Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja bi sve dao za klempu,nije lose uzet kup al La Decima bi bila nesto posebno,sad u Primeri odmarat igrace jel tesko ce izdrzat ovaj tempo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
HAHAH Legenda,neka i Casillas ima nocas neku ulogu : )Cartman je napisao/la:Mourinho poslao Ikera da odradi pres konferenciju nakon tekme, on i Karanka se nisu pojavili.
Hvala drug,msm da bi finale Bayo-Real bilo ono najbolje sto Evropa trenutno ima.supermario je napisao/la:Ma cestitke na svemu prikazanom, bolji ste nema sta. Samo mi se ne svidja sto pojedini forumasi za svaku pobjedu/poraz Reala 100%-tnu odgovornost prebacuju na Murinja
a cini mi se da se igraci Reala zapostave kao da su oni samo drvene figure u rukama trenera
.
Ae abd da i Manču isfurate pa da i u LP dodjete makar do finala...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bojim se samo da se opet ne desi Bayern kao prošle godine. Preveliki su ovo napori, 2 put s Barcelonom igrat i onda na noge Manchesteru 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- ferroviere
- Kontakt:

cr camp
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Bolja ekipa večeras je prošla u finale.
Cartman je napisao/la:Mourinho poslao Ikera da odradi pres konferenciju nakon tekme, on i Karanka se nisu pojavili.
Nema price veceras ste u potpunosti nadigrali Barcelonu.
Sve cestitke na prolazu.
Sve cestitke na prolazu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Dokle da se covjek zahvaljujemandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
al hvala opet
jos malo bombardovanja sa slikama , jedna za uspomenu dugu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hvala,popij šta na moj račun za utjehumandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma nisam do tog nivoa došao još.LBJ MVP je napisao/la:Hvala,popij šta na moj račun za utjehumandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Jesi ono ti večeras bacio baklju među Barcine navijače?
Tako se to radi majstore.mandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Reći kako je bolja ekipa pobijedila večeras, a ne laprdat kao onaj hegemoničar Romariooo i pričat kako se univerzum okrenuo protiv Barcelone kad ih Real dobije.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Popij svejednomandraX je napisao/la:Ma nisam do tog nivoa došao još.LBJ MVP je napisao/la:Hvala,popij šta na moj račun za utjehumandraX je napisao/la:@LBJ, @Toxicity i @Raul_64, čestitke.
Bolja ekipa večeras je prošla u finale.![]()
Jesi ono ti večeras bacio baklju među Barcine navijače?
Taj sam samo nemoj reć policiji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- EdenHazard
- Kontakt:
čestitke i od mene
vratite nam sad šefa u London
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
cestitam od srca ! real pocipa farsu i lesija i njihovu tikitakicu ko seljak napolitanku! mnogima real veceras uljepsa noc. sretno protiv masonskih engleza!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Htjeli smo pa su se nedavno pobunili navijaci Barcelone skandirajuci "Mourinho , ostani" ...EdenHazard je napisao/la:čestitke i od mene![]()
farisija je napisao/la:mnogima real veceras uljepsa noc
Znamo tačno i kojima to.
Ovaku glumu Liam Neeson i Pepe, čak i kad' bi udružili snage, ne bi uspjeli postići.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Valjdat cu ga sanjat

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.