Koja je to liga ?starmo94 je napisao/la:Kallithea - Panserraikos - 2, 2.50
Ulog : 10€
Tko hoce nek isprati ja vam garantiram - ovo ulazi sigurno...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
e ne prodjel tacno cu te ganjati po Mostaru

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Grcka 2.AboveTheLaw je napisao/la:Koja je to liga ?starmo94 je napisao/la:Kallithea - Panserraikos - 2 , 2.50
Ulog : 10€
Tko hoce nek isprati ja vam garantiram - ovo ulazi sigurno...
Zadnja izmjena: starmo94, dana/u 09 jan 2012, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo dva para pa ko hoce neka proba:
Nymburk-Petersburg 146,5 vise, 1.90
Netsi -Atlanta -5,5 hendikep2 1.85
Nymburk-Petersburg 146,5 vise, 1.90
Netsi -Atlanta -5,5 hendikep2 1.85
Fenerbahce-1
Arsenal-1
Angers-Monaco pikx
Philadelphia-Indiana-1
K.Love(Minn) (24.5)-manje
D wiliams (NJersey) (19.5)-manje
Stepanek-Mailise-1
Los Angeles-Washington (P) -1
Dobitak 49,75
Arsenal-1
Angers-Monaco pikx
Philadelphia-Indiana-1
K.Love(Minn) (24.5)-manje
D wiliams (NJersey) (19.5)-manje
Stepanek-Mailise-1
Los Angeles-Washington (P) -1
Dobitak 49,75
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Solidna serva i vrlo dobar forhend,tehnicki potkovan teniser,ja mu predvidjam top 15 u karijeri,mozda cak i top 10,naravno kada poslozi neke stvari u svojoj glavi,jer jos uvjek previse srlja i pokusava prije vremena rijesiti neke poene(brzoplet),nakon takvih gresaka dolazi do pada koncetracije,ali i to ce doci vremenom na svoje mjesto.S ve u svemu,mogla bi proci vrlo lako ta tvoja oklada,ja ocekujem 3 setabob je napisao/la:R.Harrison - Querrey over 23 , koliko se sjecam ovaj Harrison takodjer ima dobar servis kao i Querrey mogla bi ovdje dva TB min., sta mislite ?
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Yanina Wickmayer-Casey Dellacqua 2 3,00
Potkraj prosle sezone Australka je imala nevjerovatnih 30 pobjeda u nizu,doduse na chelenger razini,ali i to je velika stvar,pogotovo kada pogledate cinjenicu da je izgubila samo 3 seta.Veceras pokusati na neku sicu odigrati ''dvicu'',nije ni Wickmayer neka teniska zvijezda...
Marion Bartoli-Jelena Dokic 2 4,70
Kada se igra na Australskom tlu,Jelena Dokic postaje druga igracica,ima tu neku zelju da se dokazuje,i da jos moze odigrati odlican mec,u prvom kolu je pomela doduse anonimnu Isabelu Holand,a vidjet cemo sta veceras moze uraditi protiv Marion Bartoli,koja ima vec hronicnih problema sa tim povredama,prvo zglob,pa misic,pa opet zglob u Baliju,i vjerovatno nece ''nagaziti'' vec ce se cuvati za AO.Pomalo navijacki,al ajde,da probamo...
Wozniacki-Cibulkova 2 3,50
Po meni malo pretjerana kvota na Cibulkovu,zbog toga cu pokusati i ovdje traziti iznenadjenje.Cibulkova,vrlo dobra teniserka,najveca odlika joj je da drzi visok ritam igre tokom cijelog meca,ima solidnu servu,i odlicnu pozadinu
Wozniacki sklona velikim oscilacijama u formi,odigra odlican mec,pa sljedeci dan nezna gdje se nalazi,uglavnom ocekujem solidan mec,i pobjedu Slovakinje
Potkraj prosle sezone Australka je imala nevjerovatnih 30 pobjeda u nizu,doduse na chelenger razini,ali i to je velika stvar,pogotovo kada pogledate cinjenicu da je izgubila samo 3 seta.Veceras pokusati na neku sicu odigrati ''dvicu'',nije ni Wickmayer neka teniska zvijezda...
Marion Bartoli-Jelena Dokic 2 4,70
Kada se igra na Australskom tlu,Jelena Dokic postaje druga igracica,ima tu neku zelju da se dokazuje,i da jos moze odigrati odlican mec,u prvom kolu je pomela doduse anonimnu Isabelu Holand,a vidjet cemo sta veceras moze uraditi protiv Marion Bartoli,koja ima vec hronicnih problema sa tim povredama,prvo zglob,pa misic,pa opet zglob u Baliju,i vjerovatno nece ''nagaziti'' vec ce se cuvati za AO.Pomalo navijacki,al ajde,da probamo...
