Safet Sušić - Pape

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 avg 2014, 14:00

Nemoj Safete davati izjave, molim te, sve ti je oprosteno, ali samo procitaj spisak i mars iz sale, **** te oltar, covjeku liga nije ni pocela a veli da se mora ustaliti u prvom sastavu za poziv..pa u kojem je to Vranjes sastavu pa ga zoves, moronu jedan glupi, lik nema ni kluba...ne mogu da vjerujem ko nas vodi, tacno je ovo nocna mora za istinske navijace...opet gomila vezne igrace, a ne poziva Zuku koji se prodao u Seriu A i bez SP-a, a odbrana nam slabija za 70% odlaskom Spahica...Susicu, Susicu, idi J*** ti familiju..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 22 avg 2014, 14:00

Nije bas da mrzim Safeta. A bas ga i ne volim.
Ali reci da Zukanovic nije clan prvih 11, a zvati Ogija (njemu svaka cast) je u najmanju ruku bezobrazno i uvreda za nasu inteligenciju.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 avg 2014, 14:00

Cartman je napisao/la:Odbrana nam je u KRITICNOM stanju. Cak i najveci pacenici ce sanjat Spahica i molit ga da se vrati.
Nisam pacenik, al odbrana nam je odron. Tek sad to vidim.
1946

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 22 avg 2014, 14:01

sve nekako mogu razumjeti ali zasto je pozvao Dujkovica i Hadzica mi nikako nije jasno, bolje bi bilo da je pozvao Zukanovica i Sehica ili Burica, i onda bi ovaj sastav bio sasvim ok!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 avg 2014, 14:02

[youtube][/youtube]
Jedini pravi nasljednik Misketa
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 22 avg 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 22 avg 2014, 14:03

voltron30 je napisao/la:Gdje prestaje logika, počinje tele iz Zavidovića!
ma mora telence zvati burazove sticenike da buraz zaradi
51%--------49%

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 22 avg 2014, 14:04

Da'l je moguce da postoji neko ko brani ovog maloumnika.

Bezobrazan je i zbog nekih privatnih razloga zove igrace losijeg kvaliteta a zbog toga ispastaju puno bolji igraci (Zukanovic, Stilic, Sehic ili Buric) ali bar nemoj biti toliko glup pa izjaviti ovo:

"Zukanovic ce dobiti poziv kad bude u prvih 11 u klubu." A covjek u klubu iz lige 5, sezona nije ni pocela ne zna se ni hoce li biti u prvih 11.

A pozvao si igraca na njegovoj poziciji koji uopste nema klub, tj. ne igra nigdje. :crazy: :crazy:

Pa da li taj covjek ima ista u glavi, za sta mu sluzi ta lopta sto je nosi na ramenima? :puke:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 14:04

Anel Hadzic je standardan u STurmu prema tome nemozete nikako osporiti njegovo pozivanje o kvalitetu mozemo pricati nekada je i Mravac igrao iz Austrije za Arepku..Sto se tice Sehica ili Burica svi oni su prolazili sezone toplo hladno Sehic dok je bio u Mersinu pola sezone uopste nije bio u kalkulacijama sad brani u Azerbejdzanu i kao daj ga dajte molim vas da covjek dolazi iz Azerbejdzana kao treci golman ili pak Buric koji odlicno brani 3mj,a onda preseli na klupu i nema ga pa onda opet stane na go itd..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 avg 2014, 14:06

Ljudi,htio bih vas nešto pitati, potrebna mi je vaša pomoć, kako da stupim u kontakt sa Seadom Sušićem, hoću da se učlanim u njegovu agenciju i kasnije postanem reprezentativac BiH ? Igrat cu na mjestu Bešića u reprezentaciji,jer on nije redovan u svom klubu.. :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 22 avg 2014, 14:06

Safet Sušić je intelektualni mediokritet i trenerski analfabet, ali nije da nismo znali tako nešto i nije da ne upozoravamo na ove stvari dugo vremena.

Usput, novinari koji aktivno prate reprezentaciju su klasične bekičmenjačke i dupelizačke spodobice. Niko, doslovno niko da digne bilo kakav glas i upita ovog mazluma na klupi zbog čega i zašto radi ove budalaštine koje radi.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 22 avg 2014, 14:09

zgembo89 je napisao/la:Anel Hadzic je standardan u STurmu prema tome nemozete nikako osporiti njegovo pozivanje o kvalitetu mozemo pricati nekada je i Mravac igrao iz Austrije za Arepku..Sto se tice Sehica ili Burica svi oni su prolazili sezone toplo hladno Sehic dok je bio u Mersinu pola sezone uopste nije bio u kalkulacijama sad brani u Azerbejdzanu i kao daj ga dajte molim vas da covjek dolazi iz Azerbejdzana kao treci golman ili pak Buric koji odlicno brani 3mj,a onda preseli na klupu i nema ga pa onda opet stane na go itd..
Šehić i nekako da se pozove, za Burića mi je baš smiješno, Burić baš često zna poljubit klupu, plus nije neki golman, gledao sam ga u ligi za čelik često.
Nije fer prema Dujkoviću stvarno, čovjek nekoliko godina u kontinuitetu brani dobro unašoj ligi i evropskim utakmicama, praktično bez greške. ovo bi mu trebala biti nagrada.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 avg 2014, 14:09

Mujdza-Bicakcic-Kolasinac-Salihovic

To je mozda trenutno najbolja opcija u odbrani.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 14:09

