NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Gotovo je 27:24, ipak u drugom poluvremenu su se malo uzobiljili i tako sebi obezbjedili bye-week u PO, a naredne sedmice protiv Billsa treba se uozbiljiti i obezbejditi prednost domaceg terena. Prvo poluvrijeme i odbrana i napad predvodjeni Brady-jem su odigrali katastrofalno, a u nastavku isto kao da je druga ekipa izasla na teren.
Katastrofu u prvom poluvremenu najbolje opisuje podatak da smo samo uspjeli osvojiti 87 yardi prostora, a u nastavku preko 300 yardi, i da je Brady po drugi put u svojoj karijeri imao dva rushing TD.
Ja se iskreno nadam da je ovo bilo opustanje ili podcjenjivanje protvnika, u protivnom crno nam se pise u PO.
Katastrofu u prvom poluvremenu najbolje opisuje podatak da smo samo uspjeli osvojiti 87 yardi prostora, a u nastavku preko 300 yardi, i da je Brady po drugi put u svojoj karijeri imao dva rushing TD.
Ja se iskreno nadam da je ovo bilo opustanje ili podcjenjivanje protvnika, u protivnom crno nam se pise u PO.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Vick opasno kreno.
7-0 Eagles, Celek
Ukoliko Giants dobiju (a izgleda da hoce) Eaglesi neamju nikakve sanse za PO
7-0 Eagles, Celek
Ukoliko Giants dobiju (a izgleda da hoce) Eaglesi neamju nikakve sanse za PO
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Oborise Sancheza u End Zoni i tako Giantsi dodjose do pobjede.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
e sad se moze odahnut
...super vazna pobjeda i teska tekma sto sam i ocekivao jer je miami u dobroj formi i ipak je div game..ostajemo u igri za prvu poz u afc-u sa pobjedom protiv billsa kuci..ipak bi im trebali vratiti za onaj poraz sa pocetka sezone, ali ne treba ocekivati neku laganu tekmu, nego neku slicnu ovoj danas 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
TD Giantsi izgleda da Jetsi nece biti u PO, a @ zeljovac i @Edin su nam predvidjali okrsaj sa njima u PO.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nema veze i bolje, mada imaju sanse da osiguraju WD, moraju dobiti zadnju protiv Miamia.amerosm je napisao/la:TD Giantsi izgleda da Jetsi nece biti u PO, a @ zeljovac i @Edin su nam predvidjali okrsaj sa njima u PO.
Bolje bi bilo da izgube nek Oakland zadnju dobije, pa tako ce se s nama sastati Oakland ili Broncosi (zavisi ko ce uzeti divziju). Taman da Oaklandu vratimo za onaj poraz na pocetku sezone.
Kako bi to bilo dobro
P.S. uz poraz benglasa naravno u zadnjem kolu
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 24 dec 2011, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ma kad sam ja sa njima raspravljaoamerosm je napisao/la:TD Giantsi izgleda da Jetsi nece biti u PO, a @ zeljovac i @Edin su nam predvidjali okrsaj sa njima u PO.

bengalsi bi mogli kao treci tim

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 24 dec 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Giallorossi
- Kontakt:
Ovaj Sanchez veci idol od Timmya..Kad smo kod Tebowa,samo cu napisat 4 INT,dalje necu

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Sanchez isto kao Tebow je smijesan QB, i kada vidim neki dan emisiju na ESPN-u gdje raspravljaju moze li Tebow dostici Brady-a i Manninga.

A kako si to zakljucio molim te?amerosm je napisao/la:TD Giantsi izgleda da Jetsi nece biti u PO, a @ zeljovac i @Edin su nam predvidjali okrsaj sa njima u PO.

