FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[quote="The Game"] ovu veceras stativu cu sanjati narednih nekoliko noci
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
nije alaim nista kriv odbrana je kriva spasio je alaim cist go kad je cluj pogodio stativu kriv je janjos 60 minuta utakmice je igro sa 7 igraca u odbrani 2 na centru i 1 u napadu da je od pocetka igro kosto je zadnjih 10 minuta sarajvo bi ih dobilo 100%mostar_mo je napisao/la:zehro je napisao/la:joj ona sativa....pamtit cu je dok sam ziv,to je fudbal ,nevjerovatno,al ipak moram istac fizicka sprema ekipe 0 poena.....alaim nedorastao evropskim utakmicama i tacka....
ma brate ne zelim sad ja nesto pametovat i mijesat se al mislim da trebate naci pouzdanijeg golmana koji se ne boji izaci sa linije kad ide centarsut ..., mozda bi i prosli da ste imali kvalitetnijeg golmana ..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nikako mi nije jasno kako smo ispali
nikad mi neće biti jasno.......ništa nisu bolji od nas.....

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
HVALA VAM NA SVEMU.NE MOGU SE OTETI UTISKU DA SMO I DRUGI MOGLI ZABITI ALI JBG,NEISKORISTENE SANSE SU SASTAVNI DIO IGRE.STETA.JOS JEDNOM CESTITKE IGRACIMA NA EVROPSKOM PUTU.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
ma daj sarajvo je ekstra bilo postavljno lako su dolazili do gola i brzo se vracali sarajevo ima vezni red prejak...jbg nije im se dalo hadzic junak-tragicar al jbg sta ces da su prosli bilo bi zasluzeno...anes78 je napisao/la:nije alaim nista kriv odbrana je kriva spasio je alaim cist go kad je cluj pogodio stativu kriv je janjos 60 minuta utakmice je igro sa 7 igraca u odbrani 2 na centru i 1 u napadu da je od pocetka igro kosto je zadnjih 10 minuta sarajvo bi ih dobilo 100%mostar_mo je napisao/la:zehro je napisao/la:joj ona sativa....pamtit cu je dok sam ziv,to je fudbal ,nevjerovatno,al ipak moram istac fizicka sprema ekipe 0 poena.....alaim nedorastao evropskim utakmicama i tacka....
ma brate ne zelim sad ja nesto pametovat i mijesat se al mislim da trebate naci pouzdanijeg golmana koji se ne boji izaci sa linije kad ide centarsut ..., mozda bi i prosli da ste imali kvalitetnijeg golmana ..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
sto se tice podrske sa tribina skroz je slaba bila ja sam mislio da ce se ovi iz evrope bar pokazat oni mogu da hodaju bez viza nije bilo ni 50 najvise 100
HZ je bilo najmanje 100-150 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
sve cestitke i svaka cast tim ljudima sto su bili na tribinama ipak se ovo desava jedno u 10 godina zasluzilo je sarajvo ko glavni grad da ih bude bar hiljada na tribinama kad mogu bodrit reprezentaciju pa mogli su doc i sarajvo isto je to bosna je bosnaformance je napisao/la:HZ je bilo najmanje 100-150
Ne treba traziti slabu kariku u timu veceras,jednostavno je nije bilo i nema smisla prozivati ovoga ili onoga igraca.Dok su imali snage igrali su muski i hrabro,pa ni taj cluj nista se nije naigrao niti je dominirao u vecini utakmice.U najmanju ruku ravnopravna utakmica.Jos jednom se pokazalo da nam je vezni red najaca karika.Igra od noge do noge je najpozeljnije rjesenje za buduce utakmice.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Igracima kapu skidam, dali su svoj maximum maximuma... jbg opet nismo imali srece, prilika je bilo al stas mu kako je tako je, GLAVU GORE IDEMO DALJE! U ponedjeljak aBd na -2 za malenima!
