nije lako pogoditi kako vi mislite
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Varate se kad mislite da je lagano pogoditi svaki dan kvotu 2-3. Fora je naci tu kvotu, ali i uplatiti iznos. Ja licno sam totalno neuspjeshan sto se toga tice, cim dobijem na kladari neki iznos na manje pare i sutra pokusam staviti 20-30KM na 2-3 para, ja redovno promashim.
Bravo, i ja rijetko prodjem 2 dana za redom. Obicno se zaletim pa uplatim veci iznos (recimo 50) i prvo sat - dva razmisljam sta da uplatim, a kad pronadjem te parove, obavezno padnem jedan.
Dakle, nije tako jednostavno. A, smijem dati glavu da bih prosao te parove kad bih uplatio neki manji iznos. Jbg, nece para tek tako uci u dzep.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E jbg ako je tesko pogodit kvote 1.20,1.30 ja se vise necu kladit 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja kad budem imao 30-50KM da stavim na kladaru pitat cu tebe da mi nadjes kvotu 2-3, pa da vidimoharry_90 je napisao/la:E jbg ako je tesko pogodit kvote 1.20,1.30 ja se vise necu kladit
nema potpisa
Cuj mene ?? Stvarno ne kontam kako moze biti tesko pogodit 1.30 kvotu,znam da se neekad omakne al jbg 95 % svaki put prodje ..Admir_Sa je napisao/la:Ja kad budem imao 30-50KM da stavim na kladaru pitat cu tebe da mi nadjes kvotu 2-3, pa da vidimoharry_90 je napisao/la:E jbg ako je tesko pogodit kvote 1.20,1.30 ja se vise necu kladit
Mislio sam na ukupnu kvotu od 2 do 3-4harry_90 je napisao/la:Cuj mene ?? Stvarno ne kontam kako moze biti tesko pogodit 1.30 kvotu,znam da se neekad omakne al jbg 95 % svaki put prodje ..Admir_Sa je napisao/la:Ja kad budem imao 30-50KM da stavim na kladaru pitat cu tebe da mi nadjes kvotu 2-3, pa da vidimoharry_90 je napisao/la:E jbg ako je tesko pogodit kvote 1.20,1.30 ja se vise necu kladit
Znaci 2-3 para kvota 1,3-1,5
nema potpisa
Pa dobro jbg.nije tesko pogodit to,al zna se omaknut .
Eto prosao si , sad taman onoj raji tamo podjeli CD-ove koje si zajebo za prvi listic.odisej je napisao/la:izvini te ljudi
jbg
zajebo sam..al evo ne mogu od prve pogoditi evo vam drugi tiket ako ovaj ne dobijem onda vam saljem cd...jbg ne mogu ni ja uvijek pogoditi..oa i ja sam igraoi isti tiket na 150 km i masio...han` ,polako eo dr tiket:
kortrijk 1
sao paulo 1
kopenhagen 1
valencienes manje od 3 gola
milan 1
fenix-rampla 1 (urugvajska)
izvinite jos jednom...ovaj bi trebao procii..
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
evo i on da prodje joj kad se sad digne,jesam vam reko itd. hocel ti CD-ovi ???Genghis je napisao/la:Eto prosao si , sad taman onoj raji tamo podjeli CD-ove koje si zajebo za prvi listic.odisej je napisao/la:izvini te ljudi
jbg
zajebo sam..al evo ne mogu od prve pogoditi evo vam drugi tiket ako ovaj ne dobijem onda vam saljem cd...jbg ne mogu ni ja uvijek pogoditi..oa i ja sam igraoi isti tiket na 150 km i masio...han` ,polako eo dr tiket:
kortrijk 1
sao paulo 1
kopenhagen 1
milan 1
ahah tri gola u 90+odisej je napisao/la:izvini te ljudi
jbg
kortrijk 1
sao paulo 1
kopenhagen 1
milan 1
Evo da se malo i ja pohvalim , jedan dobitni a ovaj drugi proso real barca joventut murray i tsonga ovo ostalo vecerasmaster44 je napisao/la:Meni jos real za 65 KM na sms klađenjui sad jedan uplaceni real,barca,orlando,joventut,federrer,murray,tsonga,dementieva,roddick,nest/zim,bryanti na cenera za 60
Nek ti je sretno.master44 je napisao/la:Evo da se malo i ja pohvalim , jedan dobitni a ovaj drugi proso real barca joventut murray i tsonga ovo ostalo vecerasmaster44 je napisao/la:Meni jos real za 65 KM na sms klađenjui sad jedan uplaceni real,barca,orlando,joventut,federrer,murray,tsonga,dementieva,roddick,nest/zim,bryanti na cenera za 60
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Veceras me je povalio L.James momacki, trebao je dati vise od 30,5 koseva, ali pogadjate dao je 30, i meni uzeo 93KM.. Poslat' cu mu mail radi ovoga..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja evo dobio danas 50 KM
Barcelona - Valencia 1
Lile - Grenoble 1
Andderlecht - Genk 1
Gent - Char. 1
Ajax - PSV 1
Nacional - Benfica 2
Rapid - Austria 1
Young Boys - Sion 1
Sporting - Guimaraes 1
Barcelona - Valencia 1
Lile - Grenoble 1
Andderlecht - Genk 1
Gent - Char. 1
Ajax - PSV 1
Nacional - Benfica 2
Rapid - Austria 1
Young Boys - Sion 1
Sporting - Guimaraes 1
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Veceras me je povalio L.James momacki, trebao je dati vise od 30,5 koseva, ali pogadjate dao je 30, i meni uzeo 93KM.. Poslat' cu mu mail radi ovoga..![]()
![]()
A ja igrao da ce dati manje od 29.5 (Williamsova ponuda) i on zabio 30. HAHAHA
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A ja sam se kladio da vise necu nikad odigrati kladionicu, sad zasad dobro ide, 2 sedmice vec nisam nista igrao i mogu vam reci da sam u plusu 
Tracy McGrady!!!
Moze li mi neko javiti koliko je do sada dao koševa D. Howard u utakmici protiv Charlotte
Hvala
Hvala
james 29 - over
garnet 12 - over
howard 18 over
wade 27 over
za 2
21 km
garnet 12 - over
howard 18 over
wade 27 over
za 2
21 km
15Janez je napisao/la:Moze li mi neko javiti koliko je do sada dao koševa D. Howard u utakmici protiv Charlotte
Hvala
šut iz igre 7/7
slobodna 1/2
15Janez je napisao/la:Moze li mi neko javiti koliko je do sada dao koševa D. Howard u utakmici protiv Charlotte
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.