FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
**** ih svak i njihovo setanje po trenenu
A vala i Roura je pickasto izasao na teren.Pa promjeni nekada sastav za sta ti ovi igraci na klupi znace.
A vala i Roura je pickasto izasao na teren.Pa promjeni nekada sastav za sta ti ovi igraci na klupi znace.
Visca el Barça ! Mes que un club !
cisto se pitam imal ovaj roura trenersku licencu, toliko o tome da svaki trener moze voditi barcu cuj sa istom postavom aaaaaaaaaaaaa, messi 2x zaredom tekma losa puna nezainteresovanosti
- RealMoudrid
- Kontakt:
Dobro vam je došao Valdes zadnje napade 

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
ovo je bilo patnja gledati veceras 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dugo losiju Barcu nisam gledao.
Vidi se da su bili pomalo nezainteresovani, ali isto tako Valencia je bila premocna veceras.
Valdes, Alba, Busquets i Xavi najbolji veceras, ostali veoma losi.
Ni ja ne mogu shvatiti zasto u prvih 11 nije stavio recimo Villu, Alexisa i Alcantaru.

Vidi se da su bili pomalo nezainteresovani, ali isto tako Valencia je bila premocna veceras.
Valdes, Alba, Busquets i Xavi najbolji veceras, ostali veoma losi.
Ni ja ne mogu shvatiti zasto u prvih 11 nije stavio recimo Villu, Alexisa i Alcantaru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A jbo te fudbal neozbiljni, ne mogu da pronadju dovoljno motiva da odigraju kako treba protiv Valencije.
I onaj Real isto neka amaterska ekipa, jbt zivot ne mogu da drze prikljucak makar do aprila pa da gledamo pravi fudbal, a ne ovo setkanje po terenu i cesanje jaja.
Sad mi krivo sto potrosi 2 sata na ovo sranje od utakmice.
I onaj Real isto neka amaterska ekipa, jbt zivot ne mogu da drze prikljucak makar do aprila pa da gledamo pravi fudbal, a ne ovo setkanje po terenu i cesanje jaja.
Sad mi krivo sto potrosi 2 sata na ovo sranje od utakmice.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ajde ne lupajte. kakva trenerska licenca? čovjek je do jučer bio skaut, sjedi na klupi trenera samo sticajem okolnosti. ok, trebao je mijenjat, ali šta očekujete od njega, nije čovjek hidink.
valdez igrač utakmice, iniesta dosta dobar.
valdez igrač utakmice, iniesta dosta dobar.
Ovo vise ne moze biti slucajnost...
Od prve minute igramo taktiku "privedi utakmicu kraju"...
Od prve minute igramo taktiku "privedi utakmicu kraju"...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 03 feb 2013, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnLennon
- Kontakt:
Breaking News: Messi ceka Banegu na parkingu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Pa dobro sad.
Ne mozes ocekivati da igraju sa istim zarom kao na pocetku sezone i unazad 5-6 utakmica.
Liga je vec gotova stvar i moralo je doci do malog zasicenja.
Ali kad je vec tako, ubaci ove koji nisu standardni i ove mlade da pokazu sta znaju i da grizu po terenu.
Ne mozes ocekivati da igraju sa istim zarom kao na pocetku sezone i unazad 5-6 utakmica.
Liga je vec gotova stvar i moralo je doci do malog zasicenja.
Ali kad je vec tako, ubaci ove koji nisu standardni i ove mlade da pokazu sta znaju i da grizu po terenu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
News flash: Messi is not a saint.Oh wait.. thats not news
.

Nad tobom sunce najljepše sja
lose lose ,po meni losa igra veceras ,
kriv je roura niko vise ,fizicki istrosene igrace stavio opet da igraju,sta je ocekivo da ce mu ovi isti igraci poslije onakve utakmice i onakvog tempa na bernabeu odgovorit zadatku ko i prije 3 dana ccc
ne bi me cudilo da forsira jednu te istu postavu do kraja marta dok se tito ne vrati,nezz lik za druge igrace ,
isto ko da sokera igra
valdes najjaci
,sam sebi nabaci za parade 
edit:moram spomenut albu, znaci nije normalan,lik ko da popije red bulla jedno 100 komada na dan ,on bi mogo igrat svaki dan utakmicu i trcat od svog 16erca do protivnickog non stop a ne bi vidio na njemu ni traga umoru
,stvarno je masina ,koliko puta pretrci gore dolje ,sve stize ,neprelazan
pa smijesna je cijena sto je barca platila za njega ,kakav bale bog otac 40 miliona ,alba onda vrijedi 60
kriv je roura niko vise ,fizicki istrosene igrace stavio opet da igraju,sta je ocekivo da ce mu ovi isti igraci poslije onakve utakmice i onakvog tempa na bernabeu odgovorit zadatku ko i prije 3 dana ccc
ne bi me cudilo da forsira jednu te istu postavu do kraja marta dok se tito ne vrati,nezz lik za druge igrace ,
isto ko da sokera igra

valdes najjaci

edit:moram spomenut albu, znaci nije normalan,lik ko da popije red bulla jedno 100 komada na dan ,on bi mogo igrat svaki dan utakmicu i trcat od svog 16erca do protivnickog non stop a ne bi vidio na njemu ni traga umoru

pa smijesna je cijena sto je barca platila za njega ,kakav bale bog otac 40 miliona ,alba onda vrijedi 60

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 03 feb 2013, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Zato sam i rekao da mi je dosadno gledat ove ligaske utakmice.Nikakvog zara niti icega.S jedne strane ih razumijem jer imaju ogromnu prednost, ali opet dajte malo igre jbmu.
Ovih nekoliko zadnjih utakmica je stvarno bilo oku mucno za gledat.Barem meni.
Ovih nekoliko zadnjih utakmica je stvarno bilo oku mucno za gledat.Barem meni.
- JohnLennon
- Kontakt:
Vidim Messi zabio prvi gol, a protivnik jak. Jel' mozda iz penala?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ahaJohnLennon je napisao/la:Vidim Messi zabio prvi gol, a protivnik jak. Jel' mozda iz penala?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mora se reci da nam je spasio bod nocas. Za ovu odbranu u zadnjim minutama zasluzio je da mu se cestita.RealMoudrid je napisao/la:Dobro vam je došao Valdes zadnje napade
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
vidim ne znamo matematikuFKKrajina je napisao/la:Tonight,-18 again.pinoglavi je napisao/la:uefalona strikes again.
Nad tobom sunce najljepše sja
cudi me da se nisi prije javio.Sveti je napisao/la:Samoprozvani totalni fudbal opet spašava sudija i bijela tačka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.