RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hajmo RAja koliko ko može pomoć kolegi s tribine
http://tacno.net/humani/pomozimo-muji-berberovicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tacno.net/humani/pomozimo-muji-berberovicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
From father to son
raja odgođeno je 17. kolo tako da se ekipa može mirno pripremati za kup i za Kone. možda je i bolje ovako, jer se neće trošiti na dvije strane. 
Jeli to znaci da ce Haurdic Zolj i Skahic odradjivat kartone u kupuAlemC85 je napisao/la:raja odgođeno je 17. kolo tako da se ekipa može mirno pripremati za kup i za Kone. možda je i bolje ovako, jer se neće trošiti na dvije strane.
From father to son
Cernica je napisao/la:Jeli to znaci da ce Haurdic Zolj i Skahic odradjivat kartone u kupuAlemC85 je napisao/la:raja odgođeno je 17. kolo tako da se ekipa može mirno pripremati za kup i za Kone. možda je i bolje ovako, jer se neće trošiti na dvije strane.
Ako je ovo tacno mislim da Velez treba odma da reaguje jer su nam ovo vazni igraci a prakticno citava odbrana.
Velez treba da trazi da igraju i protiv Sarajeva i Kona. Neka kasnije odradjivaju to u zaostaloj utakmici.
Jako nam je vazno da budemo koliko toliko kompletni. Skahic i Zolj su prakticno jedini koje imamo sto se odbrane tice.
Na nasu zalost tek se sada vidi da se moralo ipak pojacati bolje. Koga mi jos imamo na stoperskim pozicijama?
Kakvo je ono kod nas mahnito pravilo da se kartoni prenose u kup utakmicama ili samo ako je crveni direktini u pitanju?
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Jedino Mahinica!Adma je napisao/la:Cernica je napisao/la:Jeli to znaci da ce Haurdic Zolj i Skahic odradjivat kartone u kupuAlemC85 je napisao/la:raja odgođeno je 17. kolo tako da se ekipa može mirno pripremati za kup i za Kone. možda je i bolje ovako, jer se neće trošiti na dvije strane.
Ako je ovo tacno mislim da Velez treba odma da reaguje jer su nam ovo vazni igraci a prakticno citava odbrana.
Velez treba da trazi da igraju i protiv Sarajeva i Kona. Neka kasnije odradjivaju to u zaostaloj utakmici.
Jako nam je vazno da budemo koliko toliko kompletni. Skahic i Zolj su prakticno jedini koje imamo sto se odbrane tice.
Na nasu zalost tek se sada vidi da se moralo ipak pojacati bolje. Koga mi jos imamo na stoperskim pozicijama?
Pejic je odigrao nekoliko utakmica na mjestu stopera u toku pripremnog perioda. Mislim da je Zvonic takodjer igrao na mjestu stopera u zadnjoj provjeri u Crnoj Gori (poraz od Bokelja). Sumnjam da uprava tu ista moze uciniti.
Prkosni i Ponosni od 1922
Odgođen i kup. Ovo kvari planove.Cernica je napisao/la:Neka odgode i kup
-
GradKamena
- Kontakt:
Ipak nije,tek ce se u ponedjeljak odlucivat.AlemC85 je napisao/la:Odgođen i kup. Ovo kvari planove.Cernica je napisao/la:Neka odgode i kup
Od nedjelje ide lijepo vrijeme, tako da od odgode kupa nema ništa.GradKamena je napisao/la:Ipak nije,tek ce se u ponedjeljak odlucivat.AlemC85 je napisao/la:Odgođen i kup. Ovo kvari planove.Cernica je napisao/la:Neka odgode i kup
Haurdić hoće a Zolj i Škahić ne. Jedino crveni kartoni se prenose u kup.Cernica je napisao/la:Jeli to znaci da ce Haurdic Zolj i Skahic odradjivat kartone u kupuAlemC85 je napisao/la:raja odgođeno je 17. kolo tako da se ekipa može mirno pripremati za kup i za Kone. možda je i bolje ovako, jer se neće trošiti na dvije strane.
Kakve veze kartoni iz lige imaju sa Kupom? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
"Zbog vremenskih neprilika utakmice 17. kola BHT Premier lige Bosne i Hercegovine odgađaju se za sedam dana. Tako će umjesto u subotu, utakmica Mladosti i Veleža biti odigrana 14/15. marta. Odigravanje svih narednih kola pomjera se za jedan termin, tako da će 30. kolo BH Telecom Premijer lige biti odigrano 30.05.2015. godine.
Igrači koji imaju suspenzije zbog tri žuta kartona u prvenstvu mogu nastupati u kup takmičenju, obzirom da se kazne iz prvenstva, osim crvenog kartona, ne odnose i na kup takmičenja."
fkvelez.ba
Ocito citaju ovaj nas forum pa da nas obavijeste

Igrači koji imaju suspenzije zbog tri žuta kartona u prvenstvu mogu nastupati u kup takmičenju, obzirom da se kazne iz prvenstva, osim crvenog kartona, ne odnose i na kup takmičenja."
fkvelez.ba
Ocito citaju ovaj nas forum pa da nas obavijeste
#musvdg
Bio bi veliki nonsens da se takvo što potvrdilo.
Eh sto me ishandri ovo pomjeranje utakmica za 7 dana
Za 14 Mart i utakmicu koja je trebala biti protiv Sarajeva svakako dolazim u Mostar,jaranu na svadbu
Prvi put mi se desilo da jednim udarcem dvije muhe ubijem , al evo ga na rodjeni
Najmrze mi je sto cu kasnije morati ici na dan kad i HZ putuju,murije ko u prici na svakom koraku....a nek ide u k....
Za 14 Mart i utakmicu koja je trebala biti protiv Sarajeva svakako dolazim u Mostar,jaranu na svadbu
Prvi put mi se desilo da jednim udarcem dvije muhe ubijem , al evo ga na rodjeni
Najmrze mi je sto cu kasnije morati ici na dan kad i HZ putuju,murije ko u prici na svakom koraku....a nek ide u k....
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Kup i Liga nemaju nikakve veze, ne znam ni odakle vam to sa kartonima. Ova odgoda je nama dobro došla, malo da se slegne ovo sve pa da dočekamo spremni 
dobro nam došla odgoda.
pored toga igrat će svi igrači sem Haurdića zbog crvenog kartona.
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
I na kraju, naći vremena da se cijeli stadion ofarba u crveno.samo_lijevo je napisao/la:Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa gdje si ti druze pirke nema te odavnoPirke je napisao/la:I na kraju, naći vremena da se cijeli stadion ofarba u crveno.samo_lijevo je napisao/la:Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa gdje si Pirke yebem li ti! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.