Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
evo samo da zavrsim soker igram trenutno 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
- Kontakt:
znal neko gdje mogu pratit rezultate snookera uzivo zanima me mec selby trump ne mogu nigdje da nadjem...
A ja lude utakmice Angers-Monco.Proslo 28 minuta vec je 2-2 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
HTV , txt stranica 653 ...xxl basket je napisao/la:znal neko gdje mogu pratit rezultate snookera uzivo zanima me mec selby trump ne mogu nigdje da nadjem...
3-1 zavrsilo , evo i link ..... http://teletekst.hrt.hr/?str=653-02" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
2343 je napisao/la:HTV , txt stranica 653 ...xxl basket je napisao/la:znal neko gdje mogu pratit rezultate snookera uzivo zanima me mec selby trump ne mogu nigdje da nadjem...
3-1 zavrsilo , evo i link ..... http://teletekst.hrt.hr/?str=653-02" onclick="window.open(this.href);return false;
zahvaljujem pogodio sam keca

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Volim te Celik ! ! !
Znaci ne vjerujem
Odigram Angeres-Monaco pikX i nakon prvog poluvremena 3-3.Boli me racku,al' mogu misliti kakva je to utakmica

Odigram Angeres-Monaco pikX i nakon prvog poluvremena 3-3.Boli me racku,al' mogu misliti kakva je to utakmica

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Kako da stavim listice sa wwina...
Ne link nego slike...
Ne link nego slike...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
izgleda granger pod upitnikom veceras radi trovanja hranom , odigracu ga under mozda makar minutu zaigra 

- Eric Cartman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Arogantni je napisao/la:Kako da stavim listice sa wwina...
Ne link nego slike...
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
-
- Kontakt:

Korisnicko ime : GazdaDjoka
Upo pa se cupo!

Zadnja izmjena: GazdaDjoka, dana/u 10 jan 2012, 08:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

Korisnicko ime : GazdaDjoka
Pa se zainatio i sve pao!

Zadnja izmjena: GazdaDjoka, dana/u 10 jan 2012, 08:35, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala...Eric Cartman je napisao/la:[youtube][/youtube]Arogantni je napisao/la:Kako da stavim listice sa wwina...
Ne link nego slike...

Henry je napisao/la:Fenerbahce-1
Arsenal-1
Angers-Monaco pikx
Philadelphia-Indiana-1
K.Love(Minn) (24.5)-manje
D wiliams (NJersey) (19.5)-manje
Stepanek-Mailise-1
Los Angeles-Washington (P) -1
Dobitak 49,75

[youtube][/youtube]

Neko je predlagao.. al nema veze, bit ce bolje drugi put

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Šteta zbog Seppija ,ubio ga je Bennetau ,Kuznetova kvota 1 i ako se igrala Safarova sa njomPapilon20 je napisao/la:Harrison 1 ( Querrey u losoj formi ,nakon povrede jos nije nasao pravu formu i mislim da ce mladi Ryan pobijediti veceras )
Seppi preko 22( Ovdje sam htio keca igrati jer je Seppi odigrao odlicne meceve u Dohi ,ali Bennetaue je opasan igrac i dueli ova dva igraca u uvijek napeti i idu u 3 seta ,tako da nadam se da ce i veceras )
Stepanek 1 ( Mallise gubi od Goffina ,tako da mi je to dovoljan razlog da igram na Stepaneka koji je imao fin turnir u Brisbejnu ja mislim )
Wozniacki h2 5.5 henidkep ( Cibulkova igra napadacki tenis a ova ce se standardno braniti i mislim da nebi trebala cibulkova izgubiti 6 razlike
Kuznetzova h2 4.5 hendikep ( Gledao sam Safarovu protiv Ivanovicke i igrala je odlicno ,nije dozvolila ni jedan brejk Ani a to je veoma tesko ,imala je cak i 10 tak as udaraca ,tako da ako ponovi tu igru mogla bi parirati Kuznetovoj koja je doduse sinoc razmontirala Zvonarevu ,ali tesko da ce i veceras ponoviti takav mec ) .

