De Gea je imao par dobrih odbrana ali više sretno nego spretno i to ne mjenja činjenicu da on nije nivo za Utd.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Saurman je napisao/la:Kupiti Begovića i nema zime.![]()
De Gea je imao par dobrih odbrana ali više sretno nego spretno i to ne mjenja činjenicu da on nije nivo za Utd.
QPR je tek poslije Evertona i RealaNarin je napisao/la: Opraštam im ako uzmu 9 bodova iz naredne 3 utakmice,što je pod moranjem.Fulham i QPR u gostima i Soton kući.
Gledajte utakmicu po utakmicu, prvo nas očekuje Fulham u Fa cupu pa nam dolazi Soton. Te dvije riješiti i onda se okrenuti Fulhamurio_Ferdy88 je napisao/la:QPR je tek poslije Evertona i RealaNarin je napisao/la: Opraštam im ako uzmu 9 bodova iz naredne 3 utakmice,što je pod moranjem.Fulham i QPR u gostima i Soton kući.
Tu sam najsigurniji da će City uzeti 3 boda, scouseri su to, izvest će rezervni sastav ne bi li Cityu olakšali posaoNarin je napisao/la: Valjda će nam Liv'pool biti od koristi.
18 od 19 drugih golmana lige. Ovo mogu on i Reina. Ono se ili pokupi (sto bi VDS uradio bez problema), boksuje u 3pm ili ostane na liniji i pusti Vidicu da to ocisti. A on Lennonu servira loptu. Katastrofalno je reagovao. Neka je odigrao dobro ostalo, golman Uniteda mora bit dobar citavu utakmicu, a ne da strahujemo kod svakog ubacaja. Strasno me iritira De Gea. Mnogo nas kosta. Naravno kad je vec utopljeno 20 miliona u njega, mora se vjerovat u njega, ali nije mi jasno kako jos ima toliko ocajne mane.Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam koji je vama **** , koji bi golman bolje reagovo ?
To bi bio slučaj da je situacija kao prošle sezone.rio_Ferdy88 je napisao/la:Tu sam najsigurniji da će City uzeti 3 boda, scouseri su to, izvest će rezervni sastav ne bi li Cityu olakšali posaoNarin je napisao/la: Valjda će nam Liv'pool biti od koristi.
Pa sta hoces tako ste dobili bar trecinu tekmi ove sezone, upravo tako.skolovaniprevarant je napisao/la:Svjestan sam da su cijelo drugo bili bolji,al ne mogu opisat kolko covjeku bude krivo,kad i pored toga imas pobjedu u nogama i sekunde te djele joj sve bi porazbijao od huje
Igrat ce rezerve, al' juniorske rezerve, sa par igraca iz kadeta.rio_Ferdy88 je napisao/la:Tu sam najsigurniji da će City uzeti 3 boda, scouseri su to, izvest će rezervni sastav ne bi li Cityu olakšali posaoNarin je napisao/la: Valjda će nam Liv'pool biti od koristi.
Nisam ni sumnjaoEdin TM87 je napisao/la:
Igrat ce rezerve, al' juniorske rezerve, sa par igraca iz kadeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.