Wozniacki-Cibulkova 2 3,50
Po meni malo pretjerana kvota na Cibulkovu,zbog toga cu pokusati i ovdje traziti iznenadjenje.Cibulkova,vrlo dobra teniserka,najveca odlika joj je da drzi visok ritam igre tokom cijelog meca,ima solidnu servu,i odlicnu pozadinu
Wozniacki sklona velikim oscilacijama u formi,odigra odlican mec,pa sljedeci dan nezna gdje se nalazi,uglavnom ocekujem solidan mec,i pobjedu Slovakinje
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Harrison 1 ( Querrey u losoj formi ,nakon povrede jos nije nasao pravu formu i mislim da ce mladi Ryan pobijediti veceras )
Seppi preko 22 ( Ovdje sam htio keca igrati jer je Seppi odigrao odlicne meceve u Dohi ,ali Bennetaue je opasan igrac i dueli ova dva igraca u uvijek napeti i idu u 3 seta ,tako da nadam se da ce i veceras )
Stepanek 1 ( Mallise gubi od Goffina ,tako da mi je to dovoljan razlog da igram na Stepaneka koji je imao fin turnir u Brisbejnu ja mislim )
Wozniacki h2 5.5 henidkep ( Cibulkova igra napadacki tenis a ova ce se standardno braniti i mislim da nebi trebala cibulkova izgubiti 6 razlike
Kuznetzova h2 4.5 hendikep ( Gledao sam Safarovu protiv Ivanovicke i igrala je odlicno ,nije dozvolila ni jedan brejk Ani a to je veoma tesko ,imala je cak i 10 tak as udaraca ,tako da ako ponovi tu igru mogla bi parirati Kuznetovoj koja je doduse sinoc razmontirala Zvonarevu ,ali tesko da ce i veceras ponoviti takav mec ) .
Seppi preko 22 ( Ovdje sam htio keca igrati jer je Seppi odigrao odlicne meceve u Dohi ,ali Bennetaue je opasan igrac i dueli ova dva igraca u uvijek napeti i idu u 3 seta ,tako da nadam se da ce i veceras )
Stepanek 1 ( Mallise gubi od Goffina ,tako da mi je to dovoljan razlog da igram na Stepaneka koji je imao fin turnir u Brisbejnu ja mislim )
Wozniacki h2 5.5 henidkep ( Cibulkova igra napadacki tenis a ova ce se standardno braniti i mislim da nebi trebala cibulkova izgubiti 6 razlike
Kuznetzova h2 4.5 hendikep ( Gledao sam Safarovu protiv Ivanovicke i igrala je odlicno ,nije dozvolila ni jedan brejk Ani a to je veoma tesko ,imala je cak i 10 tak as udaraca ,tako da ako ponovi tu igru mogla bi parirati Kuznetovoj koja je doduse sinoc razmontirala Zvonarevu ,ali tesko da ce i veceras ponoviti takav mec ) .
- bavaraccccc
- Kontakt:
E ljudi znam da je off topic ali je li neko od vas cuo za ime Fatima Keita i jeste li primali poruke od nje??
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dobri grci dosad 
Volim te Celik ! ! !
jesi l` rezervisao kartu za MostarEmir ZENICA je napisao/la:Dobri grci dosad
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
i to u jednom smjerudeno_TM87 je napisao/la: jesi l` rezervisao kartu za Mostar.
Ostat ce 1:0
Volim te Celik ! ! !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Igram Beira Mar - Braga 1 4.00 i 1x 2.00 pa makar mi zadnje bilo !
Volim te Celik ! ! !
Jbg prijatelju, bili su bolji citavu tekmu al nije islo ..Emir ZENICA je napisao/la:i to u jednom smjerudeno_TM87 je napisao/la: jesi l` rezervisao kartu za Mostar.
![]()
Ostat ce 1:0
Nego , reci ti meni koliko si ulozio da ti nadoplatim
U taj iznos uracunaj i kartu za Mostar
Joj ovog Fenerbahcea,vec gube 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma nisam nista puno,4 km hahahastarmo94 je napisao/la:
Jbg prijatelju, bili su bolji citavu tekmu al nije islo ..
Nego , reci ti meni koliko si ulozio da ti nadoplatimjer danas sam od onog prije listica u plusu nekih 100€ ..
U taj iznos uracunaj i kartu za Mostar
Ma ne treba nista,samo lagano guraj
P.S Odigram fenera prvo pol. X nije proslo pola minute 0:1
Volim te Celik ! ! !
Henry je napisao/la:Joj ovog Fenerbahcea,vec gube
Fenerbahce ide iz 2 u 1
i mene sjebase Grci na 2 KM
i Fener gubi, sto me je krenulo
.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Fener prelaz, neko kupi dobre paredeno_TM87 je napisao/la:i mene sjebase Grci na 2 KMi Fener gubi, sto me je krenulo
.
Gaziantepspor crveni karton i sad treba da uslijedi preokret 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.