Ipak je realno da se sastanu Jetsi i Patsi, samo je pitanje hocel' Jetsi proc' wc rundu...
Uzese Giantsi, zasluzili su PO sigurno, strasan raspored su imali, kako im linija odigra danas, fantasticno, i Pierre-Paul i Tuck i onaj momak sto napravi safety, svaka cast, nadam se da ce dobit Dallas... Sad nema fajde da gledam Dallas, koji igra sa rezervnim timom protiv Eaglesa koji su izgubili sve sanse, tako da idemo Chargersi !!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ja stvarno neznam sto vi forsirate da se jetsi plasiraju u PO i sastanu sa patsima..sve jace tekme ove sezone su izgubili i nemaju kvalitete za PO..pa pogledaj samo sanchezaEdin TM87 je napisao/la:A kako si to zakljucio molim te?amerosm je napisao/la:TD Giantsi izgleda da Jetsi nece biti u PO, a @ zeljovac i @Edin su nam predvidjali okrsaj sa njima u PO.Idalje su Jetsi na 6. mjestu i potrebna im je pobjeda protiv Dolphinsa u zadnjoj sedmici... Oakland nema nikakve sanse, jer ce izgubit od Chargersa, kao i Benglasi koji ce izgubit od Ravensa...
Ipak je realno da se sastanu Jetsi i Patsi, samo je pitanje hocel' Jetsi proc' wc rundu...
Uzese Giantsi, zasluzili su PO sigurno, strasan raspored su imali, kako im linija odigra danas, fantasticno, i Pierre-Paul i Tuck i onaj momak sto napravi safety, svaka cast, nadam se da ce dobit Dallas... Sad nema fajde da gledam Dallas, koji igra sa rezervnim timom protiv Eaglesa koji su izgubili sve sanse, tako da idemo Chargersi !!!

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Dostice ih nikad, smijesno je stavljati Tebow-a sa Manningom, Bradijem, Rodgersom i Breesom u istu recenicu. Gotivim ga, ali nikad se on nece moci s njima porediti pa da uzme i 5 superbowla.amerosm je napisao/la:Sanchez isto kao Tebow je smijesan QB, i kada vidim neki dan emisiju na ESPN-u gdje raspravljaju moze li Tebow dostici Brady-a i Manninga.![]()
![]()
![]()
Nego znaci Benglasi su sad 9-6, sto znaci da su 6th seed (znaci da cemo ih mi docekati), sad je sve u ovo zadnjem kolu, Jets, Oakland, Benglas. Ukoliko Oakland dobije (moraju i Bronocsi dobiti, kako bi zavrsili prvi u divziji). Jets ako dobiju, Benglasi da IZGUBE (od Baltimora). Svi ce biti 9-7 ali ce Oakland zavrsiti u widcard (jer imaju najbolji division omjer od Jetsa i Bengalsa). Sto znaci da cemo ih mi docekati u prvoj rundi playoffa. I to bi bilo najbolje.
Ovo je 100% ako se ovako desi
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 25 dec 2011, 08:07, ukupno mijenjano 1 put.
@ Edin TM87
do mene je nisam vidio raspored Raidersa i Bengalsa, a takodjer sam misljenja da mogu tesko izbaciti Texanse, no trebamo sacekati sljedecu sedmicu i vidjeti kako se sve zavrsiti jer je ovo samo nagadjanje.
Sto se mene licno tice volio bih Jetse, iz vise razloga.
do mene je nisam vidio raspored Raidersa i Bengalsa, a takodjer sam misljenja da mogu tesko izbaciti Texanse, no trebamo sacekati sljedecu sedmicu i vidjeti kako se sve zavrsiti jer je ovo samo nagadjanje.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Znaci Jetsi manje vise dobili izgubili, bitno je da Oakland dobije, Broncosi da dobiju, i da Bengalsi izgube. I payback is a bitch na Reliantu.
Ako Texansi ne budu kompletni sve je moguce, pa mi ih uzeli, a da ih ne dobiju Jetsi... Vjeruj mi, kad Jetsi udju u PO prejebena ekipa, sjecam se lani, jedva dobijali tekme, znaci jedva, provukli se u wc rundi i onda nas dobise FG-om 2 sec do kraja, pa vas unistise u Bostonu, moglo bi se nesto slicno desit i ove sezone, Texanse (nasa divizija), pa vas...amerosm je napisao/la:@ Edin TM87
Vrlo tesko je za ocekivat da Titansi uzmu Texanse, Bengalsi Ravense i Raidersi Chargerse, dakle najrealnija opcija su Jetsi...

