BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
thelightblue
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Nema razloga odabirati sljaku, kad Mirza ne zna bas na toj podlozi igrati, a Damir se najbolje osjeca na hardu.
Zenica bi mogla postati kao glavni teniski centar u BiH. Fudbalska reprezentacija igra svaki mec u Zenici, pa neka i DC se uvjek ovdje igra.
Zenica bi mogla postati kao glavni teniski centar u BiH. Fudbalska reprezentacija igra svaki mec u Zenici, pa neka i DC se uvjek ovdje igra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A realno da se mene pita bili bismo punoljetni sa 21. a ne sa 18 jer jne 18 premalo da donosiš neke odluke u koje se uopšte ne razumiješ. Ali da ne idemo dalje.
Po meni šljaka nije dobra opcija, prosto što Mirza ne može da pobjedi bilo koga jačeg na šljaci a i to bi bio prvi mjesec sa šljakom. Najbolje opet Zenica, podloga svima odgovara, najveće šanse tu imamo.
Po meni šljaka nije dobra opcija, prosto što Mirza ne može da pobjedi bilo koga jačeg na šljaci a i to bi bio prvi mjesec sa šljakom. Najbolje opet Zenica, podloga svima odgovara, najveće šanse tu imamo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobra stvar da je većina nizozemskih tenisača poznata bi mentalnoj labilnosti, a druga stvar da naši imaju pozitivan skor s njima, čak je i Tomo tukao Sijslinga i De Bakkera 
Je.bo vam bh pošta mater
Ma opet najbolje u Zenici uslovi fantastični, ili mozda Sarajevo. Ali posjeta mora biti bolja makar 1000- 1500 gledalaca ovih par stotina je sramotno. Iako sam iz Mostara ne bi volio da se igra ovdje, najviše zbog podloge a atmosfera prije nekoliko godina bila je solidna..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma u Zenici opet i gotovo, najbolji uslovi su tu realno.
Što se tiče publike, treba se napraviti promocija, malo animirati raju i biće tu solidna posjeta sasvim sigurno. Mi smo takav narod, malo nam treba za euforiju.
Što se tiče publike, treba se napraviti promocija, malo animirati raju i biće tu solidna posjeta sasvim sigurno. Mi smo takav narod, malo nam treba za euforiju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Opet Basic igra dubl na celendzeru u Budimpesti. Umjesto da se potrudi da popravlja ranking u singlu dok nije otiso u.. on hoce pare sa dubla i bezveze se umara, a moze se zaradit i da se samo igra singl kad dodjes malo dalje na turniru...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I on i Tomo se trebaju dublu posvetiti dosta više nego do sad, mogu vrlo brzo u TOP 100. Obojica imaju to nešto za dubl, a najbolje bi bilo da budu dubl tandem i na ATP touru.taremuha je napisao/la:Opet Basic igra dubl na celendzeru u Budimpesti. Umjesto da se potrudi da popravlja ranking u singlu dok nije otiso u.. on hoce pare sa dubla i bezveze se umara, a moze se zaradit i da se samo igra singl kad dodjes malo dalje na turniru...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tomo i Mirza imaju kvalitetne udarce ali su obojica ko prebijene mačke, lijeni, ne da im se živit, loše kretnje, taman dušu dalo za dobar dubl tandem 
Selektor bez izgubljenog bodasamocelik je napisao/la:Tomo pvoedi nas do drugog kola
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš toGalion je napisao/la:Tomo i Mirza imaju kvalitetne udarce ali su obojica ko prebijene mačke, lijeni, ne da im se živit, loše kretnje, taman dušu dalo za dobar dubl tandem
Ameru Deliću dati otkaz i Tomu za selektora.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I treba mu dati otkaz, kao selektor a igra repka njega nema. Haj da igraju svako 3 dana a ne tri puta godisnje.
Ipak mislim da im se potrefilo juce nisu oni bas tako jaki otkud znam, opet se trebaju singlu okrenut najvise pogotovo Basic. A ja bih Setkaru za selektora hehe.Unofficialpage je napisao/la:Baš toGalion je napisao/la:Tomo i Mirza imaju kvalitetne udarce ali su obojica ko prebijene mačke, lijeni, ne da im se živit, loše kretnje, taman dušu dalo za dobar dubl tandemNeka Tomo hoda sa Mirzom i igra samo dubl, neće se on hljeba najesti od singla
Ameru Deliću dati otkaz i Tomu za selektora.
Zasto selektor nije bio onaj stari sminker sa dugom kosom i bradom
i ko je taj lik uopste
a vala mogo je selektor biti i onaj nemanja 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ismara Gorčića za selektora!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Malo im ovako derneka, pa da i Ismar kakav organizuje xD
Ne diraj mi Nemanju!esprit24 je napisao/la:a vala mogo je selektor biti i onaj nemanja
Ostat će ovako kapiten-igrač vjerovatno i u narednom periodu. Ako sam dobro čuo, Delić zbog obaveza podnio ostavku:)
Ismar....Heh što je dernečio, dernečio je....oženio se i ko bubica je. Bio bi odličan izbor, jer znam da ima autoriteta kod svih u reprezentaciji, ali ima i znanja. Mislim da će biti bolji trener nego što je igrač bio...
Ismaru srednje ime autoritet xD
Tomo je trenutno tu i jos jedan razlog zasto da se igra u Mostaru, ako cemo i politicki!Galion je napisao/la:Dobra stvar da je većina nizozemskih tenisača poznata bi mentalnoj labilnosti, a druga stvar da naši imaju pozitivan skor s njima, čak je i Tomo tukao Sijslinga i De Bakkera
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.