KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Puno se pričalo o nekakvom povratku Bosne i onda naprave ekipu bez američkih košarkaša. Toliko o ozbiljnosti svega ovoga.
Sejfić je za ovu dvojicu novih Shaq.
PG - Zahiragic i Pasalic? 2023 godina…
Sejfić je za ovu dvojicu novih Shaq.
PG - Zahiragic i Pasalic? 2023 godina…
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad skontas pa Vrabac bi im bio najbolji šuter. Nadam se da neće stati sad sve ali mora se roster mijenjati ovdje nema niko ko ima poene u rukama osim Ilića. Ako Pandža ne zna engleski i zbog toga neće Amerikanca onda mijenjati trenera a Pandža nek vodi neke osrednje ekipe iz naše lige. Strašno je da ne zna engleski pa makar osnove kao da je to danas teško naučiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav uzas
Ja ne znam dal na treningu ima neko da im objasni da bih lopta usla u kos mora imat luk u putanji
Oni je bace pravolinijski
Moramo Bosnu vratit
A to moze samo ova vlast u KS
Pandzi upisat kurs engleskog
Dovest Amere
Napast kup i titulu
Kroz ligu uc u aba 2 iduce godine
Ako Pandza nece na kurs otjerat ga
Ja ne znam dal na treningu ima neko da im objasni da bih lopta usla u kos mora imat luk u putanji
Moramo Bosnu vratit
Dovest Amere
Napast kup i titulu
Druže ne moraš znati engleski pričati dovoljno je da znaš one fraze koje se koriste u košarkaškoj igri i zdravo. Jel to toliko teško naučiti
-
- Kontakt:
Hoce neko da se bavi trenerskim poslom na nekom obiljnijem nivou a ne zna engleski. STJ!
Ma nemaju sad šta mijenjati i onako im preostaje igrati ovu našu kukuruz ligu a tu svakako nemaju šanse za neki uspjeh šta god da promjene. Suštinski je Bosni već sad propala cijela sezona ako uzmemo u obzir da je ta ABA 2 liga bila zamišljeni cilj.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:30Kad skontas pa Vrabac bi im bio najbolji šuter. Nadam se da neće stati sad sve ali mora se roster mijenjati ovdje nema niko ko ima poene u rukama osim Ilića. Ako Pandža ne zna engleski i zbog toga neće Amerikanca onda mijenjati trenera a Pandža nek vodi neke osrednje ekipe iz naše lige. Strašno je da ne zna engleski pa makar osnove kao da je to danas teško naučiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pandzi da se uci jezik do sada bi ga nauciosvrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:48Kakav uzas
Moramo Bosnu vratit
Dovest Amere
Napast kup i titulu

sada nemaju potrebe da mijenjaju ,nego se mogu fino pripremati za narednu godinu .
-
- Kontakt:
Sto ga je onda poslije doveo kao pomocnika u klubu kad si tako upucen ?lumani je napisao/la: ↑05 okt 2023, 00:16Pandzi da se uci jezik do sada bi ga nauciosvrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:48Kakav uzas
Moramo Bosnu vratit
Dovest Amere
Napast kup i titulu
Ako Pandza nece na kurs otjerat gadoticnog je Vujosevic isto nabio nogom ,jer je dopustio da ga uljez Muris Memic prevari
![]()
sada nemaju potrebe da mijenjaju ,nego se mogu fino pripremati za narednu godinu .
Valjda više pameti bude dogodine... steta za grad, bilo bi lijepo opet imati subotom neki srednji nivo kosarke, o onom iz perioda 2004-2010 tesko je i pricati
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ne znam sto ovoliko ogorcenje i napada na pandzu ,igrace i sve i svasta.
pa vratite postove prije ovih utakmica svi su ovdje na forumu vidjeli da to nije ekipa ozbiljnog renomea da nasteti ovima sto su vise ulozili i to je to.
U Bosnu ulozeno ali ni blizu ovih ekipa koje su pretendovale za aba2,jos to nije taj kvalitet,nazalost.
U Sarajevu se izgubio kult kosarke,nista ne moze preko veceri i nece ga nikakva aba2 vratiti dok god klubovi nemaju jaku infrastrukturu i jaku skolu
pa vratite postove prije ovih utakmica svi su ovdje na forumu vidjeli da to nije ekipa ozbiljnog renomea da nasteti ovima sto su vise ulozili i to je to.
U Bosnu ulozeno ali ni blizu ovih ekipa koje su pretendovale za aba2,jos to nije taj kvalitet,nazalost.
U Sarajevu se izgubio kult kosarke,nista ne moze preko veceri i nece ga nikakva aba2 vratiti dok god klubovi nemaju jaku infrastrukturu i jaku skolu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
To moze samo ova vlast u KSsvrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:48Kakav uzas
Moramo Bosnu vratit
Dovest Amere
Napast kup i titulu

elevenblues je napisao/la: ↑05 okt 2023, 07:37Sto ga je onda poslije doveo kao pomocnika u klubu kad si tako upucen ?lumani je napisao/la: ↑05 okt 2023, 00:16Pandzi da se uci jezik do sada bi ga nauciosvrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:48Kakav uzas
Moramo Bosnu vratit
Dovest Amere
Napast kup i titulu
Ako Pandza nece na kurs otjerat gadoticnog je Vujosevic isto nabio nogom ,jer je dopustio da ga uljez Muris Memic prevari
![]()
Ko je koga doveo

Pa ako je to početak nekog ozbiljnog rada i ja se slažem da trebamo biti strpljivi, međutim loša selekcija igrača mi budi sumnju da nešto nije baš kako treba. Vidjet ćemo kroz ovu našu kukuruz ligu kako idu stvari.
Koji debil odluci da pusti Sejfica je.bo licencu majcinu,gledaj sta uradi covjek Širokom,29 poena 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ko dolazi umjesto Zahiragica?
Zahiragić i Pandža se skoro potukli, Pandža stavio uslov ili on ili Adi
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Bosna Meridian raskinula ugovore s dva košarkaša
KK Bosna Meridian raskinula je danas ugovore s dva svoja košarkaša.
Zvanično su Studenti potvrdili da su se razišli sa Adijem Zahiragićem i Mudžahidom Smajlovićem.
Ovakav potez dolazi nakon neuspjeha Bosne u kvalifikacijama za Drugu ABA ligu, gdje je u finalu ekipa poražena od Vojvodine.
KK Bosna Meridian raskinula je danas ugovore s dva svoja košarkaša.
Zvanično su Studenti potvrdili da su se razišli sa Adijem Zahiragićem i Mudžahidom Smajlovićem.
Ovakav potez dolazi nakon neuspjeha Bosne u kvalifikacijama za Drugu ABA ligu, gdje je u finalu ekipa poražena od Vojvodine.
Sigurna pobjeda u prvom kolu protiv Slavije, 48-80.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.