IGRAJ SARAJ`VO, IGRAJ SARAJ`VO, NEMA VEZE, NEMA VEZE!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sarajevo - spartak 1:0...muminović
spartak - sarajevo 1:1...jahović
helsingborg - sarajevo 2:1...hadžić
sarajevo - helsingborg 2:1...avdić (penali: 5:4)
sarajevo - cluj 1:1...hadžić
cluj - sarajevo 2:1...avdić
pobjeda: 2
remi: 2
poraz: 2
gol - razlika: 7:7
spartak - sarajevo 1:1...jahović
helsingborg - sarajevo 2:1...hadžić
sarajevo - helsingborg 2:1...avdić (penali: 5:4)
sarajevo - cluj 1:1...hadžić
cluj - sarajevo 2:1...avdić
pobjeda: 2
remi: 2
poraz: 2
gol - razlika: 7:7
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Svaka cast svima, trudili su se svi , izgarali , pa pogledajte zadnjih 10 minuta. Nasi igraci koji su "velesila" po pitanju kondicije, u prevodu crknu za manje od sat vremena, u ovom slucaju su fakticki sprintali da bi pokusali nadoknaditi zaostatak... Dobra igra, ali opet neiskustvo nas je kostalo ... I Alaim se trudio , ali nije on kadar za Sarajeva vise, mozda nekog losijeg tima , ali to je moje neko vidjenje. U svakom slucaju daleko smo dogurali, i dobro je. Sto je najbitnije ovo je PRVI put u historiji da nas 1 gol dijeli od ulazka u grupnu fazu 10ak minuta prije kraja. Do sada je uvijek bilo nekog debakla, ili u najbolju ruku 2-0, 3-1 i sl... Jos jednom, kapa dole.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
IDEMO DALJE,ONI NA TERENU A MI NA TRIBINI,SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.L!k@ je napisao/la:Igracima kapu skidam, dali su svoj maximum maximuma... jbg opet nismo imali srece, prilika je bilo al stas mu kako je tako je, GLAVU GORE IDEMO DALJE! U ponedjeljak aBd na -2 za malenima!
Malo vam je falilo.Jbg... 

''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
jos ne mogu da vjerujem.... razbili smo ih u ove dvije utakmice, ovo se zove nesreca. po meni jedini krivac je alaim jer svojim istrcavanjima unosi nesigurnost i nervozu u odbranu. lik uvijek krene pa stane pa opet krene i na kraju nikad ne stigne na loptu. klasican primjer je bio onaj prvi gol koji smo primili.
You are someone else I am still right here
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kad pogledaš kakvu imamo upravu i trenera ja sam zadovoljan i plus 14 spremnih igrača....znači nema adekvatne zamjene kad se neko povrijedi
stvarno je ovalav komentar besmislen.Samo Zeljo je napisao/la:i sta sad,nema evrope![]()
sta cemo sad
![]()
nemoras voliti FK Sarajevo, pa ni ja ne volim!
al' jbg. covjek mora postovati ovo sto su uradili ove sezone u Europi.
nisu se uopste obrukali. poraz od 2:1 je fenomanalan rezultat, ako uzmes protiv kakve ekipe su igrali!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Kad budete protestvovali protiv uprave protestujte i protiv Alaima taj je covjek bezbroj puta pokazao da nije doratstao nni za nizerazreedni vratnik lik je nikakav golman samo kad se sjetim protiv Hrv on je kroz usi primao golove njega IZ i SDA strasno guraju i sad ceh placa sarajevo zbog gospodina Konja
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
nisu imali srece al bice drugi put sta je tu je ljudi su igrali koliko su mogli i svaka im cast ja inace ne navijam za sarajevo vec za celik al pratio sam utakmicu i navijo da sarajevo prodze dalje al **** sta je tu je svaka im castSamo Zeljo je napisao/la:i sta sad,nema evrope![]()
sta cemo sad
![]()
Bice dogodine Evrope... Mislim da cemo sad protutnjati Premijer Ligom...Samo Zeljo je napisao/la:i sta sad,nema evrope![]()
sta cemo sad
![]()
Samo se jos oni najstariji navijaci Zelje sjecaju kad je Plavi tim igrao zadnji out u Evropi... Kazu mi da se nisu dobro proveli te godine...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC