Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Mislim da ipak nemamo za čime žaliti, istina malo mi je žao što je gol pao tako kasno, ali većina nas je priželjkivala upravo bod, a taj bod je zlata vrijedan sa WHL-a. Idemo dalje i City će kiksati, a mi moramo nastaviti sada sa pobjedama jer imamo nešto lakši raspored.
misljenja sam da nije mogao bolje,jer je bila cudna lopta ...kada je vec krenuo ,aa nije je mogao uhvatiti, mogao se vratiti ili boksovati , aa odabrao je bolje opcijuCartman je napisao/la:18 od 19 drugih golmana lige. Ovo mogu on i Reina. Ono se ili pokupi (sto bi VDS uradio bez problema), boksuje u 3pm ili ostane na liniji i pusti Vidicu da to ocisti. A on Lennonu servira loptu. Katastrofalno je reagovao. Neka je odigrao dobro ostalo, golman Uniteda mora bit dobar citavu utakmicu, a ne da strahujemo kod svakog ubacaja. Strasno me iritira De Gea. Mnogo nas kosta. Naravno kad je vec utopljeno 20 miliona u njega, mora se vjerovat u njega, ali nije mi jasno kako jos ima toliko ocajne mane.Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam koji je vama **** , koji bi golman bolje reagovo ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
totenhem zasluzeno do boda...CIST PENAL na runiju nije sviran...CIST...nema veze....manco je institucija i ide dalje...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Opet vam De Gea kriv... 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Kriv je i po Nevillu:Martex je napisao/la:Opet vam De Gea kriv...
[youtube][/youtube]
Ovakve greske golman Uniteda ne moze da pravi. Nije mu prvi put. Nikako mi ne moze bit jasno da kao prvo kupe golmana koji je tako slab kod ubacaja, i da kao drugo za skoro dvije godine i dalje ima ogromne probleme sa istim stvarima kao i kada je dosao. Jos su ga izgleda naculi da vise i ne proba drzat loptu nego da boksuje u bas svakoj situaciji. Totalno bez potrebe pravi opasne situacije. Ovo bi bila rutinska intervencija za VDS-a. Da je dobar na crti svi znamo, ali nije dovoljno.
Naravno vjerujem u Davida, i treba da brani ispred Lindegaarda. Ali mogla je se rijesit situacija sa golmanima nakon VDS-a na mnogo laksi nacin. Na primjer Lloris koji je mnogo "normalniji" golman. Ali eto, sta je tu je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
trebamo biti zahvalni covjeku sto nismo primili vise

- skolovaniprevarant
- Kontakt:
E moj Edwine kud mladji nisi,ne mogu te prezalit
Pa da nam nije bilo De Gee danas izgubili bi 3-1 minimalno, nego da vidim gdje je bio Vidic i Ferdinand, jedan cuvao De Geu a drugi stativu. Vjerovatno je kriv za gol ali je isto kriv sto nismo primili jos 3 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ceh bi je u zubima uhvatio, prozvakao i onda izbio u peterac Tottenhama.Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam koji je vama **** , koji bi golman bolje reagovo ?
Strasan je golman David, samo mu jos to fali, ne ide mi u glavu kako ne vjezbaju to na treninzima. Toliko je nesiguran za ne povjerovat.
I ne znam jel to naredjenje fergusona ili sta, ali tako smo lezerno igrali u napadu nakon sto smo zabili, ko da su cuvali rezultat od 25. minute, toliko se puta moglo krenuti naprijed a stalo se. Ne mozes se toliko braniti, uci ce jedna uvijek sam to govorio.
Glory Glory Man United!
Da je De Gea ostao na crti, Vidic bi ono ocistio. Jos su se jednom ovako sudarili na pocetku sezone, ne mogu se sad sjetit protiv koga. De Gea vrlo lose komunicira sa odbranom u nekim situacijama. Vidic je kapiten, i ako on krene po neku loptu njegova je.Martex je napisao/la:Pa da nam nije bilo De Gee danas izgubili bi 3-1 minimalno, nego da vidim gdje je bio Vidic i Ferdinand, jedan cuvao De Geu a drugi stativu. Vjerovatno je kriv za gol ali je isto kriv sto nismo primili jos 3
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma mora se zamjerit Davidu ona intervencija bolje da je izbijao u korner bilo gdje, samo ne da spusta protivnicima lopte. I ovi golmanski treneri ne znam sta rade, covjek je tu 2 godine i jos uvijek ima isti problem i nikako ne napreduje u tom segmentu. Na liniji je perfektan i u ligi mu niko nije ravan u tom segmentu ali visoke lopte i ono odbijanje dalekometnih suteva je kriticno.
Taman covjek pomisli briljantna partija golmana, donese covjek 3 bobe i na kraju kiks
drag mi je golman al mora popravit ove stvari MORA.
@anderson
Sir Alex: "We should have killed them off with the chances we had in the second half. The final ball let us down."
Taman covjek pomisli briljantna partija golmana, donese covjek 3 bobe i na kraju kiks

