FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma vise mi dosadile ove utakmice u ligi.Znam da ce pobijedit, a imaju +15.Jedva cekam Ligu prvaka 

zasluzeno valencija.ipak barcelona ne djeluje kako treba.kao da im se neda igrat.
- stomaklija
- Kontakt:
Sta je ovo?? Najbolja ekipa na svijetu svih vremena od 2008 pa na ovamo primila gol?? 

Pazi golmane pucat ce
Zamalo
Da su tri golmana bila,ovakav penal se ne brani 

Kakva igra Valencie.
Barcelona je u potpunosti ustopana.
Da li je ono bio penal i to je diskutabilno.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Eto kako sam ja razumio penal, ali eto, podosadna tekma, da ne igra barca davno bi iskljucioŠpanska Televizijska Kuća CANAL+ je napisao/la: -Es que penalty?
-Si, si.
Znam da si navijac Barce kao i ja al' drug objektivno ono je penal 100 % pa nije Pedro krivo sto onaj kloc onoliko dize koljeno u jaja direkt. Sudija je iste sec pokazao kad je vidio o kojem je tipu faula rijec.M4kaveli je napisao/la:Kakva igra Valencie.![]()
Uglavnom prelijepa igra puna trke i dinamike ( nesto sto odavno nisam vidio kad Barcelona igra ) (Y)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
dobra igra valencije, trce kao ludi i pokrivaju teren,malo je barca mogla napraviti prilika, penal jeste bio, al sad u drugom ce se valenciji desiti isto sto se desava i reala, poslije velike trke u prvom dijelu slijedi drastican pad u drugom poluvremenu i sve ce biti lakse za barcu, naravno ukoliko i nasi se ne uspavaju
nadam se da ce trener uvesti vilju i alexisa da i njih malo gledamo, umjesto fabregasa i pedra,
gol smo primili kao i mnogo puta ove sezone, poslije prekida i izbijanja, lopta dodje protivnickom igracu tacno na nogu
messi je ponovo bio los, ni blizu svojih mogucnosti
nadam se da ce trener uvesti vilju i alexisa da i njih malo gledamo, umjesto fabregasa i pedra,
gol smo primili kao i mnogo puta ove sezone, poslije prekida i izbijanja, lopta dodje protivnickom igracu tacno na nogu
messi je ponovo bio los, ni blizu svojih mogucnosti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ma barcu je stigo umor eto sta je poslije utakmice sa realom i onako fizickog napora moralo se vise izrotirat u ekipi ubacit npr villu ,adriana,malo svjezije igrace,M4kaveli je napisao/la:Kakva igra Valencie.![]()
ako nastave ovako forsirat jednu te istu postavu konstanto to ce se obit od glavu u LP to garantujem , villu ne koriste uopste lik sjedi na klupi a iniesta igra svaku utakmicu il cesc ,pa ne mogu ni oni izdrzat ovakav ritam utakmica
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
E pa to nisam i vidio bas najbolje.MrHc je napisao/la:Znam da si navijac Barce kao i ja al' drug objektivno ono je penal 100 % pa nije Pedro krivo sto onaj kloc onoliko dize koljeno u jaja direkt. Sudija je iste sec pokazao kad je vidio o kojem je tipu faula rijec.M4kaveli je napisao/la:Kakva igra Valencie.![]()
Uglavnom prelijepa igra puna trke i dinamike ( nesto sto odavno nisam vidio kad Barcelona igra ) (Y)
Al' kako je Messi zakuca, boze sacuvaj.

Sa Valenciom su uvijek odlicne tekme.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Tonight,-18 again.pinoglavi je napisao/la:uefalona strikes again.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Fabregas raspoložen večeras
Dobra Valencia, moglo bi biti samo +16, ali poznavajući Messija očekujem +18.

Dobra Valencia, moglo bi biti samo +16, ali poznavajući Messija očekujem +18.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
evo ga sad potpuno ista postava sa bernabea,joj ne kontam ovog rouru nikako, ja nezz dal se ovo desilo u zadnjih nekoliko godina da ekipa koja je igrala el clasico opet za 3 dana izadje jedna te ista postava i to na nista manje tezem gostovanju, za sta sluzi 18 igraca nego da se rotira ,isto ko da su na klupi ovi hadalji ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
kako alves ispade sad braco mila 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
K'o Pandza. 

pravi crnj'o probleme alvesuM4kaveli je napisao/la:K'o Pandza.
edit: ovaj alba zlata vrijedi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
cuvaju bod...kul 

pa kazu flop...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.