Valja Puyolu do Kiseljaka..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

To su neka djeca koja nisu svjesna ko je Bog ove igre. Najbolji taktičar, strateg, motivator, ali šta djeca znaju, naučit će nekad i oni kad narastu/odrastu.delko je napisao/la:do juce govorili kao Mou unistava Real a danas svi redom / najbolji trener.
cca ovaj sta napisa, nzm sta mi je draze dal sto je Real uzeo il sto je Farsa izgubila / taj se osjecaj i kod mene probudio xD xD
Što me nasmija. AHAHAHHAHAHAHdinci_97 je napisao/la:kuniva je napisao/la:Ne znam jel mi draže što je Real pobijedio ili Farsa izgubila.
C. Ronaldo dokazao da je najbolji!!!![]()
P.S.
Nek me neko citira ako nađe .gif kada je Puyol špagu uradio.
https://www.google.se/search?hl=sv&site ... B460%3B614" onclick="window.open(this.href);return false;

upravo,nema promasaja kad Zizu izabere igracaemir18 je napisao/la:Zizu kakvog si nam igraca doveo
Da nije povredamilanist je napisao/la:super ste odigrali svaka cast. i cstitke na prolazu... eto drago mi je k'o da je Milance igralo.. ahehehe sta ovo messi opet nije igrao?
RealMoudrid je napisao/la:

Stara garda je oduvijek vjerovala!madridist je napisao/la:To su dva ili tri tinejdžera koji pokušavaju ispast pametni.
Madridizmo je ujedinjeno i zna šta je najbolje za klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.