Eto vam tenis,ko je prepisao svaka mu cast,ko nije,'ta cu mu jakelner je napisao/la:TROICKI-HEWITT 1 1,55(st)
Iako je Lleyton odigrao tek nesto vise od 10 turnira prosle godine,zbog povrede i operacije stopala,ovaj par bi mogao biti ''mac sa dvije ostrice'',jer ni Troicki nije impresionirao u Dohi,teske pobjede nad Bachingerom i Rosolom,te blamaza protiv Monfilsa koji je samo noc prije meca sa Troickim,imao nezgodnu povredu,te vise zahvaljujuci Beckerovom neznanju,nego svojoj partiji prosao to drugo kolo.Turnir se igra u Australiji,u Sydneyu,koji je tradicionalno uvertira pred prvi GS sezone,a znamo da Hewit zna vrlo dobro odigrati pred svojim navijacima,kada je 100% spreman,medjutim trebat ce njemu vremena da udje u pravi ritam(ako ikada vise i udje,jer njemu je 30+ godina),nakon duge i teske povrede,i to je jedini razlog zbog kojeg veceras stavljam na Viktora...
Kohlschreiber-Bohli 1 1,25
Kohli je odigrao odlican mec protiv favoriziranog Nadala u prvom kolu Dohe,gdje je uspio otkinuti i set,ali je pao,tacnije Rafa se digao u trecem pa smo ostali uskraceni za iznenadjenje.Ako luda glava Njemca,koja me mnogo puta kostala love,bude veceras koncentrisana,mislim da ne bi trebalo biti problema protiv Svicarca koji je uhvatio prvo kolo kroz kvale,pobjedivsi Wan der Mervea,Burgues Davi-a,te R.Mella.
Jedini medjusobni ogled su do sada imali davne 2003. na chelengeru u indijskom Dharvadu gdje je Svabo slavio sa 2-6,6-4.7-5.
Russel-Fognini +3,5 2 1,9
Omisljao sam se izmedju keca i kontahendikepa i ipak izabrao ovo drugo,jer doista mi je tesko povjerovati da ce Russel sa 33 godine na ledjima,pregaziti gotovo 10 godina mladjeg Fogninija,koji doduse ima veliki jos od RG i povrede bedrenog misica zbog kojeg je bez borbe predao 1/4 finale Djokovicu.Naravno,njegova omiljena podloga je zemlja,novu sezonu je otvorio katastrofalno protiv Sele(osvojio 1 gem),ali mislim da bi veceras,sa protivnikom po mjeri mogao odigrati kvalitetan mec.Russel je teniser iz SAD,najbolji ranking mu je 60 pozicija iz sredine 2007 godine,i njegova omiljena podloga je ''hard''.
Do sada su se susreli 2 puta,i to zanimljivo oba puta na GS,na Wimbledonu je slavio Fognini,na AO Russel,iako su oba meca isla u 5 setova
Kuznetsova-Safarova 1 1,4
Kuznetsova po obicaju veoma dobro igra na pocetku sezone,prosle sedmice je izgubila polufinale od Jie Zheng,koja je odigrala mozda i mec karijere,ali to nije poremetilo Kuznetsova koja je u prvom kolu Sydneya pregazila Zvonarevu sa 6-1.6-2.U drugom kolu protivnica ce joj biti Lucie Safarova,dosta manje znacajno ime u svijetu tenisa u odnosu na Zvonarevu(ruku na srce i dosta ljepsa od Vere) koja je u prvom kolu napravila iznenadjenje,ako je uopste vise iznenadjenje kada neko pobijedi Anu Ivanovic.
Do sada su se sastajale 4 puta H2H je na strani Ruskinje 3-1
Na Li-Sheepers 1 1,2
Kineskinja odlicno otvorila sezonu sa 3 pobjede na prestiznom Hopman kupu te nagovjestila dobre rezultate i u 2012 godini.Ovdje brani 1 mjesto od prosle godine i mislim da ce i ove stici makar do finala,te da joj Juznoafricka predstavnica nece napraviti neki veci problem.Shepers je u glavni turnir dosla kroz kvalifikacije,dok je u Brisbane-u tesko stradala od S.Williams
Sretno ko prepise

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke @Kelneru.
Da sam prepisao, sigurno bismo obojica mašili.
Držim ti palčeve za nastavak uspješne serije. 

Da sam prepisao, sigurno bismo obojica mašili.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hvala Monologni,i ja se nadam nastavku,samo da me povrede zaobidjuMonolog je napisao/la:Čestitke @Kelneru.![]()
Da sam prepisao, sigurno bismo obojica mašili.Držim ti palčeve za nastavak uspješne serije.

Pa rodjeni brat od mene prepisao ovo od jucer,i stavi Russel-a keca umjesto kontrahendikep i ''ofula''

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.