@anderson
Sir Alex: "We should have killed them off with the chances we had in the second half. The final ball let us down."
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Pa mislim da je dovoljno sto "ostali" stvaljaju pritisak na momka, ne moramo i mi, 45 minuta smo se branili, ukupno uputili 4 udarca, bolje je da trazimo problem u igri Valencie i opcenito pristupu ovoj utakmici
De Gea je super golman samo mu treba vremena i prostora, a kako ce imati dobru komunikaciju kad jednu utakmicu brani jednu ne brani, tek zadnjih par utakmica je "svezao" ...

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jbg. Rekoh prije meča da bih bio zadovoljan sa bodom, ali kad se ovako izgube bodovi, mora se žalit. Mada, mora i United nekad izgubit bodove na ovakav način. Ipak je ovo jedno od tri najteža gostovanja do kraja. I da, sad znamo kako se drugi osjećaju kad slično nastradaju od Uniteda.
Ništa, idemo dalje. Sad je plus pet, utrka se nastavlja. Nisam odgled'o cijeli meč, nisam bio u mogućnosti, gled'o sam tek u dijelovima, tako da ne mogu nešto posebno individualno komentarisat. Mada, postavka nije izgledala loše. Tako je kad je kadar širok, Fergie svašta može iskombinirat. Btw, i odbrana izgleda sve bolje i bolje (i pored tog gola), dakle kockice se pomalu slažu.
Stari duo ipak ima još toga da ponudi. Uglavnom, idemo dalje, nema velikog očajavanja. 

Ništa, idemo dalje. Sad je plus pet, utrka se nastavlja. Nisam odgled'o cijeli meč, nisam bio u mogućnosti, gled'o sam tek u dijelovima, tako da ne mogu nešto posebno individualno komentarisat. Mada, postavka nije izgledala loše. Tako je kad je kadar širok, Fergie svašta može iskombinirat. Btw, i odbrana izgleda sve bolje i bolje (i pored tog gola), dakle kockice se pomalu slažu.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Sto je najgore ovo nisu samo dva boda, vec cetiri. Sjetimo se Svonsija...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Način na koji smo primili ovaj gol me podsjetio na onaj gol za 3-3 Plavaca u kupu u 93 minuti, kada smo isto izgubili loptu na jeftin način i iz sljedećeg napada primili gol, odnosno napravili penal za gol 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Haha Fergie je lud, počeo spominjati tekmu od prije tri godine. Koji mentalni sklop, neviđeno. Al opet će osvojiti ligu bez po muke. 

