Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ovaj je dobar
http://www.hqstream.in/index.html
http://www.hqstream.in/index.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kako ovaj Fernandihno slabo igra ne mogu da vjerujem da su ga platiti 40 mi....
- DonCorleone
- Kontakt:
Dobar dan Fernandinho, dobro dosao u Englesku, mani se vise slow motion ritma, ja klocine majko mila.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Los je za sada, ali nije prvi koji ima problema u pocetku karijere u Engleskoj. I Dzeko je imao iste probleme. Premier Liga je nesto posebno.Lucryler je napisao/la:Kako ovaj Fernandihno slabo igra ne mogu da vjerujem da su ga platiti 40 mi....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Iznenadjen sam igrom hulla ljudi igraju tolko disciplinovano i taktika im je odlicna ovo nije borba kakvu je vodio kardif ljudi znaju sta rade sa loptom kontre otvaraju prejako siti je sretan sto ne gube...
ne mogu da vjerujem da se ovako muce protiv slabih ekipa, a razmontirali su New Castle
Zadat ce im probleme ne smije se toliko dugo prilagodjivati nije on napadac , dobit ce i crveni napravit ce glupost i eto belaja..Cartman je napisao/la:Los je za sada, ali nije prvi koji ima problema u pocetku karijere u Engleskoj. I Dzeko je imao iste probleme. Premier Liga je nesto posebno.Lucryler je napisao/la:Kako ovaj Fernandihno slabo igra ne mogu da vjerujem da su ga platiti 40 mi....
- inacefindecko
- Kontakt:
joj aguera, da bog da mu je slomili!
Upravo kontam isto. Dobro igraju, dobro su postavljeni, odbrana djeluje ok, namučit' će se City.grgr je napisao/la:Iznenadjen sam igrom hulla ljudi igraju tolko disciplinovano i taktika im je odlicna ovo nije borba kakvu je vodio kardif ljudi znaju sta rade sa loptom kontre otvaraju prejako siti je sretan sto ne gube...
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzeko prilicno nevidljiv za sada....
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
neda je kepec materi,,oca mu j.ebem ciganskog....los Edin, al samo da se sacuva za petak,da ga hoce sad izvest 
City mora Hartu sto prije dovesti jaku konkurenciju. Ovaj je umislio da ne nezamjenniv i pravi amaterske greske . Govorim generalno i ne samo sa ovu tekmu 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Strasno mi se svidja igra Hulla. Izgleda ipak ima nade za njih.
Ovjde bi 3 špica bila nevidljiva.Veznjaci daju loptu jedino kad im trojica igraca Hull-a pojašu na ledja.DonCorleone je napisao/la:Dzeko prilicno nevidljiv za sada....
Cini mi se da je ovdje postavljena taktika daj Silvi i Agueru da trce oko 16,okrecu se,vrte pa ako ispadne kakav faul ili odbijena lopta dobro je
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo je u EPL poklonjen prekrsaj
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- inacefindecko
- Kontakt:
dok je dvojice KRETENA, MAJMUNA, IDIOTA, GMAZOVA, tj. Aguera i Silve nema ovdje nikakvog uspjeha!
NE DAJU JE NIKOM! Pa Silva treba da dijeli asistencije

NE DAJU JE NIKOM! Pa Silva treba da dijeli asistencije
jah dosadnog poluvremena sunce im j.ebem,,,i ovaj Isus se uzbljohio,,,centrira ko Salihovic 
Poluvrijeme je bilo bas dobro, pogotovo pocetak. Istina, najvise radi Hulla i odbrane Citya.hroni je napisao/la:jah dosadnog poluvremena sunce im j.ebem,,,i ovaj Isus se uzbljohio,,,centrira ko Salihovic
mislim da stvarno neću pretjerati ako kažem da je ovo 1 pol na novi PLBiH 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Badgley, BobRock, Bordo10, DjaniTarik, farenhajt, Goalgetter, Lekqqq1921, MiranGlasnic, Muumii, napapijri1987, random11, Serha, Sheyi i 79 gostiju.