NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Na ovo jos 4 igraca trebaju da se lici na nesto, golman rezervni il prvi zavisi hocel maslic pocinjati, pozadi zivanovic, rastoder, hukara, berbic isforsirat vise nezica i augustinovic, dovest lijevog beka nadam se da ovaj hamid nije rjesenje za prvih 11, sreda facic, lugavic, vidovic, rezerve đođ, muratovic, hrstic i probat jos kakvog juniora, napad vehabovic, zivkovic, huseinbasic, rezerve mahmutovic, moze kadic ulazit sa klupe i treba jos se tu pojacat ostane jos piragic, avdic, bijelic i ovaj al amzar malezijac djete neko nit se ima gdje sta procitat koje sta je nit ista, kad sam kucao na googlu da vidim imal sta izadjose mi neke reklame za hurme 

-
- Kontakt:
Sve to stoji ali moras imati 3 igraca U21, jedino mali vehabovic ima kvalitetu za prvih 11, maslic nije jos spreman da bude startni golman al to je samo moje misljenje, mislim da ce nam to pravilo U21 praviti problem kroz sezonu, tek sad cemo skontati da smo prosle sezone imali bas dobrih U21 igraca(azur,hasuka,jolovic,behram pa i vehabovic)HMKAHH je napisao/la: ↑06 jul 2021, 23:46Na ovo jos 4 igraca trebaju da se lici na nesto, golman rezervni il prvi zavisi hocel maslic pocinjati, pozadi zivanovic, rastoder, hukara, berbic isforsirat vise nezica i augustinovic, dovest lijevog beka nadam se da ovaj hamid nije rjesenje za prvih 11, sreda facic, lugavic, vidovic, rezerve đođ, muratovic, hrstic i probat jos kakvog juniora, napad vehabovic, zivkovic, huseinbasic, rezerve mahmutovic, moze kadic ulazit sa klupe i treba jos se tu pojacat ostane jos piragic, avdic, bijelic i ovaj al amzar malezijac djete neko nit se ima gdje sta procitat koje sta je nit ista, kad sam kucao na googlu da vidim imal sta izadjose mi neke reklame za hurme![]()
Od tih sto si naveo jedino Azur i Vehabovic su vrijedili nesto, ovo ostalo je sve raspad bio. Hasuka, Jolovic i Behram nisu bili nikakva prevaga, tj. nikakva uloga na terenu.Bhfanatic8989 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 00:08Sve to stoji ali moras imati 3 igraca U21, jedino mali vehabovic ima kvalitetu za prvih 11, maslic nije jos spreman da bude startni golman al to je samo moje misljenje, mislim da ce nam to pravilo U21 praviti problem kroz sezonu, tek sad cemo skontati da smo prosle sezone imali bas dobrih U21 igraca(azur,hasuka,jolovic,behram pa i vehabovic)HMKAHH je napisao/la: ↑06 jul 2021, 23:46Na ovo jos 4 igraca trebaju da se lici na nesto, golman rezervni il prvi zavisi hocel maslic pocinjati, pozadi zivanovic, rastoder, hukara, berbic isforsirat vise nezica i augustinovic, dovest lijevog beka nadam se da ovaj hamid nije rjesenje za prvih 11, sreda facic, lugavic, vidovic, rezerve đođ, muratovic, hrstic i probat jos kakvog juniora, napad vehabovic, zivkovic, huseinbasic, rezerve mahmutovic, moze kadic ulazit sa klupe i treba jos se tu pojacat ostane jos piragic, avdic, bijelic i ovaj al amzar malezijac djete neko nit se ima gdje sta procitat koje sta je nit ista, kad sam kucao na googlu da vidim imal sta izadjose mi neke reklame za hurme![]()
Sad i dalje imas Vehabovica, ova dva malezijca (mislim da je i Hamid u21), Maslic i ostali
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
To je samo moje misljenje, vidit cemo na polusezoni jesam bio u pravu, trenutno nemamo kvalitetna 3 U21 igraca za prvih 11, a ako mislis da ovi malezijci nesto vrijede ti si onda lud
Malezijci su tu da se pokušaju nadometnuti, Hamid je slab kondicijski tek nakon priprema ćemo vidjeti njegov kvalitet a do 21 godine ima igrača ne sikirajte se Namjerno nismo htjeli do u21 puno sa strane neka naša djeca dobiju minutažu.
3 pozicije gdje cemo imati u21 golman mehic i maslic, vezni đođ i hrstic, krilo kadic i vehabovic ostalo popunjavaju starci, živanovic, rastoder, berbic, hukara, lijevi bek treba nije los kovcic iz slavena i besirevic iz zvijezde 09 oba su slobodni, sreda facic, vidovic i moramo dovest jos barem dva igraca, napad zivkovic, huseinbasic, mahmutovic i jos jedan spic mlad tipa šikanjica iz borca bl probaj nam ga kako piska
na kakvu posudbu dovest i jos u21 igrac proradit ce kod nas ko jovo lukic i opet cemo imat ekipu za top 5.