Ceh ima iskustvo daleko vece od njega, aa ne vjerujem d bi taj isti Ceh bolje reagovao od njega...De Gea nije dovoljno fizicki razvijen da moze raznositi igrace i tako dolaziti do lopte...sjetite se kakve smo golove primali upravo na taj nacin, on se zaleti ,odbije se i hop go...tada ste ga jako kritizirali aa i sad...sto neko rece branili smo se 45 minuta, aa i vise sigurno, prema tome nismo ni zasluzili vise...covjek nas je izvadio nekoliko putaAnderson8 je napisao/la:Ceh bi je u zubima uhvatio, prozvakao i onda izbio u peterac Tottenhama.Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam koji je vama **** , koji bi golman bolje reagovo ?
Strasan je golman David, samo mu jos to fali, ne ide mi u glavu kako ne vjezbaju to na treninzima. Toliko je nesiguran za ne povjerovat.
I ne znam jel to naredjenje fergusona ili sta, ali tako smo lezerno igrali u napadu nakon sto smo zabili, ko da su cuvali rezultat od 25. minute, toliko se puta moglo krenuti naprijed a stalo se. Ne mozes se toliko braniti, uci ce jedna uvijek sam to govorio.
Samo što je tada manje bolilo nego sada.Je*o miki maus kup,dao bih ga odmah i Chelsea i Cityu zajedno da ga osvoje za ova 2 boda.Da se može odlučivati,mislim da klub ne bi ni učestvovao tu,jedino što je tu dobro je da mlađi igrači više igraju.
David je mlad golman,napredovat će.Danas je branio dobro,osim te zadnje akcije.Mogao je bolje,to se mora priznati,koliko ga god neki branili.Problem je što svi znamo da je mlad i da se greške dešavaju,ali nekad te greške znaju koštati titule ili bodova kao što je sada bio slučaj.
Van Der Sar je branio dosta dugo u Unitedu.Gledao sam United intenzivno i tada i sada,i da budem iskren,sjećam se možda 3,4 greške Edwina u 5,6 godina koliko je igrao,a De Gea za 2 sezone sigurno ima duplo veći broj grešaka,ali opet kažem,mlad je,napredovat će.Da budem iskren,ne sjećam se ni jednog gola koji je Edwin primio,a da je bio na ovakav fazon,tj da ne uhvati fino loptu ili da ružno izbaci.
Najveći mu je problem to što uvijek boksuje ili izbije loptu,a rijetko kada je uhvati.Svi iskusniji golmani hvataju loptu,to je radio i Van Der Sar,to radi i Buffon i Cassilas i ostali,a ovi mladji boksuju,jer nemaju dovoljno samopouzdanja.To Radi i Wojo iz Arsenala,isto sam primjetio,mada i jedan i drugi su visoki i sigurno mogu uhvatiti loptu,ali nekako njima izgleda sigurnije da je izbiju.
Ja još vjerujem u Davida,samo se nadam da nas neće koštati previše bodova ove sezone.
I da ne zaboravim,mi smo možda navikli na dobre odbrane,jer smo gledali dugo Edwina,ali ako se sjećate prije toga,Bartheza,Howarda i onog ludog Carolla,De Gea je Kahn za sve njih.Kad je onaj ludi Carrol primio sa centra gol,upravo protiv Spursa,ali sreća pa nije priznat.Došlo mi je da ga kroz televizor udavim.
I još nešto.Mislim da je vrijeme da Valencia grije klupu.Drag mi je igrač i sve,ali jednostavno kako igra ove sezone,mislim da bi i u Readingu bio izmjena,a ne u Unitedu.Osim što malo koristi odbrani,ništa više od njega nemamo.2 solidna nastupa u 20+ kola nisu pokazatelj ničega.Nani vjerovatno ide na kraju sezone i koliko god sam želio Zahu,mislim da je malo glupo da tim koji hoće da se bori za treble hoće da mu osnovu pozicije krila čine neiskusni Zaha i limitirani Young.
David je mlad golman,napredovat će.Danas je branio dobro,osim te zadnje akcije.Mogao je bolje,to se mora priznati,koliko ga god neki branili.Problem je što svi znamo da je mlad i da se greške dešavaju,ali nekad te greške znaju koštati titule ili bodova kao što je sada bio slučaj.
Van Der Sar je branio dosta dugo u Unitedu.Gledao sam United intenzivno i tada i sada,i da budem iskren,sjećam se možda 3,4 greške Edwina u 5,6 godina koliko je igrao,a De Gea za 2 sezone sigurno ima duplo veći broj grešaka,ali opet kažem,mlad je,napredovat će.Da budem iskren,ne sjećam se ni jednog gola koji je Edwin primio,a da je bio na ovakav fazon,tj da ne uhvati fino loptu ili da ružno izbaci.
Najveći mu je problem to što uvijek boksuje ili izbije loptu,a rijetko kada je uhvati.Svi iskusniji golmani hvataju loptu,to je radio i Van Der Sar,to radi i Buffon i Cassilas i ostali,a ovi mladji boksuju,jer nemaju dovoljno samopouzdanja.To Radi i Wojo iz Arsenala,isto sam primjetio,mada i jedan i drugi su visoki i sigurno mogu uhvatiti loptu,ali nekako njima izgleda sigurnije da je izbiju.
Ja još vjerujem u Davida,samo se nadam da nas neće koštati previše bodova ove sezone.
I da ne zaboravim,mi smo možda navikli na dobre odbrane,jer smo gledali dugo Edwina,ali ako se sjećate prije toga,Bartheza,Howarda i onog ludog Carolla,De Gea je Kahn za sve njih.Kad je onaj ludi Carrol primio sa centra gol,upravo protiv Spursa,ali sreća pa nije priznat.Došlo mi je da ga kroz televizor udavim.
I još nešto.Mislim da je vrijeme da Valencia grije klupu.Drag mi je igrač i sve,ali jednostavno kako igra ove sezone,mislim da bi i u Readingu bio izmjena,a ne u Unitedu.Osim što malo koristi odbrani,ništa više od njega nemamo.2 solidna nastupa u 20+ kola nisu pokazatelj ničega.Nani vjerovatno ide na kraju sezone i koliko god sam želio Zahu,mislim da je malo glupo da tim koji hoće da se bori za treble hoće da mu osnovu pozicije krila čine neiskusni Zaha i limitirani Young.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 20 jan 2013, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma ne treba kriviti De Geu cijelu tekmu je dobro branio. Rafael i Valencia su najveci krivci kod gola. No fali nama Rooney u pravoj formi, on je igrac s kojim pravimo razliku. Dany je danas pokazao da je bolji od Valencije kad probija i radije bih njega vidjao u igri. Nadam se da cemo nakon ovog "kiksa" opet napraviti veci niz pobjeda.
Ma DDG skinuo dvi mat lopte,ovu pred kraj uz lose kordiniranje u odbrani djelom zezno,sto je dio lancane greske.Solidan golman.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.