Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

GriFFoNi
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la GriFFoNi » 04 nov 2013, 23:06

Pa odavno se zna da ova stevie gotivi desnicarske ekipe...pregledajte stranice i koga favorizira i ko mu je uvijek "wau".Mene bi bilo stid reci nesto protiv i negativno protiv Eintrachtovih ultrasa, radio sam u hostelu koji god mi covjek dosao iz njemacke rekao je najbolja podrska u prvoj i def u top 3 u citavoj Njemackoj..btw : upoznao sam kroz posao dosta ljudi iz tog svijeta, kao npr momke iz cosa nostre munchen..cisto da ne bude da ja lupam ko maksim po diviziji..pozdrav

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 nov 2013, 23:18

GriFFoNi je napisao/la:Pa odavno se zna da ova stevie gotivi desnicarske ekipe...pregledajte stranice i koga favorizira i ko mu je uvijek "wau".Mene bi bilo stid reci nesto protiv i negativno protiv Eintrachtovih ultrasa, radio sam u hostelu koji god mi covjek dosao iz njemacke rekao je najbolja podrska u prvoj i def u top 3 u citavoj Njemackoj..btw : upoznao sam kroz posao dosta ljudi iz tog svijeta, kao npr momke iz cosa nostre munchen..cisto da ne bude da ja lupam ko maksim po diviziji..pozdrav
pa sta, trebaju svi da budu komunjare poput tebe jelde? ti ces odlucivati sta ce ko gotiviti..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 04 nov 2013, 23:21

STEVIE je napisao/la:
GriFFoNi je napisao/la:Pa odavno se zna da ova stevie gotivi desnicarske ekipe...pregledajte stranice i koga favorizira i ko mu je uvijek "wau".Mene bi bilo stid reci nesto protiv i negativno protiv Eintrachtovih ultrasa, radio sam u hostelu koji god mi covjek dosao iz njemacke rekao je najbolja podrska u prvoj i def u top 3 u citavoj Njemackoj..btw : upoznao sam kroz posao dosta ljudi iz tog svijeta, kao npr momke iz cosa nostre munchen..cisto da ne bude da ja lupam ko maksim po diviziji..pozdrav
pa sta, trebaju svi da budu komunjare poput tebe jelde?

Ne znam kako si zakljucio da sam tzv komunjara haha, al hajde..u Njemackoj Dresden, Karlsruhe..ostalo Ajax, Feyenoord..ako te bas interesuje.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 nov 2013, 23:24

GriFFoNi je napisao/la: Ne znam kako si zakljucio da sam tzv komunjara haha, al hajde..u Njemackoj Dresden, Karlsruhe..ostalo Ajax, Feyenoord..ako te bas interesuje.
zasto onda stalno pricas o desnicarima i tim stvarima kao da to mora biti nesto lose sto ja postavljam slike takvi grupa? ako te zanima procitaj malo sta sam napisao o tim famoznim rusima i njihovim gluparijama s nacizmom. stavljam cesto i slike gate 13, sad ces reci da su i oni cisti desnicari? i svakako nije ova tema o MENI, vec o navijackoj sceni majstore..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 nov 2013, 23:27

Otisli ste daleko od teme.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 nov 2013, 23:33

Po meni Frankfurt je vrh scene u zap.Njemackoj.Tesko da im moze neko parirati.Ako se gleda komplet Njemacka tu je vec druga prica.Takodjer po meni Keln je odlican.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 05 nov 2013, 08:44

Ma Stevie samo desno drug ;)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 05 nov 2013, 17:41

desno, lijevo, pravo, manite se suplje i stavljajte slike i video, zamisli na temi ljepotice da se tako raspravlja o duzini kose, velicini grudi, itd...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 05 nov 2013, 17:50

Ultras no politica!!!!
Veliki se trud ulozi u pravljenje koreografije, ali sve je stvar u organizaciji i parama naravno....
De Graafschap - FC Eindhoven,
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Sreca pa je Ojler mlad umro...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 nov 2013, 17:57

Odlicno su ovo uradili respect.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 05 nov 2013, 18:05

terabajt je napisao/la:Odlicno su ovo uradili respect.
Ma siguran sam da bi i nase ekipe iz Bosne ovako uradile, ali jedini problem su pare, et za ovu koreografiju je sigurno vise od 1500 eura potroseno......
I nemojte molim vas vise o tim politicki stavovima.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 nov 2013, 18:23

citam da je bilo oko 20.000 gledalaca na mecu trece lige u grckoj izmedju aeka i triglie!

[youtube][/youtube]

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 nov 2013, 20:20

terabajt je napisao/la:
Zagor je napisao/la:PITANJE !!!

Ima li iko sliku jednih navijača (ne znam kojih, čini mi se da bi mogli biti nijemci) . Neki je Engleski tim prije par godina gostovao , a navijači (ovi koji nisu englezi) su napravili koreografiju u stilu da su svi čitali novine. Znači svaki navijač je držao u rukama jedan papir novina, kako bi time ismijali engleske navijače i njihovu današnju "politiku" navijanja. ;)
Mislim da su to poljaci bili visla krakov.
http://dailyfootball.files.wordpress.com/2008/10/10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jel na ovo mislis ?
e to je to.. hvala :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 05 nov 2013, 22:41

to je bas ljubav prema klubu navijaca De Graafschapa, svaka cast, respekt.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 05 nov 2013, 22:56

Sada nadjoh u vezi onih ukradenih transova, evo jedan lik iz Slaska prica, ko zna sta je istina...
We were standind in 7 near bus on some quite big street. About 100m near to us we saw a guy, few seconds after 5 of them., They were going to us and from smaller streets other groups were entering to big one. 50-60 meters from us they were in group of 40-50 guys, clapping to us and showing desire to fight. We were standing in one line and waiting for them. About 30m near us they were pulling from bags etc weapons. Sticks, bats, etc, also were thwoing stones. We realised that fighting with them 7vs40 without weapons near bus is stupid idea so we thought that it's better to take them from bus to other place. about 30m behind us was restaurant so we decided to take them there where we can take chairs etc. From one small street behind us other group of about 5-6 guys came and atacked us. They hit one of us by a chair into head. We arrived to restaurant and take some weapins, chairs, destroyde some of them and took the legs etc. Than guys from Sevilla weren't so interested in fight. And just gone. When we came to our first spot, we realised what happend with bus. During fight we didn't had time to thing. We thought that fighting with them near bus have no sense. We will lose and don't defend bus so we decided to take them from bus becouse bus was much more important than our health and for the moment of their clapping, and attacking us they didn't know about bus, didn't look at him and beeing intersted in him. For us it was the best decision.

I know it's almost week after it but guys came to Wrocław at sunday. We had meeting in all groups of importantr guys on monday. In our group (2 of guys were in bus from my group) yesturday. So I could write it yesturday but I had something to do and I wrote it know.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 05 nov 2013, 23:04

UltrAslan u Kopenhagenu

slika

slika

slika

U Minhenu su se rokali prije meča tifoze Bayerna i Plzena, sedam uhapseno.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 05 nov 2013, 23:54

korteo UltrAslana u Kopenhagenu

[youtube][/youtube]

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 nov 2013, 21:21

slika

Marsejovci u Napulju

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 06 nov 2013, 22:33

sonik24 je napisao/la:slika

Marsejovci u Napulju
Nije ovo danasnja slika, dosta je burno u Amsterdamu....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 nov 2013, 22:54

http://sportsport.ba/ino_fudbal/policij ... ija/117431" onclick="window.open(this.href);return false;

"Ultrasi"...
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.