-
- Kontakt:
Kako ce se vidovic i brzi slagat na terenu. Obadva imaju isti karakter
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
1. kolo FK Budućnost – NK Zvijezda
2. kolo NK Zvijezda – NK TOŠK
3. kolo BFK Simm Bau – NK Zvijezda
4. kolo NK Zvijezda – OFK Gradina
5. kolo FK Rudar – NK Zvijezda
6. kolo NK Zvijezda – FK Mladost
7. kolo FK Igman – NK Zvijezda
8. kolo NK Zvijezda – FK Goražde
9. kolo HNK Orašje – NK Zvijezda
10. kolo NK Zvijezda – NK Travnik
11. kolo NK Jedinstvo – NK Zvijezda
12. kolo NK Zvijezda – NK GOŠK
13. kolo HNK Tomislav – NK Zvijezda
14. kolo NK Zvijezda – NK Bratstvo
15. kolo FK Radnik – NK Zvijezda
2. kolo NK Zvijezda – NK TOŠK
3. kolo BFK Simm Bau – NK Zvijezda
4. kolo NK Zvijezda – OFK Gradina
5. kolo FK Rudar – NK Zvijezda
6. kolo NK Zvijezda – FK Mladost
7. kolo FK Igman – NK Zvijezda
8. kolo NK Zvijezda – FK Goražde
9. kolo HNK Orašje – NK Zvijezda
10. kolo NK Zvijezda – NK Travnik
11. kolo NK Jedinstvo – NK Zvijezda
12. kolo NK Zvijezda – NK GOŠK
13. kolo HNK Tomislav – NK Zvijezda
14. kolo NK Zvijezda – NK Bratstvo
15. kolo FK Radnik – NK Zvijezda
Jel se ovo i dugi vraca kuci ?
Tekma protiv reprezentacije grada? Može li ko šta reći malo o ekipi nisam stigao od obaveza doći pogledati utakmicu 

Sta je ovo ljudi,niko nista ne spominje za plate koje smo duzni igracima?
A tek treba da se plate i novi igraci.
Da li su u klubu svjesni da ta bruka ide od usta do usta po citavoj Federaciji?
Stalno je prica da se ceka deblokada racuna...da li je bas tako?
Imamo tebe da nas redovno podsjecas
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nije tako,clanovi uprave su potrošili sav novac od plata i boli ih tuki..kupili Nova autaAzdaja21 je napisao/la: ↑14 jul 2021, 18:18Sta je ovo ljudi,niko nista ne spominje za plate koje smo duzni igracima?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
otisao i edvin rastoder ? mislio sam da on ostaje kad su objavili . sto ode ?
pretrpana zadnja linija, valja opet na klupi sjedit
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa naravno da ode...nagovaraju ga za novi potpis a jos uvijek nije dobio plate iz prosle sezone. Po tvome su svi sto su otisli zbog para bili za klupe...
-
- Kontakt:
E jbg, bas je tesko nac realnu osobu na ovom forumu, mozda momak ima neku drugu ponudu gdje ce mu bit otprilike redovno a ne ovdje gdje platu od marta prima u avgustu
-
- Kontakt:
Za koliko ste prodali Aljkanovica ljudi?
search.php?author_id=49353&sr=posts
Prestanite obracat paznju na ovog bota.
36 postova o "direktoru", o platama s kojim on apsolutno nema nikakve veze, o bilo cemu, bitno samo da je pljuvanje. Ne znam ciji si, ni ko te poslao, ali si naporan ko niko dosad
Prestanite obracat paznju na ovog bota.
36 postova o "direktoru", o platama s kojim on apsolutno nema nikakve veze, o bilo cemu, bitno samo da je pljuvanje. Ne znam ciji si, ni ko te poslao, ali si naporan ko niko dosad
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.