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jeste upravu si, Jetsi ili Oakland (mada nikad ne znas mozda i Bengalsi uzmu Ravense ko zna), ko god da dodje past ce na Reliantu. 
I morate zapamtiti da regularna sezona nije nikakvo mjerilo za PO, jer je u PO sve drugacije. Kad su Seahawks prosle godine uzeli Saintse, i kad Green Bay dize superbowl a usli su u PO kao wildcard, znaci nista nije sigurno.

I morate zapamtiti da regularna sezona nije nikakvo mjerilo za PO, jer je u PO sve drugacije. Kad su Seahawks prosle godine uzeli Saintse, i kad Green Bay dize superbowl a usli su u PO kao wildcard, znaci nista nije sigurno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
cuj nerealno je ocekivat te pobjede, pa kad ste vi uzeli texanse sta je to biloEdin TM87 je napisao/la:Ako Texansi ne budu kompletni sve je moguce, pa mi ih uzeli, a da ih ne dobiju Jetsi... Vjeruj mi, kad Jetsi udju u PO prejebena ekipa, sjecam se lani, jedva dobijali tekme, znaci jedva, provukli se u wc rundi i onda nas dobise FG-om 2 sec do kraja, pa vas unistise u Bostonu, moglo bi se nesto slicno desit i ove sezone, Texanse (nasa divizija), pa vas...amerosm je napisao/la:@ Edin TM87
Vrlo tesko je za ocekivat da Titansi uzmu Texanse, Bengalsi Ravense i Raidersi Chargerse, dakle najrealnija opcija su Jetsi...

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nisam gledao tekmu, bio u kinu
ali pogleda najzanimljivije
Cruze 99 yards TD
pokazali smo ko je glavni u NYC 
Edit:
TD Phili
14:0

Edit:
TD Phili

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
a i vidim onaj kloc Tebow izgubio 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Pa ja sam ocekiv'o da cemo dobit Texanse, al' ozbiljno jesam, iz nekoliko razloga, nikad nas nisu uzeli u Indiani, Orlovsky je bolji od Paintera, igraci su imali puno motiva i Texansima je falilo po' timario_Ferdy88 je napisao/la:cuj nerealno je ocekivat te pobjede, pa kad ste vi uzeli texanse sta je to biloEdin TM87 je napisao/la: Ako Texansi ne budu kompletni sve je moguce, pa mi ih uzeli, a da ih ne dobiju Jetsi... Vjeruj mi, kad Jetsi udju u PO prejebena ekipa, sjecam se lani, jedva dobijali tekme, znaci jedva, provukli se u wc rundi i onda nas dobise FG-om 2 sec do kraja, pa vas unistise u Bostonu, moglo bi se nesto slicno desit i ove sezone, Texanse (nasa divizija), pa vas...
Vrlo tesko je za ocekivat da Titansi uzmu Texanse, Bengalsi Ravense i Raidersi Chargerse, dakle najrealnija opcija su Jetsi...![]()
..nista nije sigurno u zadnjem kolu, a ako onaki jetsi sa onakvim sanchezom udju u PO i osvoje sb ja necu vise pratiti ovaj sport..pa to bi bilo smijesno..uzece ih miami prvo i prvo i nece ni uci u PO..
![]()

Pa evo, Ravensi moraju dobit ako hoce da uzmu diviziju, mislis da ce dozvolit kiks i upast u wc gdje bi umanjili sanse za SB?

Dalje, preslabi Titansi nemaju sanse protiv Texansa, a cak i da uzmu, nece im biti dovoljno jer imaju katastrofa div-omjer.

Onda, Raidersi nemaju sanse protiv San Diega koji se takodje bori za PO, cak oni mogu uzet i diviziju!

Sto znaci da, Jetsi bi morali uzet Miami, koji je zavrsio sezonu i bolje im je da izgube zbog boljeg picka na draftu, nek' se malo odmore i bit' ce oni vrlo opasni naredne sezone...
I k'o sto rece Zeljovac, regular season nije mjerilo za PO, dobro tesko je ocekivat da ce Jetsi uzet SB, al' mogu pomrsit racune svakom

Nemojte samo mislit' da ja njih volim, ne mogu ih smislit, nego hocu da se moja teorija ispostavi kao tacna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.