Željooooo je napisao/la:Ljudi,htio bih vas nešto pitati, potrebna mi je vaša pomoć, kako da stupim u kontakt sa Seadom Sušićem, hoću da se učlanim u njegovu agenciju i kasnije postanem reprezentativac BiH ? Igrat cu na mjestu Bešića u reprezentaciji,jer on nije redovan u svom klubu.. :mrgreen:
Mozda bolje da zaigraš na mjestu desnog beka da zamjeniš Stanića :D :bow:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 avg 2014, 14:10

A možda da je pozvao Raifa Husića umjesto ovog đuturuma iz Zrinjskog. Lijepa prilika da uđe u 90. minuti, upiše nastup i da ga Njemačka zaboravi za sva vremena. :) Mora da je i Dujković pod stare dane pao u ruke Sušića II. :lol:
I veći dio ostatka spiska je cirkus mrtvi.
Izjavi čovjek da će samo oni koji zasluže dobiti poziv. Taman za nadu da će Vršajević i Hadžić dobiti nogom u pakšu, ali malo sutra. Mora Safet srediti transfer Hadžiću i profit bratu. :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 14:13

GangstaX je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sto se tice Sehica ili Burica svi oni su prolazili sezone toplo hladno Sehic dok je bio u Mersinu pola sezone uopste nije bio u kalkulacijama sad brani u Azerbejdzanu i kao daj ga dajte molim vas da covjek dolazi iz Azerbejdzana kao treci golman ili pak Buric koji odlicno brani 3mj,a onda preseli na klupu i nema ga pa onda opet stane na go itd..
Šehić i nekako da se pozove, za Burića mi je baš smiješno, Burić baš često zna poljubit klupu, plus nije neki golman, gledao sam ga u ligi za čelik često.
Nije fer prema Dujkoviću stvarno, čovjek nekoliko godina u kontinuitetu brani dobro unašoj ligi i evropskim utakmicama, praktično bez greške. ovo bi mu trebala biti nagrada.
Ma ljudi su toliko depresivni da pljuju samo da bi pljuvali ja sam odma reko za SP trebao je pozvati Prcica mozda Zeca ali sad je stvarno korektan spisak jedino Zukanovic?,Dujkovic je dobar golman jest da ima vec 30tak godina ali zasluzuje poziv umjesto Avdukica

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 avg 2014, 14:13

Sta kaze biser,savjetuje Hrgotu da odabere Hrvatsku ili Svedsku :lol:
Tako je savjetovao i Halilovica i Seferovica.Ne smije se on zamjeriti Hrvatima,tamo mu brat i bratic kruh zaradjuju a i on ima uhodanu šemu sa Hajdukom.
Jedini komentar bi bio,nicija nije do zore sjala.Jos malo,jos malo.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 avg 2014, 14:15

reptile je napisao/la:
autogol je napisao/la:Ljudi moji koji je ovo seljak pa to je nevidjeno :oops:

Kao prvo i malo dijete zna da Susic ima privatne probleme sa Zukanovicem i nadam se da ce se momak oprostit od repke ubrzo sa jednim pismom :nedam:

Kao drugo,koji levat moras biti da pozoves Prcica koji ti je napismeno i putem medija rekao da ga ne zoves.I on opet ne prica sa momkom nego ga samo pozove,e volio bih vise nego pare da ne dodje na okupljanje,jer je seljak iz Zavidovica jos jednom pokazao da nema stida ni obraza :!:

Kakve price pricas o podmladjivanju mamlaze jedan,koliko taj golman ima godina :?:

Ja samo znam da necu vise pratit repku kao prije jer mi je seljacina Safet Susic ogadio :puke:
Spusti se na zemlju i smiri strasti. Nisi niko i nista. :wave: Ucini svima uslugu i nemoj uopste pisati o reprezentaciji, a kamo li da je pratis. ****.
Da ti je da budes pola mene,bio bi zadovoljan :wave:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 22 avg 2014, 14:15

zgembo89 je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sto se tice Sehica ili Burica svi oni su prolazili sezone toplo hladno Sehic dok je bio u Mersinu pola sezone uopste nije bio u kalkulacijama sad brani u Azerbejdzanu i kao daj ga dajte molim vas da covjek dolazi iz Azerbejdzana kao treci golman ili pak Buric koji odlicno brani 3mj,a onda preseli na klupu i nema ga pa onda opet stane na go itd..
Ma ljudi su toliko depresivni da pljuju samo da bi pljuvali ja sam odma reko za SP trebao je pozvati Prcica mozda Zeca ali sad je stvarno korektan spisak jedino Zukanovic?,Dujkovic je dobar golman jest da ima vec 30tak godina ali zasluzuje poziv umjesto Avdukica
Slažem se, spisak je prihvatljiv, samo Hadžić (jer je bespotreban realno a imamo i boljih igrača u sredini) van Zukanović unutra i to bi bilo to.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2014, 14:21

Asmir Begović, Jasmin Fejzić, Ibrahim Sehic,

Ervin Zukanovic, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Avdija Vršajević, Sead Kolašinac,

Muhamed Bešić, Sejad Salihović, Gojko Cimirot, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Sanjin Prcić, Izet Hajrović, Goran Zakarić, Tino Sušić, Edin Višća

Vedad Ibišević, Edin Džeko, Semir Stilic

Evo kako bi to izgledalo da nas vodi neko sa barem pola mozga... Boldani su nova imena.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2014, 14:24

Odbrana nam je prejaka,sta ce nam igrac Chieva,nek prvo Chievo osvoji ligu sa Zukanovicem u prvoj postavi pa moze ocekivati poziv..Do tad je jako bitno pozvati jos jednog veznog igraca Anela Hadzica koji je svoj kvalitet dokazao u ovih nekoliko utakmica..

TO JE NAS PAPE TELECA GLAVA SUSIC

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.